Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:36 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 202 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: pát led 03, 2020 7:38 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

bodhisutfa píše:špatně, stejně jako srdce, cévy a také naprosté potlačení tvorby vlastního testosteronu. a to je cesta, kterou rozhodně jít nechci, i když doping v terapeutických dávkách rozhodně vyzkouším. Pokud se budete pohybovat v laboratorních hodnotách zdravého člověka nevidím důvod k obavám.

Napsal: pát led 03, 2020 4:31 pm 

bodhisutfa píše:Mně drahý zas tolik nepřijde. Na netu 60 kapslí 650 kč. Ale je fakt že moc silný asi nebude, ptal sem se na forech o kulturistice a tam ho ani neznají. Tam se jedou silnější preparáty a koukal sem že se také prodáva pod názvem "nebido", pokud je to ono. Tak kulturisté sypou ve velkém ...

Napsal: pát led 03, 2020 11:22 am 

bodhisutfa píše:a vedlejší účinky tedy nemá? rád bych ho vyzkoušel, v nějakém terapeutickém dávkování. sem docela zvědavý, co by to udělalo skvalitou života, regenerací, psychikou. a kolik zvýší kvalitu života. ale rozhodně to nechci za každou cenu .-) Tak pokud tím pouze zvednete hladinu do normálu ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: pát led 03, 2020 11:19 am 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

Igi píše:Xione, pane Jardo (či někdo další s tak velkými zkušenostmi) je lepší doplňovat K2 a D3 zvlášť nebo dohromady? Všude se píše něco jiného. Můj názor je ten, že lepší je brát nárazově, např. jedenkrát za týden velkou dávku D3 ( já osobně používám kombisol AD3, to Áčko by tam snad tak vadit ne ...

Napsal: úte pro 31, 2019 8:45 am 

Xion píše:Lutujem tych, co beru tento Biomin.

Napsal: pon pro 30, 2019 8:13 pm 

bodhisutfa píše:kde se dá objednat ten undestor od firmy merck? nikde to nemůžu najít. Tak pokud vím dalo se to koupit zde http://steroidy-steroids.com/23-testost ... noate.html , ale já trh nesleduji toto mě zase tolik nezajímá.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: pon pro 30, 2019 1:45 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

martinberan3994 píše:Dobrý den, prosím o radu opět zkouším půst kam až to půjde, tentokrát lépe než minule se šankou na začátku, ale teď jsem v šestném dni a cítím, že ve střevech opět něco vězí a nejde to ven. vím, že poradíte klystýr, ale ten jsem párkrát zkoušel a nějak to nedávám. Teď jsem studo ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyvolávanie si smiechu "bez príčiny"

Předmět příspěvku: Vyvolávanie si smiechu "bez príčiny"
Napsal: pon pro 30, 2019 9:25 am 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 10458

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Máte niekto skúsenosti s vyvolávaním si smiechu "len tak, lebo chcem" ? Smiech znižuje zápalové procesy v organizme, zvyšuje serotonín, endorfíny, prospieva bránici atď, atp... Praktizujem to už asi týždeň, 2x denne po 10 minút (zapnem si časovač )... Dnes sa mi stala v ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: DMSO Skutečně zázračný roztok

Předmět příspěvku: DMSO Skutečně zázračný roztok
Napsal: ned pro 29, 2019 9:57 am 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 393569

miromiro1 píše:Zdravím. Zaujímala by ma koncentrácia DMSO roztoku pre očné použite, nakoľko informácie o jeho koncentrácii sú rôzne. V knihe - Kniha DMSO - autor Fischer Hartmut RNDr je uvedené koncentrácia roztoku do očí 1-3 percentá a tu sa spomínajú niekoľko násobne vyššie koncentrácie. Aká je te ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Myomy

Předmět příspěvku: Myomy
Napsal: ned pro 29, 2019 8:41 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 25436

lev píše:Dekuji Vam za rychlou odpoved. Jsem rada, ze se nemusim vzdat saunovani. Uvazovala jsem, ze bych svuj problem vyresila stravou. Presneji, ze bych na par tydnu najela ciste na stavovy pust ( mam asi 10 kg nadvahy, je tady z ceho brat). Myslim, ze je to dobry zpusob jak vycistit telo plus sro ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zápcha - zácpa

Předmět příspěvku: Zápcha - zácpa
Napsal: ned pro 29, 2019 8:14 am 

Odpovědi: 146
Zobrazení: 340111

Mojzo píše:Chtěl jsem se zeptat na sliznice v těle, jen co se týče trávící trubice a žaludku. Hodně jsem ten problém svaloval za nějakou histaminovou intoleranci, v poslední době jsem ale zkoušel jíst máslo, čokoládu, měl jsem i kafe a trochu červeného vína a vysledoval jsem, že mě tady ty potraviny ...

Napsal: pát pro 27, 2019 11:13 am 

Xion píše:Ok, takze ze vraj amazon.de posiela na slovensko, uz sa neplati ani DPH ani CLO, lebo je to vramci europskej unii, a postovne nad 40 eur je zadarmo. https://www.spotrebitelskytest.sk/magaz ... uz-zadarmo Dokonca na stranke vidim aj nejake info o doprave zadarmo od 29 eur. Su tam vitaminy K ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Vodík , vodíková voda

Předmět příspěvku: Vodík , vodíková voda
Napsal: čtv pro 26, 2019 5:06 pm 

Odpovědi: 55
Zobrazení: 150290

Tony210 píše:Hezky den přeju, má tady někdo zkušenosti s Lahev na molekulární vodík, třeba : Lazena HB-H04M Jestli je to k něčemu, nebo vyhozené prachy. Dik Pokud vám nevadí ta cena pak není důvod proč by neměla fungovat. Každopádně skoro stejné výsledky pochopitelně diametrálně méně komfortně, ovše ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Opalování

Předmět příspěvku: Opalování
Napsal: úte pro 24, 2019 8:48 pm 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 36377

Dnes zde v Poděbradech bylo kolem oběda tak suprové počasí že jsem využil příležitosti a šel se 24.12. opalovat. Až tak krásně bylo na terase našeho domu a vydržel jsem tam od oběda ležet zhruba hodinu na poledním slunci. Stalo se mě to poprvé za celý život že jsem se v Poděbradech opaloval na štědr ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Myomy

Předmět příspěvku: Myomy
Napsal: úte pro 24, 2019 4:01 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 25436

lev píše:Dobry den, pane Jardo. Pred pul rokem mi byl diagnostikovan delozni myom. Na posledni kontrole mi bylo receno, ze se zvetsil cca o 5 mm ( velikost cca 5 cm) a lekarka navrhuje odstraneni delohy, protozei myom je velmi dobre prokrveny, takze se zrejme bude dale zvetsovat. Takovy zasah do org ...
Stránka 202 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem