Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon zář 28, 2026 1:46 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1907 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1904, 1905, 1906, 1907, 1908, 1909, 1910 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon led 04, 2010 8:46 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Jana píše:Dobrý den, je normální, že druhý den po klystýru se nedostaví stolice? Pokud si ho dělám každý den, tak jen po klystýru, pokud jednou týdně, tak min. jeden den poté, někdy i více dní nic a teprve po pár dnech zase pravidelně každé ráno. Je to normální, nebo s tím mám něco dělat? Děkuji s p ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Laktobacily

Předmět příspěvku: Laktobacily
Napsal: pon led 04, 2010 8:20 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 397435

Jana píše:Dobrý den, berete Lepicol pořád, každý den? Nebo jak dlouho je třeba ho používat? Předem díky za odpověď, zdravím Jana Ne, to určitě není nutné, běžně dodávám laktobacily jiným způsobem, jako je kyselé zelí, pickles, případně kozí domácí kefír a brynza. Lepicol tedy sice používám, ale celk ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: pon led 04, 2010 8:06 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

haddock píše:v uplynulem tydnu jsem provedl 5x klystyr. stolice je snad v poradku, 1x za den, hrube struktury, vetsinou i pevne formovana, bez vyrazneho zapachu, na misu se nelepi. na stavu ekzemu se bohuzel nic viditelne nezlepsilo. nadale pokryva vetsinu plochy tela, kuze je velmi sucha a loupe se ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon led 04, 2010 7:03 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Díky. Ještě k tomu kakau. Je lepší si koupit mlété a pít ho nebo zobat neprařené kakové boby jako tady? http://www.biosfera.cz/lifefood-kakaove ... rodukt/cz/ . To záleží na tom, co s tím zamýšlíte dělat, pokud si budete vyrábět kakao v tekuté formě, tak je asi lepší nepražený prášek, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon led 04, 2010 11:01 am 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Jasně. Moje chyba. Po pěti dnech klystýrů vycházela hlavně voda a menší množství (0,3 cm častečky, někdy větší nebo menší) (dnes toho bylo trochu víc asi hodinu po aplikaci) odpadu. Udržitelné množství aplikované vody vylezlo až na 1,5 l. Je to pořád málo (vody) nebo se to uvolňuje pos ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zubni kamen a vylezani dasni- bez ultrazvuku...prirodne?

Napsal: pon led 04, 2010 9:30 am 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 48425

Bergsen píše:Zdravím Vás všechny na fóru, který pravidelně pročítám coby návštěvník. Chci zde potvrdit, že ač mám dle mé zubařky pokročilou parodentozu a zubní kámen mi vždy do další návštěvy zaplnil mezery předních dolních zubů, od doby používání MMS, mám pokoj! Ne že bych se zbavil vylezlých krčků ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: pon led 04, 2010 9:13 am 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

Mat píše:Už cca týžden ma bolí oblast na ľavej ruke, konkrétne je to oblast cca 5cm za laktom smerom ku dlani. Neviem či to je nejaká šľacha alebo čo. Doteraz som tomu nevenoval žiadnu pozornost. Myslel som, že to prejde samo ale nestalo sa tak. Tá oblast je mierne napuchnutá a pri stlačení značne b ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned led 03, 2010 11:01 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Veromirka píše:Přečetla jsem si tu hodně chvály o brynze a vím, že je zdravá. Pokud se však týká vhodnosti použití do směsi se lněným olejem, myslím, že to nebude nejvhodnější kombinace z důvodu velkého obsahu tuku v brynze. Tzv. zimní brynza obsahuje 46 % sušiny, 50 % tuku v sušině, předpokládám te ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: ned led 03, 2010 10:42 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Zaujíma ma ako nahradit cesnak pri stravovaní v práci. Šalát možem spravit doma. C-čko,horčík,zinok atd možem dat ráno. Odstáty šalát to zrejme nebude nič moc, hodím tam nejaké orechy, pred tým vypijem štavu, to je jasné. Ale čo ten cesnak? Keby som ho tam ev. nastrúhal ráno to by už bol "z ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Výživa pro člověka a Zemi

Předmět příspěvku: Výživa pro člověka a Zemi
Napsal: ned led 03, 2010 8:30 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 49899

fdh píše:Co Vy na tohle : Shrnutí pravidel doporučené stravy tibetských mnichů a tibetského kmene Hunza, které se do značné míry shodují: · Dávejte přednost zcela jednoduchým, pokud možno nevařeným, syrovým, biologicky nezávadným, vegetariánským potravinám a přírodním bylinám. · Bezpodmínečně dbejte ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: ned led 03, 2010 7:28 am 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

fdh píše:takže uděláte třeba 0,3l mrkve a pak do šťávy přímo přidáte ořechové mléko? Dalo by se to prohnat ještě celé mixerem? Vadil by postup kdy udělám mléko v mixeru (z vody) a poté přileju ke šťávě? Asi nevadil, ale já to dělám rovnou v odšťavňovači, kde při lisování mrkve rovnou přisypávám semí ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Zánět žil-trombóza

Předmět příspěvku: Zánět žil-trombóza
Napsal: sob led 02, 2010 10:26 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 32610

Hempiest píše:Dobry den, muj otec byl se zanetem zil v nemocnici. Byl 2x milne diagnostikovan a vysledkem toho bylo ohrozeni jeho zivota kvuli vzniklym trombozam v krvi. Momentalne je doma a bere heparin. Ja bych do jeho jidelnicku chtela predstavit zdravou stravu (sama jsem vegan/vitarian), ale nej ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Vysoký tlak, cholesterol a deprese

Předmět příspěvku: Vysoký tlak, cholesterol a deprese
Napsal: sob led 02, 2010 10:10 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 231080

Iveta píše:Dobrý den ,děkuji za rychlou odpověď.Chtěla jsem se jsen zeptat ,jestli si můžu koupit jiný hořčík nebo přímo ten ,co mi doporučujete .Děkuji Iveta Platit ho budete vy, tak si kupte jaký vám vyhovuje, ale toto je nejúčinnější a nejlevnější varianta, takže každý jiný bude dražší, méně vhod ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Vysoký tlak, cholesterol a deprese

Předmět příspěvku: Vysoký tlak, cholesterol a deprese
Napsal: sob led 02, 2010 10:03 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 231080

Petra píše:Dobrý den Jardo, vracím se k otci, kdy bohužel se nám před měsícem nepodařilo zvrátit asi nevyhnutelné a bohužel otec prodělal 25.12. opravdu mrtvici, je ochrnutý na půl těla. Je v nemocnici, špatně jí, má špatnou i mluvu a zřejmě i v krknu to má částečně ochrnuté. Bohužel za celý měsíc, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: sob led 02, 2010 9:52 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

fdh píše:Dá se použít ořechosemenné mléko použít stejně jako čerstvá šťáva (vydatnost, zpracování 10-15min, možno pít těsně před jídlem, startuje trávení...)? Čistě teoreticky ano, ale je to již téměř jídlo, já jej dělám zásadně do nějaké šťávy a pak to takto perfektně funguje, ve vodě se to již cho ...
Stránka 1907 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1904, 1905, 1906, 1907, 1908, 1909, 1910 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem