Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:38 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1909 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1906, 1907, 1908, 1909, 1910, 1911, 1912 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana v tehotenstvi

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana v tehotenstvi
Napsal: pát led 01, 2010 11:45 am 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 12745

Nikanika píše:Dobry den, jsem ve 12. tydnu tehotenstvi. Chtela jsem se zeptat, jestli jsou nejaka rizika praktikovani sankh.... v tehotenstvi. Dekuji za odpoved S tím vám asi mnoho nepomohu, praktickou zkušenost, jako muž, samozřejmě nemám a nikdy jsem to ani s těhotnou ženou neřešil. Celá procedura ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: pát led 01, 2010 11:20 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Xion píše:Kolko je mozne skladovat kokosovy orech po vylupnuti z tvrdej vonkajsej skrupiny? Niekedy sa mi podari vytiahnut cele vajicko. Je obalene este takou tenkou hnedou vrstvou. Postupne si z neho ukrajujem, take jedno susto, ktore zuvam aj 5 minut, dobre si na tom potrenujem zuvacie svaly. Zvon ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Houby

Předmět příspěvku: Houby
Napsal: pát led 01, 2010 11:06 am 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 102275

Xion píše:Co hliva a ovocie. Ked jem cely den ovocie, je mozne zjest male mnozstvo hlivy aj k ovociu, alebo ako je to lepsie riesit v ovocny den? Tak to jsem nikdy nezkoušel a zrovna ideální mi to nepřipadá, asi bych hlívu míchal pouze do zeleniny a ovoce jedl samostatně, ovšem nic vám nebrání exper ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: čtv pro 31, 2009 8:20 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

verabr píše:Ráda bych se zeptala na váš názor na naklíčené luštěniny - občas čtu recepty, že se má například naklíčená čočka přidávat do salátu atd. Zkusila jsem to a je to výborné (co se chuti týká) - i hrách - ale je to prospěšné - popřípadě je nutno vyvarovat se kombinaci s některou potravinou? K ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: čtv pro 31, 2009 8:10 pm 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

fdh píše:Dočetl jsem se, že bolavé klouby po chůzi znamenají nedostatek vápníku. Co Vy na to? Můžou s tím souviset i vrzání klíční kosti v místě kde dosedá na hrudní kost a lupání v kloubech ruky a kyčle? To může mít množství příčin a špatná práce těla s vápníkem může být jedna z nich. Nemusí to vžd ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Afty

Předmět příspěvku: Afty
Napsal: čtv pro 31, 2009 8:01 pm 

Odpovědi: 82
Zobrazení: 141296

fdh píše:co je příčinou onemocnění afty? Afty mají mnoho příčin, od mechanického dráždění postiženého místa, přes nesnášenlivost na některé potraviny, až po imunitní selhání. Afty mohou být i virového původu, uvědomte si, že dutina ústní je největším zdrojem bakterií. Stačí, aby organismus byl dlouh ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv pro 31, 2009 7:00 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Tak, pomaly prijde cas T a idem vyskusat MMS i ja. Jarda, chcem sa s Vami poradit, ohladne vhodnosti kury, ktoru som si naplanoval na cca mesiac. Keby som bral len kvapky, tak asi viem, ako si to naplanovat, ale ja by som rad pravidelne aj kupel, a prave s tym mam ten problem. Prvy den zac ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Houby

Předmět příspěvku: Houby
Napsal: čtv pro 31, 2009 6:26 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 102275

Host píše:Nakrájíte hlívu i s nohou (bílá) nebo jen klobouk (tmavý) ? Já to valím syrové do salátů komplet, ale když není úplně čerstvá tak ta noha chuťově nic moc...to už mi víc šmakují lampiony žampiony Používám hlívu celou i s nohou, ale ty silnější, tvrdé nohy, většinou proženu odšťavňovačem, ne ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Harmonizovana voda

Předmět příspěvku: Harmonizovana voda
Napsal: čtv pro 31, 2009 11:57 am 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 54890

Xion píše:Mna hlavne zaujalo, ze sa nepokazi ani po dlhej dobe. To by nebolo zle narobit si destilku do zasoby. Ošetření vody pod pyramidou, není jediný postup, který dodá vodě dlouhodobou životnost, podobných vlastností vody lze docílit ovčelením vody, nebo úpravou vody diafragmatickou elektrolýzou ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Harmonizovana voda

Předmět příspěvku: Harmonizovana voda
Napsal: stř pro 30, 2009 10:51 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 54890

Xion píše:Jarda, co si myslite o tomto postupe?

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř pro 30, 2009 9:35 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Mat píše:Možem sa spýtat na ten práškový vit.C? O akého výrobcu ide alebo je to jedno? Ďakujem Vitamín C, kyselina L-askorbová, je běžně používaný jako konzervant v mnoha procesech moderního chemicko-potravinářského průmyslu. Jedná se naštěstí o jedno z mála éček, které není zase tak škodlivé, dokon ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř pro 30, 2009 3:42 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Host píše:Doporučené dávkování Pangaminu je 3x denně 4 tablety po jídle. Dá se brát těch 10-12 tablet najednou? Zatím je tak beru protože se mi na to nechce myslet po každém jídle, ale zajímalo by mě jestli to na žaludek třeba není příliš divočina nebo neklesá využitelnost atp. Jde to brát naráz, al ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: úte pro 29, 2009 10:00 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Xion píše:Da sa nejak poznat, ked je paraorech pokazeny? Ja kupujem paraorechy z TESCA, maju ich tam v sackoch po 200 gramov. Tak ma napadlo, ze vobec neviem, kedy su zbierane. Nerad by som si v dobrej snahe doplnit selen poskodzoval pecen. Paraořechy docela snadno žluknou, pak jsou dost nechutné a ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Čaje a maceráty

Předmět příspěvku: Čaje a maceráty
Napsal: úte pro 29, 2009 9:08 pm 

Odpovědi: 106
Zobrazení: 257497

Nevada píše:Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaký máte názor na pití červeného čaje. Děkuji Nehledejte za tím nějaký zázrak, obecně se dá tvrdit, že popíjení běžných čajů je přibližně stejně škodlivé jako popíjení alkoholu a pokud si uděláte pořádný magorák, tak se budete i motat, což je běžné v ča ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: úte pro 29, 2009 8:31 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Díky. Já myslel víc konkrétní výrobky aby zase člověk zbytečně nepolykal nějakou chemii kterou mu nabídli v lékárně. (Třeba na dotaz na ionizovaný hořčík paní lékarnice nechápavě zírala). (Pak bych až by bylo víc časo prošel ten vyhledávač jestli jste to co berete někde neuváděl). Tu h ...
Stránka 1909 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1906, 1907, 1908, 1909, 1910, 1911, 1912 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem