Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 11:29 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1913 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1910, 1911, 1912, 1913, 1914, 1915, 1916 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: sob pro 19, 2009 7:22 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Host píše:OK, zkusím zapomenout na pointu pohádky "Sůl nad zlato" a příště namíchat něco méně slaného. Když jsem pil další škopky, až už byl sifon nahozený, tak mi ta slanost problém nedělala - ikdyž nijak zvlášť jsem si to neužíval Chce to holt praxi, ale aspoň jsem si vymetl žaludek. Snad se tyto ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob pro 19, 2009 7:12 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Akú dávku mám aplikovat pri prechladnutí? Stále mi tečie z nosa ani nie, že hlien ale skor voda. Nie je to ten klasický hustý zeleno/žltý hlien. Okrem toho ma škriabe v púcach a mám kašel. Snád ma nejako nenabúrala tá včerajšia vianočka Povodne som sa chcel na sviatky klasicky "prežierat", ...

Napsal: sob pro 19, 2009 6:59 pm 

Host píše:Já jsem vycházel z tohoto Vašeho textu: "Vodu je vhodné vypít nejlépe na ex, její chuť totiž není příliš příjemná a špatně se po přerušení k pití člověk vrací. Většinou již rychlé vypití tak velkého množství vlažné osolené vody nahodí sifonový efekt a dojde ke spontánnímu odchodu kalů." Ta ...

Napsal: sob pro 19, 2009 5:55 pm 

Host píše:Dotaz na bublinu na vrátníku: Jak jí předcházet pokud to vůbec jde? Dneska jsem podruhé vyzkoušel šanku. Tá první proběhla před několika měsíci tak, že ze mě první cca 2 litry slané vody vyletěli vrchem, ale pak se to rozjelo a teklo spodem jak má. Dneska to ale bylo mnohem "veselejší". Na ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ananas, papaja

Předmět příspěvku: Ananas, papaja
Napsal: sob pro 19, 2009 12:12 pm 

Odpovědi: 63
Zobrazení: 108337

Xion píše:Ohladne tychto dvoch druhov ovocia by som sa rad opytal jednu specialnu vec. Obidva obsahuju traviaci enzym, ktory pomaha stiepit bielkoviny. Ananas bromelin, papaja papain. Tak ma ale napadlo, ako tuto casto vyzdvihovanu vlastnost vyuzit? Ovocie by sa malo jest samotne, aby sa dobre a ryc ...

Napsal: pát pro 18, 2009 10:20 pm 

Mat píše:To ma potešilo. Zvykol som si dávat si to ráno na lačno. Je možné mat chut na sladké bez toho aby mal človek v sebe premnožený nejaký patogén? Prekvapila ma totiž chut na sladké, resp., nie priamo na sladké ale skor na chut vanilky. Bola to konkrétne vanilková vianočka a chut som na to nema ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: pát pro 18, 2009 10:08 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

haddock píše:mne je nyni uz jasne, ze patlanim na kuzi nic neresim, ze problem se skryva uvnitr. porad resim jak kuzi mazat co nejmene, ale nezesilet od svedeni a neublizit kuzi jeste vic tim, ze se budu skrabat. treba ekzem na predni strane trubu si nemazu vubec a obcas je odolavani svedeni celkem ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: pát pro 18, 2009 9:23 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

ixi píše:Děkuji za nabídku osobní konzultace, ráda bych ji v průběhu ledna ( dle Vašich časových možností) využila. Hned začátkem roku si zavolám o termín. Pokud ještě mohu něco zde: Není mi jasné, která jídla mám považovat za tučná? Z tuků používám pouze občas pár kapek za studena lisovaného olivov ...

Napsal: pát pro 18, 2009 11:03 am 

Mat píše:Najnovšie som začal zalievat MMS 0,5L vody. Je tento postup ok? Humble radí, že sa to má rozmiešat do cca 2,5dcl(tak som to robil predtým). Ďakujem To nemá na léčebný účinek žádný vliv, já to například piji v 0,5 dcl vody a stejně to bude fungovat i v 0,5 l. Jediný podstatný rozdíl je v chu ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Laktobacily

Předmět příspěvku: Laktobacily
Napsal: čtv pro 17, 2009 7:33 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 397435

Jana píše:Teď se ptám za jednoho příbuzného, kterému se snažím vše vysvětlovat )), ale klystýr se ještě neodvážil si udělat... Koupil si Lepicol, ale myslí se, že je třeba ho brát, až když si člověk dělá klystýry, jako na doplnění těch bakterií... Podle mě je dobré ho brát pořád, nebo ne??? Jana Urč ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: čtv pro 17, 2009 5:54 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

ixi píše:Dobrý den, studuji Vaše stránky, ale ještě potrvá, než všechny informace vstřebám. Mám níže popsané zdravotní problémy, které se mi nepodařilo vyřešit s lékaři a při samostudiu alternativních možností jsem došla k závěru, že mé zdravotní problémy vzájemně souvisí a řešením bude úprava život ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv pro 17, 2009 12:15 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:Nejak nemozem najst info, kde sa vlastne vitamin C vstrebava. Len to, ze moze podrazdit crevnu sliznicu. Takze z toho asi vyplyva, ze az v tenkom creve? Cize, ked si to rozmiesam do repnej stavy a este nemam prazdny zaludok, stoji to v zaludku nevstrebane az kym sa to nedosatne do criev? V ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: čtv pro 17, 2009 12:05 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Díky. Co byste doporučil z těchto výrobků, případně něco jiného? http://www.zdravsen.cz/zdravy-zivotni-s ... igator/160 http://www.lekarna.cz/irigator-klystyr-zsz/ . Tento, http://www.zdravsen.cz/zdravy-zivotni-s ... igator/160 , ani ho zatím neznám a musím říci, že mě to příjemně přek ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv pro 17, 2009 10:50 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:Su "zimne" rajciny zo supermarketov dostacujucim zdrojom bioflavoidov k praskovemu vitaminu C, alebo je lepsie siahnut na dovazane citrusy? Co sa tyka citrusov, rozmiest vitamin C do pomarancovej stavy by tiez malo zvysit jeho zadrziavanie v organizme, plati to aj pre grepfruitovu stavu? N ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř pro 16, 2009 10:41 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Jindra píše:Právě jsem nakoupil kilo kozího bílého bio jogurtu a půl litru kozího bio kefíru, že vyzkouším Vaši směs jogurtu a kefíru cca 2:1. Už dříve jste uváděl, že tučnost by měla být kolem deseti procent (klíďo víc), ale to, co jsem dnes nakoupil, má na štítku "min. 3 % tuku". Bude to nějak výz ...
Stránka 1913 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1910, 1911, 1912, 1913, 1914, 1915, 1916 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem