Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 9:40 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1922 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1919, 1920, 1921, 1922, 1923, 1924, 1925 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: pon lis 30, 2009 8:13 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

verabr píše:A jak je to tedy s droždím - říkalo se, že kdo pije pivo, bude zdravý, protože ho obsahuje?... Droždí a pivovarské kvasnice jsou velice rozdílné potraviny a jak jedno škodí, tak druhé prospívá.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: pon lis 30, 2009 8:08 pm 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

verabr píše:Ohledně hemeroidů - má se tedy při léčbě aspoň na několik dní (snad tak 10) vyřadit ze stravy i rýže, káva , alkohol na 100%? Myslela jsem, že rýže jediná neškodí. Je tedy nutné skutečně jíst jen syrovou stravu, šťávy a tak jak to popisujete? Stále se mi nechce rozloučit se aspoň s nějak ...

Fórum: Kurzy zdravého života   Téma: Kurzy zdravého života předpokládaný týdenní program.

Napsal: pon lis 30, 2009 9:03 am 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 776681

verabr píše:Mám zájem o kurz Trochu vás zklamu kurzy dosud ještě neběží, ale už se to chystá, tak snad po Novém roce. Váš email jsem v souladu s pravidly fóra odstranil a v zájmu vlastního soukromí ho sem nevkládejte, já jej jako administrátor mám přístupný u každého registrovaného člena a mohu vám ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Krok za krokem, aneb jak začít.

Předmět příspěvku: Krok za krokem, aneb jak začít.
Napsal: sob lis 28, 2009 10:08 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 41575

Aleš píše:Jenomže každý jsme jiný a každý máme jiné možnosti. Ze mě už sice taky teče krev, ale neumím si představit delší hladovku než 4 dny. Potřebuji do práce sílu a koncentraci. Taky nevím zda koupit nejdřív odšťavovač, nebo filtr na vodu, atd....je toho prostě najednou na mě moc. Tak to jste ji ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob lis 28, 2009 9:50 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Xion píše:Ja zvyknem do toho rozmixovat kusok mladej cibulky alebo porku, kvoli sire, myslite, ze to tej patlanici prospeje? Inak co sa tyka tej kombinacie s bryndzou, nasiel som tam jeden zadrhel. Zatial som este nezohnal olej, takze to robim len s rozmixovanymi semienkami, takze to asi nebude sirn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát lis 27, 2009 10:11 pm 

Jindra píše:Co jsem si zjišťoval, kozí mléko bych u nás vcelku sehnal, ale teď už prý ne; mám to zkusit na jaře, až budou mít na farmě kůzlata, pak bude i mléko. Takže to pak zkusím, těším se, nyní ale musím počkat. No, žádnou alergii nemám, takže mi to obzvlášť nevadí, použiji zatím kravské produkt ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Krok za krokem, aneb jak začít.

Předmět příspěvku: Krok za krokem, aneb jak začít.
Napsal: pát lis 27, 2009 9:39 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 41575

Aleš píše:To všechno zde popsané je bezva a dobře se to čte. Člověk si může umínit, že s tím začne...ale pak se to nějak zvrtne a nejde to tak lehce. Myslím si že ta změna by měla přijít postupně. V hlavě musí být samozřejmě jasno a člověk rozhodnutý do toho jít a vydržet i celý život. Neumím si ale ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr s vylepšenou urinou

Předmět příspěvku: Klystýr s vylepšenou urinou
Napsal: čtv lis 26, 2009 10:18 pm 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 68419

Makik píše:Dobrý den,prosil bych o radu zda dle přiloženého článku z internetu viz zde :" Vylepšená procedura její efektivita je MNOHONÁSOBNĚ vyšší. Potřebujeme k tomu urinu řady lidí (žádoucí je příbuzných). Musíme mít 2 litry. Nalijeme ji do smaltovaného hrnce a bez pokličky vaříme tak dlouho, až ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: čtv lis 26, 2009 9:37 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:To sedí, to napatie. Zvláštne je, že pri sledovaní TV to nie je také markantné, doknci si dovilím tvrdit, že takmer vobec. Možno to je psychosomatické, neviem, každopádne sa snažím obmedzit prácu s PC na minimum. Ten rozbor tminerálov zvážim. Možno tam je predsa nejaký deficit. Ďakujem Najd ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: čtv lis 26, 2009 9:29 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Co si myslíte o Glukopuru pro doplňení energie, pro regeneraci a růst svalů po tréninku v posilovně? Je nějaká lepší varianta? Je to cukr jako každý jiný a z tohoto pohledu se jedná o čistou kyselinu, ta vám nemůže cokoliv zregenerovat, ale pouze zničit. Ostatně i většina dalších postu ...

Napsal: čtv lis 26, 2009 6:09 pm 

Jindra píše:Jaroslave prosím Vás, jaký tvaroh používáte Vy? Mám koupit běžný kravský tvaroh v prodejně potravin? Víte, než si zajistím kvalitní bio tvaroh od soukromníka z nedaleké farmy (z nepasterovaného nehomogenizovaného kravského mléka, někdy i kozího, už to mám domluvené, ale bude až cca za mě ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: JIN a JANG

Předmět příspěvku: JIN a JANG
Napsal: čtv lis 26, 2009 7:05 am 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 14846

fdh píše:tak to vypadá, že omezení tuků je vhodné, ale rád bych dodal tělu omega 3 sirnou patlanicí... Radějí opatrně nebo víc a pak zase pauzu? Nebo nějak ulehčit dodávkou cibule nebo ostropestřec před sirnou patlanicí či co ještě podniknout? To vyzkoušet můžete, ale nepřehánět, hlavně vynechat ome ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Šankaprakšalána a glaukom

Předmět příspěvku: Šankaprakšalána a glaukom
Napsal: stř lis 25, 2009 8:57 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 11879

Magda píše:Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte zkušenost s lidma, kteří provádějí šankaprakšalánu a mají zvýšený nitrooční tlak (glaukom). Můj lékař mne upozornil, že bych neměla vypít větší množství tekutin v krátké době (mluvil o 2l během hodiny), tak si říkám, jestli tato procedura očisty s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř lis 25, 2009 8:37 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:Dakujem, ja som zatial vypatral tento zdroj:

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř lis 25, 2009 8:02 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Petra píše:Ještě jednou dobrý den. Nevíte Jardo, jak je to s účinky MMS na plodnost u žen. Dočetla jsem se, že by tam mohlo být riziko neplodnosti...Díky Pokud se týká neplodnosti žen, či mužů, tak jsem zatím nikde nezaznamenal, že by k tomu došlo, čili riziko je sice pouze teoretické, ale dejme tom ...
Stránka 1922 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1919, 1920, 1921, 1922, 1923, 1924, 1925 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem