Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 6:49 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1936 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1933, 1934, 1935, 1936, 1937, 1938, 1939 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pát říj 23, 2009 3:14 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Jindra píše:Teď, před třemi minutami, objevil jsem něco tuze zajímavého. Tak to je tedy slovo do pranice. Sleduji totiž denně nabídku prodejců, protože teď vybírám a doporučuji nějaký lis svým rodičům. Nadšeně koukám na Dvouhřídelový lis pod deset tisíc. Hmmm, tak o tom tedy budu moc uvažovat. Asi b ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát říj 23, 2009 3:01 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jana píše:Dobrý den, lékárnice mi začala vysvětlovat, že zinek v chelátové vazbě, to neexistuje, tak právě nemůže působit . Je pravda, že ho nemají nikde, vždycky se musel objednávat, ale s tímto přístupem jsem se ještě nesetkala , můžete mi prosím vysvětlit, v čem spočívá ta chelátová vazba, proč p ...

Napsal: pát říj 23, 2009 10:12 am 

Petra píše:Dobrý den, děkuji za odpověď, omlouvám se, ale nedoporučujete přípravky z lékárny, přestože doporučujete zinek v chelátové vazbě, vitamín C a další.., což je také z lékárny. Jaký je mezitím rozdíl? Vaše osobní zkušenost? Díky To si to špatně vysvětlujete, já vám nedoporučuji žádné komplex ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: čtv říj 22, 2009 9:01 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Jindra píše:Moc Vám děkuji! Aha, jasně. No, lněný olej momentálně nemám, ale velice podobné složení má konopný (nepletu se?) a ten mám (já vím, je dražší než lněný), denně si dávám malinkého frťana konopného oleje (no, občas zapomenu, takže jen "skoro denně"). Samozřejmě jej držím v lednici, tak je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovoce v zimě a principy jin a jang

Předmět příspěvku: Ovoce v zimě a principy jin a jang
Napsal: čtv říj 22, 2009 8:14 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 20618

KarelK píše:Dobrý večer Jardo, díky za tip na sirnou-lněnou směs na prokrvení. Zrovna dnes jsem poprvé vyzkoušel, tak jsem zvědav, zda pravidelná konzumace bude mit žádaný efekt. Mám však ještě otázku týkajicí se užívání. To množství s použitím 250 ml lněného oleje a 450 g tvarohu je jak píšete tedy ...

Napsal: čtv říj 22, 2009 8:02 pm 

PavelV píše:Pánové, hádat se s vámi nebudu, ale v základním předpokladu se pletete. Tahle čokoláda není tepelně zpracovávaná a neobsahuje žádné chemické a konzervační látky. Spolu s ovocem Acai, které v hypermarketu nekoupíte tvoří jedinečnou kombinaci. Jinak každý ať baští co chce. Obávám se, že vá ...

Napsal: čtv říj 22, 2009 7:50 pm 

Petra píše:Dobrý den Jardo, mám za sebou asi 10 klystýrů a co se týká pleti, zatím se nic nezlepšuje. Na vlasy jsem si koupila http://www.001shop.cz/GS-Eladen. Jaký na to máte názor? Celkově se necítím v poslední době dobře, možná mi chybí určité vitamíny a minerály. Pokoušela jsem se na netu najít ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: čtv říj 22, 2009 6:58 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Jindra píše:Fakt? No tak to je pro mne tedy zklamání, myslel jsem, že se tvrdost vody filtrem sníží. No, tím spíše se pohrnu do RO. Moc děkuji za podnětné info! Voda filtrovaná a voda z reverzní osmózy se zásadním způsobem liší, to má člen jlejsek pravdu. Voda filtrovaná je zbavena pouze určitých ko ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: čtv říj 22, 2009 6:40 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Jindra píše:Lis Omega 8004 používám dlouhou dobu, dovolte tedy názor podložený praxí. Nechci mu dělat reklamu a už vůbec ne právě proto, že zrovna lis Omega mám, ale tuto volbu považuji pro běžného občana za optimální. Omega je nesmírně univerzální, to naznačuje i odpověď Jardy, já lisuji šťávy ze v ...

Napsal: čtv říj 22, 2009 10:02 am 

PavelV píše:Dobrý den, pokud vás trápí problém konzumace zeleniny v zimě, proč ji nenahradíte http://www.lecivacokolada.cz Je skvělá a hlavně funguje v malém množství. Já mám problém se zeleninou stále a tento výrobek mi ho pomohl vyřešit. A co je hlavní, že si na ní pochutnám. Pavel Pokud už chcete ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: úte říj 20, 2009 7:33 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Kava píše:zajimave Pet lahve mohou byt skodlive a plasty ktere slouzi pro vyrobu osmou jsou asi zdrave, karcinogeni latky a nebo treba ftalaty ktere se mohou uvolnovat u odlitku plastu do vody jsou velkym nebezpecim pro zdravi z toho duvodu musi byt atest, poruseni zakona a nabadani k trestnemu cinu ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vitariánství jako celoživotní filozofie

Napsal: úte říj 20, 2009 6:41 pm 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 189606

Oriana píše:A solanin v syrových bramborách nemá negativní vliv na naše zdraví ? To, na co se ptáte, je naprostá klasika, jako u většiny ostatních informací, kde se lidé běžně mýlí. To vidíte prostě čerta někde, kde čert není. Pokud byste se trápila jedovatostí solaninu, pak se jím musíte trápit pře ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon říj 19, 2009 9:13 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Zaujíma Váš názor na Sviatky. Počas tých troch týždnov by som sa nechcel do konfliktu zo vyškom "normálne" sa stravujúcej sa populácie. Tak sa teda pýtam čo robit po tých dnoch ?na normálnej strave". Mám to riešit každodenným ranným klystýrom? Velmi by mi to ani nevadilo. Už som zvyknutý kl ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Laktobacily

Předmět příspěvku: Laktobacily
Napsal: pon říj 19, 2009 7:27 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 397435

Jana píše:Mohu se zeptat, jaké laktobacily doporučujete? Co tyhle: http://www.lekarna.cz/gs-laktobacily-fo ... ky-cps-60/ Děkuju Jana Jsou to sice dobré lactobacily, ovšem jsou zbytečně drahé, když se podíváte na tyto, http://www.prozdravi.cz/lepicol.html, jsou téměř o polovinu levnější a vlastně je ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon říj 19, 2009 7:09 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jana píše:Já jsem byla přesvědčená, že to bude nářez, neboť jsem celý život chodila po imunologiích, furt jsem měla anginy, nachlazení, rýmu non-stop, různé problémy se zažíváním... Tak mě překvapilo, že to se mnou nic nedělá. Koupel nepomohla na ekzém vůbec. Za nějakou dobu to zkusím znovu a uvidím ...
Stránka 1936 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1933, 1934, 1935, 1936, 1937, 1938, 1939 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem