Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 8:29 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1928 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1925, 1926, 1927, 1928, 1929, 1930, 1931 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned lis 15, 2009 8:48 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Inka píše:Dekuji moc, takze ted roztok s kyselinou cytronovou pak jeste smicham s MMS z te hnede lahve? Nebo ten rzotok uz je to samotne MMS? Jeste jsem se chtela zeptat, zda mam jist, i kdyz nebudu mit hlad nebo proste podle okolnosti, Aby se mi v jedno ci druhem pripade nepritizilo.A jete ohledne ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: ned lis 15, 2009 10:37 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

fdh píše:Dal by se nějak provést klystýr s MMS nebo je to zbytečné a kandidu vyřídí vnitřním užitím? A je MMS zátěží na stažená játra a ledviny (málo JIN)? Nabízí se mi tu vyzkoušet MMS vnitřním podáním a uvidím... Klystýry pomocí MMS se běžně dělají a je rozhodně vhodné působit na parazity ze všech ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: JIN a JANG

Předmět příspěvku: JIN a JANG
Napsal: ned lis 15, 2009 9:21 am 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 14846

fdh píše:omezením tuků myslíte i oříšky, semena? nebo vyloženě tučná jídla z restaurací? Především čisté tuky a hlavně ty s vysokým obsahem omega 6 mastných kyselin. Pro vyzkoušení je vhodné pár dní nepoužívat žádné čisté tuky a maximálně omezit, či případně zcela vynechat i ořechy a mastná semena.

Napsal: ned lis 15, 2009 9:00 am 

fdh píše:Lze kandidóza nějakým vhodným způsobem řešit přes MMS? Ano, ale je možné ji také dobře utlumit kyselinou kaprylovou, která je obsažena v kokosovém oleji, což je velice chutné do jídla a velice účinné na kandidu.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Banany

Předmět příspěvku: Banany
Napsal: ned lis 15, 2009 8:56 am 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 97771

fdh píše:Jaký projev lze považovat za nemožnost strávení toho či onoho? Jak poznám, že toto ovoce není pro mě stravitelné, když nemám na mysli, že mi je po tom zle... Špatné trávení signalizuje nadýmání, pokud nadýmání, ani žádný jiný nepříjemný pocit nemáte, trávíte dobře.

Napsal: ned lis 15, 2009 8:52 am 

Inka píše:dik moc za rychlou reakci, budu se takto ridit. jeste bych mela nejak dotazy. Jake mnozstvi MMS mam u Jeffa zakoupit? A pak bych se chtela zeptat, zda po zakoupeni je jeste nutne michat nejake ingredience atd., pripadne zda to neni prilis slozite. Nejsem moc technicky typ. Bohuzel nemohu n ...

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: ned lis 15, 2009 1:22 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

zdravi píše:Tak jsem absolvoval sjíždění Vltavy, kde zdravá strava pokulhávala, ale i tak jsem se držel alespon ranního a večerního ovocného nebo zeleninového jídla. Přesto těch cca 50% nezdravé stravy opět lehce nastartovalo mé bolesti. Uvidím jak se toho zase rychle zbavím... Ale hlavně jsem se ch ...

Napsal: sob lis 14, 2009 11:40 pm 

fdh píše:Co může být příčinou nepravidelné stolice při stravě dle Vašeho jídelníčku? Co způsobuje mazlavost stolice? Břicho mám stále v jeho dolní části jako balónek již se stravuji několik týdnů hodně vláknitou a syrovou stravou. Má na to vliv, když jedno jídlo je jiné, např. vařené - má to na stře ...

Napsal: sob lis 14, 2009 11:32 pm 

Inka píše:To je skvele dekuji moc, mam velkou radost, jsem moc rada, ze mam nadeji. Chtela jsem se zeptat s kolika kapkami zacinat pri opatrnejsim postupu? Jinak co se tyce dopravy, mohla bych poslat kuryra, ja to opravdu nezvladnu, to je asi nejlepsi reseni. A mam pri uzivani MMS jist ci je lepsi p ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: JIN a JANG

Předmět příspěvku: JIN a JANG
Napsal: sob lis 14, 2009 11:21 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 14846

fdh píše:Co byste mi doporučil na doplnění JINu v ledvinách a játrech? Našel jsem kustovnici čínskou - máte ještě další tip? Játra holt nejsou ještě v cajku - jsou citlivá na tlak, když zkusím zatlačit pod žebra - jsou bolestivá. Máte tip jak postupovat - jak dát játra v co nejkratším čase do pořádk ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Banany

Předmět příspěvku: Banany
Napsal: sob lis 14, 2009 11:13 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 97771

fdh píše:Jak člověk této zeměpisné šířky dokáže strávit banány? S čím by se rozhodně neměly míchat? Jaké cizokrajné ovoce se u nás dá bežně jíst s tím, že se dobře stráví - myšleno obecně Banány nepředstavují žádný problém a míchat se dají prakticky s každým ovocem, jsou velice snadno stravitelné, p ...

Napsal: sob lis 14, 2009 11:02 pm 

Inka píše:Vazeny pane Zajicku, obracim se na Vas s velkou prosbou. Mam malarii. Cca 1,5roku vitarian. Mela jsem ji jiz pred 5 lety a lecila to v nemocnici ale to byl pomerne odstrasujici prubeh a uz bych to nechtela nikdy zopakovat.Ted jsem drzela 5 dni pust, poklesla mi horecka, ale pust jsem preru ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: sob lis 14, 2009 9:36 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Denny píše:Jardo, máš úplnou pravdu, jen jsem si tak posteskl. Ze všeho špatného, co člověk do sebe musí dostat, pokud chce zůstat na živu, je opravdu ovoce a zelenina to nejlepší, co se nám nabízí. Já sám jsem na to přišel sice pozdě, ale přece. I když nebudu tělo trápit dietami (dokud to jen půjde ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Vymrazení minerálů

Předmět příspěvku: Vymrazení minerálů
Napsal: sob lis 14, 2009 9:16 pm 

Odpovědi: 44
Zobrazení: 139081

Sybilla píše:Zrejme nielen ja, by som chcela vedieť niečo bližšie, ako sa tá metóda uplatňuje v praxi. Asi by to chcelo trochu pogúgliť, ale tuto to bude pre nás lenivcov jednoduchšie Dík za podrobnejší návod. Zmíněná metoda je pro ty, co na poměrně drahý destilační přístroj, nebo reverzní osmózu ne ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: sob lis 14, 2009 8:36 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

dasa píše:Dobrý den Jardo, chtěla jsem Vás poprosit o radu. Pročetla jsem si Vaše stránky a začala aplikovat klystýry. Celkem v pohodě, jen do dvou litrů mám ještě skutečně daleko, litr je tak adekvákní (dnes při třetí aplikaci). Zatím zkouším citronovou vodu nebo heřm.čaj, ale velmi mě láká urina. ...
Stránka 1928 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1925, 1926, 1927, 1928, 1929, 1930, 1931 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem