Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:05 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 206 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: POTRAVINOVÁ vs HISTAMÍNOVÁ intolerancia

Napsal: čtv pro 12, 2019 9:23 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 18618

Mojzo píše:Zdravím vás. Dlouhou dobu jsem měl "autoimunitní" problémy, samozřejmě i s diagnozou od doktorů, ze kterých se mi podařilo víceméně dostat, stále jsem měl ale zvláštní alergické reakce, pálení těla, špatné trávení, migrény a podobně. Rval jsem teda do sebe mimojiné hodně sardinek (omega 3 ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Nykturie - časté noční močení

Předmět příspěvku: Nykturie - časté noční močení
Napsal: čtv pro 12, 2019 9:11 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 9596

exhotic píše:Děkuji Vám za odpověď, Jardo. Máte pravdu, že konopí částečně pomáhá a děkuji za tip s tím zklidňovačem - Guajacuran. Ten neznám a ještě jsem nezkoušel, takže určitě vyzkouším. Problém bohužel ale jen psychický nebude, nicméně svůj vliv to mít už určitě bude, protože nyní jsem na to v n ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: čtv pro 12, 2019 4:07 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

Vševěd píše:Zdravím. vím, že tohle fórum je hlavně o přírodní léčbě atd ale ona žádná nezabírá. ani ATB protokoly moc nepomohly. V nedávné době se jako velmi slibná jeví léčba Disulfiramem - Antabus. Můžu potvrdit neobyčejně silné herxy po požití. začínat velmi zlehka, obzvláště s rozpustnou formou, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Dlouhověkost,Číňan se dožil 197 let

Napsal: stř pro 11, 2019 8:27 pm 

Odpovědi: 60
Zobrazení: 109281

Alopat píše:Až v novém bytě, předpokládám, že dům prodali i se zahradou, tam už si nic nenatrhá. Každopádně parta kolem Jakeše přežila jiné rodiny o dvě generace. Statistikou předpokládaný věk u mužů je v ČR 76,2 let. Máte někdo ve svém okolí souseda, který v 95 letech lyžuje? Konzumenti dusitanové ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Nykturie - časté noční močení

Předmět příspěvku: Nykturie - časté noční močení
Napsal: stř pro 11, 2019 5:51 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 9596

exhotic píše:Chci Vás poprosit o rady, tipy, či cokoli dalšího k následujícímu problému. Možná má někdo tu smůlu, že se v tom uvidí taktéž: Trápí mne poněkud značně nepříjemný, a relativně specifický problém problém – chodím až 5-6x za noc na záchod. Pravděpodobně často chodím i přes den, tedy rozho ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Filtrační konvice

Předmět příspěvku: Filtrační konvice
Napsal: stř pro 11, 2019 12:37 pm 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 53475

mikeborecek píše:mikeborecek píše:Dobry den rad by som sa informoval na tento filter https://www.obchod-web.sk/filtre-na-vod ... 1-114.html, ci ma s tym niekto skusensot ako "alternativu" reverznej osmozy prikladám dokument ohľadom tohto filtru, ak by to niekoho zaujímalo Tak je sice zajímavé si pro ...

Napsal: stř pro 11, 2019 8:29 am 

Alopat píše:Pokud se bývalý generální tajemník s kaloriemi pohybuje v rámci svého bazálního metabolismu, přičemž vzhled a zmínky o asketismu tomu napovídají, tak odpověď zdravotní prospěšnosti spočívá v tom, co švestky obsahují - vzhledem k jeho věku (97) a stavu (myslí, chodí, lyžuje) evidentně moh ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: stř pro 11, 2019 8:26 am 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

boker píše:Díky Jardo za radu, ještě zkusím na zvýšení zapracovat. Taurin jste mi kdysi radil, zdá se mi, že mi po něm bylo blbě. Ještě to ale určitě zkusím. Pokud byl v suchu a temnu, je asi po 5 letech k užívání? Mám ho asi půl kila... Tak blbě z něho být může hlavně než se na něj člověk zvykne a ...

Napsal: úte pro 10, 2019 7:53 pm 

Alopat píše:Tak on jí, ale švestkováky, tedy je vidět, že i u nás se najdou zdraví prospěšné plody. A také během Černobylu si nejvyšší představitelé strany a vlády jistě chránili štítnou žlázu před radioaktivním spadem tabletami jodidu draselného a jako jedni z mála si doplnili zásoby tohoto nedosta ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: pon pro 09, 2019 12:50 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 220837

Alopat píše:pro Tony210: Zásadní argument pro mytí ovoce a zeleniny je kontaminace vajíčky parazitů - z výkalů v půdě u kořenové zeleniny a přenosem vektory (slimák, moucha, atd.) na dozrávající plod. Mnohdy se jedná o smrtelné nákazy, zejména u starších lidí a imunitně oslabených jedinců, což je vz ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Collagen

Předmět příspěvku: Collagen
Napsal: pon pro 09, 2019 12:42 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 225022

Tomáš 1 píše:Dobrý večer Jardo, četl jsem Vaše články o kolagenu a glycinu. Obojí beru od Vás a beru to na střídačku, jak mne to napadne, obvykle ráno a večer. Pro lepší chuť míchám cca 20 ml kolagenu (nebo cca 5 ml glycinu) s 3 ml nepraženého kakaa, v malé skleničce rozpustím v troše vody a přidává ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: ned pro 08, 2019 9:42 am 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Pilda píše:OK, doba koupele min. 30 minut? Čím déle tak lépe ? Těch 20-30 minut je jakési minimum aby to vůbec začalo fungovat, déle je pochopitelně lépe, ale zase v tom neležet půl dne.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned pro 08, 2019 9:38 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

ingvius píše:ok .tak skusil som svoj prvy klystir ale zial nie velmi uspesne..po prvom litri som citil strasny tlak a nedokazal som udrzat tekutinu... takze musel som utekat na WC... irigator som aplikoval na kolenach, pri aplikacii tekutiny som si lahol na lavy bok... snad zajtra budem uspesnejsi. ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned pro 08, 2019 8:49 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Mojzo píše:Moc díky za odpovědi a omlouvám se za mystifikaci - nemyslel jsem slunečnicový olej, ale olej dýňový. Používám: Kokosák (1-3 PL denně, někdy s ním i vařím nebo dělám maso/zeleninu v troubě tak proto tohle větší množství, někdy si dám 1 PL na svačinu) Ghee (množství stejné jako s kokosákem ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: sob pro 07, 2019 8:32 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Obsidián píše:Víte někdo, jaká je vstřebatelnost hořčíku v podobě mléčnanu hořečnatého? Laktát hořčíku má celkem příjemnou lehce nakyslou chuť, obsahuje 101 mg čistého hořčíku v jednom gramu, tedy zhruba 10% a vstřebatelnost má poměrně dobrou, tedy jde určitě o jeden z doporučitelných zdrojů hořčíku ...
Stránka 206 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem