Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 8:30 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 198 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: čtv led 23, 2020 9:04 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

fingerol píše:Dobry den, ja sanogel totez cca co kremelina? A je vhodne pit mms na candidu? Jeste otazecka zda se, ze potize s plynatosti a priznaky jsou jako kdyz ctu na internetu o zanetu slinivky. Je mozne ze je ta plynatost od ni? To snad vidíte že sanogel je gel a křemelina prášek tedy kladete ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolest kolen u miminka

Předmět příspěvku: Bolest kolen u miminka
Napsal: čtv led 23, 2020 8:54 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 14618

Zuzana_123 píše:Děkuji Vám velice za odpověď, pošlu dále matce. Co vše myslíte pod základním laboratorním vyšetřením - CRP a na co dále? Připisuji závěr ortoped. vyšetření: "RTG s norm. nálezem na femuru i tibii. Lupavý fenomen obou kolen způsobený nejspíše later. rotační subluxací tibie vůči femuru ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Nevolnost po každém jídle

Předmět příspěvku: Nevolnost po každém jídle
Napsal: čtv led 23, 2020 8:40 pm 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 52048

kobliii píše:Ahoj, tak jsem tu zas, po telefonátu s panem Jardou přikládám aktuální výsledky krve Močovina 3.5 (2,8-8,2) Kreatinin 79 (64-104) K.Močová 301 (200-420) Sodík 140 (135-144) Draslík 3.90 (3.60-5.10) Vápník 2.41 (2.20-2.80) Hořčík 0.76 (0.74-1.03) Železo 28.6 (12-27) zvýšeno Feritin 140 ( ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Tabulka potravin vhodných pro boj s kvasinkami

Napsal: úte led 21, 2020 2:05 pm 

Odpovědi: 212
Zobrazení: 369457

Měsíčník píše:Dobrý den, jsem tu nový. S Candidou urputně zápasím cca měsíc a pořád dělám chyby v dietě Tabulka by pro mě byla cenným zdrojem informací, za který bych byl velice věčný. Bylo by možné ji reUPLOADNOUT na ULOZTO nebo jiný server? Děkuji mnohokrát Moc nechápu tabulka je pár příspěvků zpě ...

Napsal: pon led 20, 2020 9:45 pm 

fingerol píše:Takze mohu to jist dale? Zacnu po malych davkach a postupne budu zvysovat. Tak jistě, na něm není nic špatného, když se přežere člověk třeba ovarem tak to skončí patrně stejně, všeho moc škodí a jak se říká, "Dobrého pomálu".

Napsal: pon led 20, 2020 9:43 pm 

Alopat píše:Běžná reakce netrénovaného střeva na kvašené zelí. Vyděržaj, pioněr. Takové množství strumigenů bude bez extra suplementace minerálů a stopových prvků vyvažujících chod štítné žlázy a příštítných tělísek stav nemocného patrně jenom zhoršovat. On si málokdo uvědomí, že v české kotlině je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Materské mlieko

Předmět příspěvku: Materské mlieko
Napsal: pon led 20, 2020 9:34 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 47080

fox píše:Prosím o doporučení jak podpořit tvorbu mateřského mléka. Na webu je spousta informací ( třeba https://motherclub.cz/jak-podporit-tvor ... eho-mleka/ ) ale názory členů tohoto fóra mají pro mne větší váhu. Děkuji za doporučení. Ono je potřeba se spíše pobavit proč ta tvorba není v pořádku, ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: CHELACE (vyvázání těžkých kovů z těla)

Napsal: pon led 20, 2020 9:26 pm 

Odpovědi: 176
Zobrazení: 379775

Alopat píše:Medicínské použití Thiosíranu sodného: akutní selhání a podpora antioxidační funkce jater - redukování glutathionu v přítomnosti hydroxylových radikálů a peroxidů, enzymatická tvorba sirovodíku,dále protizánětlivá náhrada NSAID, kalcifylaxe ledvin a kůže (calcific uremic arteriolopathy) ...

Napsal: pon led 20, 2020 7:36 pm 

fingerol píše:Tak jsem si koupil czech kimchy a musim rict ze chut je vyborna. Bohuzel jsem se neudrzel a za den snedl cele kg baleni naces se dostavila neprestavajici zapachajici plynatost, ktera trvala jeste cely dalsi den i s prujmem. Ale prislo mi ze se plynatost dostavila uz po prvotnich 3 lzic ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Med

Předmět příspěvku: Med
Napsal: ned led 19, 2020 6:55 pm 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 181863

Xion píše:Tak a je to potvrdene. Laboratoria potvrdili, ze niektore nase medy su zdravsie, nez manuka. Jednemu sa dokonca divilo aj laboratorium, odkial to maju, ze to presahuje hodnoty manuky. https://www.tvnoviny.sk/zaujimavosti/19 ... d-na-svete O Jedlovej medovici je to zname uz dlho, ze dosahuj ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: ned led 19, 2020 4:28 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

bodhisutfa píše:Taky by mě zajímalo, zda je pravda, že konzumace tuků jako je olivový olej vede ke zvýšení hladiny tst. Protože nevím... víc tuků znamená víc kalorií. 1g tuku je 9 kcal. Když to budu přehánět tak snadno přiberu tukivou tkáň. A víc tuku - víc aromatázy. Víc aromatázy - míň tst. Míň ts ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: ned led 19, 2020 4:22 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

lunalinda píše:Zajímalo by mě, jestli se počáteční stav závratě a ostatní změnil nějak po využívání prostředků proti parazitům. Řešíme momentálně doma prakticky stejné příznaky, které trvají dva roky po prodělané chřipce a dlouhodobém zánětu středního ucha. K tomu navíc silný tinnitus. Za každou rad ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Myomy

Předmět příspěvku: Myomy
Napsal: ned led 19, 2020 2:37 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 25436

lev píše:Jeste bych se Vas rada zeptala, co si myslite o tinkturach na myomy. Nasla jsem kapky s nazvem Mycyst, primo urcene na delozni myomy a cysty. Trochu me ale mate, ze je v kapkach alkohol a take jednou z bylin je kontryhel, ktery obsahuje fytoestrogeny. Mam obavu, aby prave ten alkohol a fyto ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: pát led 17, 2020 12:22 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

daniela.dd píše:Zdravím, už jsem fakt zoufalá, zkusím, jestli někdo nemáte zkušenost... Před 14 dny mi začala silná angína s vysokými horečkami, teď dva dny po dobrání atb zase mandle potáhlé hnisem. Doktorka rekla, ze chronicka hypertroficka tonsilitida s obsahem čepů a že jediná možnost je, aby mi ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Hydratace organismu - volba vody

Předmět příspěvku: Hydratace organismu - volba vody
Napsal: pát led 17, 2020 11:26 am 

Odpovědi: 17
Zobrazení: 39865

Jednorazovy_Nick píše:pre pána Jardu : Pán Jarda, a práve v tom to je .......... Ak zapredaní astrovedci spravia (na virtuálnej úrovni - cez médiá, ktorými najprv boli knihy alebo klamanie na pódiu davu ľudí) z plochej Zeme ZEMEGUĽU, potom z dôvodu, že na nebi vidíme všetko okrúhle (alebo diskovité ...
Stránka 198 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem