Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 8:58 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 200 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned led 12, 2020 4:12 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:tak uzivam tento doplnok stravy, co si myslim ze by malo stacit, akurat ze to uzivam este len druhy ci treti den: https://www.iherb.com/pr/Solaray-HCL-with-Pepsin-650-mg-100-Vegetarian-Capsules/70072 "This product contains Hydrochloric Acid and an enzyme called Pepsin, both on which are ...

Napsal: ned led 12, 2020 12:42 pm 

ingvius píše:-v minulosti som candex uzival bez problemov, dost mi pomohol v tom ze najma kozne prejavy ktore som pripisoval candide uplne vymizli, rozdiel bol akurat ze som ho uzival s jedlom, nie na prazdny zaludok. predtym mi ale nesposobovali problemy ani grep. kvapky, ani oreganovy olej. a tera ...

Napsal: ned led 12, 2020 10:49 am 

ingvius píše:- moj update: uzivam candex 2x denne po 2 tobolky na prazdny zaludok, tak ako je doporucene, ale az na jeden den, mam vzdycky pocit nevolnosti, a ku tomu stolica je dost riedka a hnackovita, moze to byt sposobene tym ze su to symptomy herxheimer ? aj ked vlastne pri candexe garantuju ze ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob led 11, 2020 6:55 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Moonika píše:Obsazováním buněčných receptorů fytoestrogeny do určité míry konkurují lidským estrogenům a přitom vykazují jen asi 0,1 % účinku lidských estrogenů. Vedle toho enterolakton brzdí enzym aromatázu a tím přeměnu estronu na estradiol nebo přeměnu androgenů na estrogeny.(o lignanoch žita ale ...

Napsal: sob led 11, 2020 3:46 pm 

Jednorazovy_Nick píše:Mojim plánom bolo v roku 2020 nepoužívať internet na nič iné než na mailovú komunikáciu, ale... TO JE ASI NADĽUDSKÝ VÝKON v mojom prípade... Lebo skrátka potrebujem zveľaďovať svoje vedomosti, atď, a zlepšovať svoj zdravotný stav. K veci... https://homeopat.mypage.cz/rubriky/pr ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Roztroušená skleroza a Candida

Předmět příspěvku: Roztroušená skleroza a Candida
Napsal: sob led 11, 2020 7:53 am 

Odpovědi: 151
Zobrazení: 253556

Alopat píše:Nezaškodí se podívat, co se při pitvě našlo v mozcích pacientů, kteří zemřeli na neurologické onemocnění jako je roztroušená skleróza, multiformní glioblastom a demence Lewyho tělísek. Opět se jedná o kombinaci nákaz - tentokrát se vědec patolog zaměřil na červy + spirochety a detekoval ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater - složení vyloučených kamenů

Napsal: pát led 10, 2020 9:42 am 

Odpovědi: 193
Zobrazení: 446035

Xion píše:Zdravim Jarda, nieco podobne sa mi uz stalo. Teda, ze odisli bez jaternej ocisty. Iba pri obycajnom poste. Teda iba som hladoval. Nejaky cas predtym, minimalne ale niekolko hodin, som citil neskutocne tlaky v peceni, nie bolestive, ale take vseliake zblnkanie, a take tie skvrkave procesy. ...

Napsal: pát led 10, 2020 9:26 am 

Michall89 píše:Jo podle Ketophanu jsem. Objednal jsem si ten vápník od vás. Dlouho jsem vycházel z toho, jak jste psal, že vápníku má téměř každý přebytek, tak jsem ho nikdy nesuplementoval. Schválně jsem dal svoji stravu do Cronometru. Dlouhodobě nejím žádné mléčné výrobky mimo Ghi. Všechno jsem mě ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pát led 10, 2020 9:01 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Fleur píše:Coloniskopii jsem absolvovala, takže ano, vím o tom roztoku, včetně hladovky, která se před ní absolvuje. Jen si říkám, zda jednorázový roztok může odstranit ty letité nánosy tak dokonale? Jsem přirozeně velmi hloubající jedinec, uznávám Nicméně, právě jsem dokončila 3.vyplach a ten tedy ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Nefunkční žlučník

Předmět příspěvku: Nefunkční žlučník
Napsal: čtv led 09, 2020 9:30 pm 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 89245

Mojzo píše:No můžu vám říct, že když jsem vynechal úplně ořechy (sice jsem jedl jen makadamové, pekanové, vlašské a minimum mandlí - všechno samozřejmě máčené přes noc a někdy i víc, přelité i horkou vodou kvůli případným plísním atp.), tak se mi stav zlepšil. Sice jsem je jedl fakt v malých množstv ...

Napsal: čtv led 09, 2020 9:25 pm 

Fleur píše:K urině musím dojít postupně, zatím si to upřímně opravdu nedokážu představit, ač jsem o jejich blahodárnych účincích přesvědčena. Ale sůl tedy raději vynechám a budu pokračovat denně s výplachy. Ještě mám jeden dotaz - za jak dlouho se dají pocítit první účinky na zdraví? Chápu, že je to ...

Napsal: čtv led 09, 2020 11:25 am 

Fleur píše:Prosrudovala jsem si vlákno o Kimchi a dávám Vám za pravdu. Připravím si Kimchi do zásoby S klystyrem už jsem začala a 2x aplikovala. Jen vzhledem k tomu, že mám po atb zřejmě většinu kmenů vybitych, si nejsem jistá, zda je pro mě vhodný standardní postup, kdy se první týden dělá klystyr ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Hydratace organismu - 1 - Co jsou to klastry?

Napsal: čtv led 09, 2020 9:26 am 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 20520

VitekH píše:" Jen kvalitní voda udrží tělo zdravé, ale existují v ní velké rozdíly a naše buňky potřebují vodu, která vytváří takzvané klastry, shluky, v nichž jsou obsaženy všechny její energetické informace. Tím se stává nositelem energie a informací prvního řádu. Tyto informace a energie jsou důl ...

Napsal: čtv led 09, 2020 9:19 am 

Michall89 píše:Možná jsem to špatně napsal. Když jím nízkosacharidově, tak průjem nemám. Když jsem v ketoze (20g sacharidů denně), tak ho mám. Když jsem ji držel minule měsíc, tak jsem měl průjem celý měsíc. Čím víc dám vlákniny z nízko-sacharidové zeleniny, tím je to horší. Tzn., že vy ten průjem b ...

Napsal: stř led 08, 2020 8:30 pm 

Fleur píše:Tolik investovat do střev rozhodně nemůžu, ale určitě mi záleží na obnově jejich mikroflóry. Užívám běžně dostupné probiotika z lékárny už od začátku léčby atb a pokračuji v užívání i nadále. Stolice už je rozhodně lepší, k tomu piju ajurvedsky čaj Shunti, se kterým mám výborné zkušenosti ...
Stránka 200 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem