Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 11:27 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1914 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1911, 1912, 1913, 1914, 1915, 1916, 1917 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř pro 16, 2009 7:27 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Xion píše:Aha, tak potom pouzivam v podstate podobne davky ako Vy preventivne, z toho mi teda vychadza, ze tak, ako som si to naplanoval, nejde o nejak intenzivnu kuru a v podstate s nou mozem pokracovat aj dlhsie, ako 1 mesiac, a v priebehu roka si patlaninu v tomto mnozstve bez obav urobit, kedyko ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: stř pro 16, 2009 7:12 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

haddock píše:dekuji za rady. oleje jsou pro mou kuzi bohuzel prilis malo zvlacnujici, za par hodin je znovu vysusena a svediva. ono je nejhorsi prave svedeni, vyrazne mi narusuje spanek a spim mnohem mene nez kolik prolezim... jinde na foru jsem se docetl, ze jablecna stava je spolehlivy prostredek ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Jak podomacku vyrobit 100% PRIRODNI SAMPON-vite nekdo?

Napsal: stř pro 16, 2009 9:59 am 

Odpovědi: 53
Zobrazení: 82251

Araila píše: Vraťme se k tématu. Ze zájmu jsem trochu zabrouzdala internetem - a našla jsem toto: http://www.zeny.cz/magazin/prirodni-kos ... arske.aspx Třeba by se to v létě dalo vyzkoušet... Vidíte, to mě nenapadlo a to znám tuto bylinu jako výborný přírodní prací prostředek, který byl v minulosti ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: stř pro 16, 2009 9:40 am 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Danniah píše:Preji dobry vecer, a zdravim pana Jaroslava. Predem se omlouvam, ze zde prednesu dotaz, ktery jiz v minulosti teto komunikace jiste mnohokrat resen, ale jelikoz se k tematu RO a cistoty vody dostavam dnes vecer prvne.... 1. je mi vubec k necemu filtrovaci konvice znacky Britta, kde se m ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř pro 16, 2009 9:22 am 

Xion píše:Dakujem velmi pekne. Takze som to pochopil tak, ze olej naviazany v sirnej patlanine ma vsetky ucinky oleja, ktory sa berie samostatne, len ziska to mnozstvo lepsich vlastnosti (neriedi krv, je rozpustny vo vode...). To rozomlete lanove semienko som myslel tak, ze sa to berie k tej sirnej ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: úte pro 15, 2009 9:27 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Araila píše:Četl jste můj předchozí příspěvek? Mám dojem, že ne.... Kopírujte prosím předchozí příspěvek, ať je jasné koho oslovujete, nebo komu odpovídáte.

Napsal: úte pro 15, 2009 9:22 pm 

Xion píše:Rad by som sa opytal, ako zistim, kedy je cas skoncit kuru so sirnou patlaninou. Myslim to nejak tak, ze sirna patlanina vyrovnava pomer omega-3 a 6, ale ked to presvihnem, budu zase omega-3 v prebytku, nie? Samozrejme, ked nahliadnem do minulosti, zistim, ze pocas 25 rokov som nejedol tak ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Banany

Předmět příspěvku: Banany
Napsal: úte pro 15, 2009 8:50 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 97771

haddock píše:muzete prosim popsat jak chutna zoxidovany olej? mam doma lneny olej cca 2 tydny a jeho chut je pomerne trpka. skladuji v lednicce. Lněný olej, zrovna ideální chuť skutečně nemá, proto ho doporučuji používat formou té sirné patlanice, ale zkažený by jste snadno poznal, pokud je již zoxi ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte pro 15, 2009 8:34 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jindra píše:Děkuji, najedeme tedy na jednu kapku po hodině. Abych se ujistil, že dělám dobře, raději se zeptám: tak tedy kapku MMS, pět kapek aktivátoru a tři minuty počkat, že. Pak dolít např. 1 dl šťávy a vypít... prosím Vás, jakou šťávu použít? Vylisuji mu např. mrkev s jablky anebo čistě pomeran ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Laktobacily

Předmět příspěvku: Laktobacily
Napsal: úte pro 15, 2009 8:19 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 397435

haddock píše:chtel bych se zeptat, zda se lactobacily maji opravdu uzivat cca 10 minut pred jidlem (jak tvrdi navod na Lepicolu). nebude pak pullitr vody, ktery vypiju spolu s kapslemi, neutralizovat travici stavy v zaludku? Tam nehledejte problém, pokud dodržíte odstup cca 30 minut, tak se nic nedě ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: úte pro 15, 2009 8:11 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Jana píše:No nevím... mě se hrozně zhoršil ekzém, poté, co jsem zvýšila přísun vitamínu C. Dělám klystýry pravidelně, žádné problémy nemám, čistím játra....přesto jediná věc, která mi pomohla, byla přestat do sebe cpát tolik vitamínu C, ještě k tomu, když piji denně hodně různých ovocných a zelenino ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pon pro 14, 2009 10:29 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Jindra píše:Jaroslave nedávno jsem někde četl (že by Fit pro život, třetí díl...? to je jedno), že některé druhy enzymů se zamražením ničí (podobně jako je tomu při zahřátí). Jelikož netuším, jakým enzymům (a tedy jakým potravinám) mražení "vadí", dáte mi k tomu nějakou informaci? Nebo tohle neřešít ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pon pro 14, 2009 10:22 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

gonzales01 píše:Dobry den Jardo, zmínil jste, že mák je nejlepší zpracovat na dvouhřídelovém odšťavňovači. Jak to přesně na Angelu děláte? Přidáváte mák při lisování šťávy? Je třeba ten mák nějak namočit? Zpracováte Angelem i jiná semena? Zpracovávám na něm prakticky všechno, včetně máku a dělám to ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon pro 14, 2009 10:14 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jindra píše:Jaroslave děkuji Vám. Fakt se těším na výsledky, je to pro mne zajímavý pokus. Prosím Vás, hned přidám akutní dotaz. Dneska přijdu domů a pětiletý syn ani nebyl ve školce, od rána prý má teplotu, povídá manželka, takže zůstali doma. Klučík tedy "hoří", teplotu má pěknou, to bude nějaká v ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Jak na VAGINALNI ZANETY? Kvasinky atd. prirodne?

Napsal: pon pro 14, 2009 11:01 am 

Odpovědi: 29
Zobrazení: 53050

jahoda píše:Myslela jsem, ze kvasinky a plisne jsou take partnersky prenosne... tusite spravne:), ale vzdy se rika, ze pri kvasinkach a dalsich STD se musi prelecit i muz... Muze ranni piti moci pred testy (STD ci jine) nejakym zpusobem ovlivnit krevni testy? Moc piji uz dlouho asi 10dni a predtim z ...
Stránka 1914 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1911, 1912, 1913, 1914, 1915, 1916, 1917 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem