Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:35 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1908 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1905, 1906, 1907, 1908, 1909, 1910, 1911 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: sob led 02, 2010 9:52 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

fdh píše:Dá se použít ořechosemenné mléko použít stejně jako čerstvá šťáva (vydatnost, zpracování 10-15min, možno pít těsně před jídlem, startuje trávení...)? Čistě teoreticky ano, ale je to již téměř jídlo, já jej dělám zásadně do nějaké šťávy a pak to takto perfektně funguje, ve vodě se to již cho ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: sob led 02, 2010 9:45 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Sybilla píše:Tak som dnes skúsila prehnať kokosový orech Angelom. Mám na teba Jardo otázky. Koľko orechov naraz robíš, aby sa to maslo vyplatilo. Skúsila som to s polovicou a dosť veľa masla ostalo na sitku, musela som to zoškrabať. Maslo bolo ale vynikajúce, netušila som, že je to taká dobrota. Nik ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: sob led 02, 2010 10:33 am 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

Mat píše:Pravdaže. To som si už X-krát vyskúšal. Len jedna vec na tom nesedí, a síce, že ovocie sa má jest zásadne na prázdny žalúdok,kdežto ja som to jedol večer a do plného žalúdka, kde mi ležal ešte obed(maso,obilnina). Zvláštne je, že aj napriek tomu to fungovalo ako má. Dokonca to fungovalo aj ...

Napsal: sob led 02, 2010 10:28 am 

fdh píše:Jasný, takže předpokládám, že se jedná o čas mezi 14-16, kdy vystoupáte nad hodnotu pH uvedenou v tabulce, popř.i v delším čas.horizontu, ale ráno máte opět 5,5-6. Z čehož mi vychází, že je potřeba pH večer opět něčím kyselinotvorným srazit, třeba ořechových mlékem. S těmi šťávami souhlasím ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Vysoký tlak, cholesterol a deprese

Předmět příspěvku: Vysoký tlak, cholesterol a deprese
Napsal: sob led 02, 2010 8:45 am 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 231080

Xion píše:Ze vraj vapnik k horciku ma byt v pomere 2:1. Pri tom postupe, co ste radili Ivete, netreba nijak specialne zdvihat aj vapnik? No, to je právě ten zažitý blud, který tvrdí moderní medicína. Většina lidí má paradoxně vápníku docela dost, až moc, ale sedimentovaného v některých místech těla, ...

Napsal: sob led 02, 2010 8:32 am 

Mat píše:V mojom prípade snád zrejme áno,kedže sa takto bežne nestravujem. To by som sa zrejme zabil. Na druhej strane, to PH som síce nemeral, no odteraz budem merat aj iné veci. Pre istotu. Tá bolest ladvín absentovala, no som v rozpakoch. Tá stolica bola zrejme po tom ovocí kašovitá. Napr. sa mi ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: sob led 02, 2010 8:18 am 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

fdh píše:no dobře, když vemu v potaz, že se zaměřím pouze na pH jako základní prvek, tak dobrá i v mase jsou nějaké látky, které může tělo potřebovat... když ho nebude moc, toho masa, tak zas tak škodlivý v podobě špatných kyselin, mnoho nevhodných bílkovin, atd. nebude... ale když vezmu dysbakterió ...

Napsal: pát led 01, 2010 9:51 pm 

fdh píše:Z toho mi však vychází, že pokud se odprostím od potravinářského průmyslu do té míry, že budu jíst ovoce (hlavně třeba jablka, popř.hrušky (citrusy myslím nic fatálně nepokazím)) a zeleninu (hlavně co u nás běžně roste), pít čerstvé ovocné šťávy a jíst ořechy a semena v přírodní podobě (pou ...

Napsal: pát led 01, 2010 9:39 pm 

Mat píše:Cez sviatky som si doprial, hádzal som tam tie najhoršie kobinácie aké si možno predstavit(maso v kombinácii s obilninou,ovocím,orechmi,mlikeom,zeleninou,koláčmi...proste klasika. Pil som na to mrkvovo/jablkovú štavu, jedol laktobacily a úplne vynechal kyslú kapustu.Jedol som kokosový tuk(z ...

Napsal: pát led 01, 2010 9:23 pm 

fdh píše:Píšete, že udržujete pH trvale nad hodnotou 7. Jedná se o pH moče? pH slin držíte taky nad hodnotou tabulky? A měl jsem za to, že by pH moče mělo být nižší, aby se vyplavovali kyseliny nebo je to malinko jinak než se domnívám? Jinak s tím pitím čerstvých šťáv z potravin z potravinářské sítě ...

Napsal: pát led 01, 2010 8:59 pm 

fdh píše:Jasný. Když tělo je schopno vyrábět kyseliny, proč není schopno neutralizovat kyselinami stav alkalózy? A znamená výše psaný stav pH acidózu? Pak mě to totiž ještě není úplně jasný, když si představím, že bych žil na louce u lesa, co bych vlastně jedl. Bavíme se o člověku, který nepřijde do ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Vysoký tlak, cholesterol a deprese

Předmět příspěvku: Vysoký tlak, cholesterol a deprese
Napsal: pát led 01, 2010 7:43 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 231080

Iveta píše:Dobrý den pane Jardo,chtěla bych se zeptat na problém který mě trápí už něco přes rok,asice je to strach,strach nevím z čeho.Před rokem a čtvrt se mě udělalo špatně,začalo mě hrozně bušit srdce,celá jsem se třásla.Myslela jsem si že to rychle přejde,ale nepřešlo srdce mě bušilo jak o závo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát led 01, 2010 7:13 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Mat píše:No to som rád, že sa to dá kúpit vo vinárskych potrebách. Mám relatívne blízko domu obchod s týmto tovarom a vínami vobec, tak predpokladám, že by to mohli mat. V prípade, že by nemali tak to zrejme objednám z tohto zdroja. Ešte sa spýtam na ten horčík. Beriem zatial relatívne vyskoú dávku ...

Napsal: pát led 01, 2010 6:22 pm 

fdh píše:Chovají se jako neutralizátory kyselin všechny zásadité prvky v těle nebo pouze vápník zaujímá tuto důležitou funkci? Buď to znamená, že se člověk vyčerpává ze všech zásaditých prvků v momentě překyselení a nebo to znamená, že se to týká pouze vápníku (a pár dalších významných prvků), které ...

Napsal: pát led 01, 2010 3:00 pm 

fdh píše:Já s tím mám totiž zatím problém v podobě otázky. Walker uvádí, že je to právě organický sodík, který pomáhá udržet anorganický vápník v rozpuštěném stavu. Vy jste mi říkal, že hořčík. Mají tedy na tom podíl oba a i další prvky v těle? Vápník je jak stavební prvek, tak neutralizační prostře ...
Stránka 1908 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1905, 1906, 1907, 1908, 1909, 1910, 1911 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem