Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:43 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 210 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: ned pro 01, 2019 7:57 am 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 316485

Zuzanya píše:Zdravim, Začala som uzivat kokosak, F.J.Kaiser, celkom mi chuti, ale ostane mi po nom po case neprijemny pocit na zaludku (neviem to definovat inak ako „pretukovanie sa kokosakom“). Samotny ho preto nemozem jest, musim ho zajedat (cize potrebujem potom zial viac jest, hlavne sacharidov ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned pro 01, 2019 7:48 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:tak asi mi nic neostava, akurat tomu dat cas... - myslite si ze je dobry napad nasadit za 2-3 dni oreganovy olej (kapsule) ? ci tymto by som si este viac zhorsil stav ktory momentalne mam ? - este si spominam ze priznaky candidy neboli az tak viditelne, ale po nachladeni (1mesiac dozadu ...

Napsal: sob lis 30, 2019 6:02 pm 

ingvius píše:mate pravdu, nemam to, chytila ma panika, z toho ze moj "ksicht" vyzera hrozne...neda sa stym chodit vonku, medzi ludi... strasny pocit... -dneska rano som absolvoval sanku, zatial ale sa mi zda ze to zacervenanie vobec neustupuje... snad sa stane zazrak a telo si s tym samo poradi... T ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Rakovina prsu

Předmět příspěvku: Rakovina prsu
Napsal: sob lis 30, 2019 1:39 pm 

Odpovědi: 514
Zobrazení: 747448

Zuzu píše:dobrý večer všem, dotaz: již od léčby rakoviny před cca 10 lety mám poměrně vysokou hladinu cholesterolu, u lékaře k jeho nelibosti odmítám všechny léky, teď jsem se tu v příspěvku od Alopata dočetla, že statiny + Q10 léčí rakovinu. Moje cévy nic moc, tak jsem si doteď říkala, že je ten ch ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ulcerozní kolitida

Předmět příspěvku: Ulcerozní kolitida
Napsal: sob lis 30, 2019 9:40 am 

Odpovědi: 71
Zobrazení: 133683

Alopat píše:Jsem si jistý, že původcům (ať už je to jaká chce entita) nevoní půst a racionální strava. Viz. šikovný příklad střevních prvoků. Giardiasis: Pathophysiology and Management http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:6NvBlshFH0QJ:www.altmedrev.com/archive/publications/8/2/129.pd ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Test olova z krve

Předmět příspěvku: Test olova z krve
Napsal: sob lis 30, 2019 9:07 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 31265

Alopat píše:Velké a dravé mořské ryby nejsou kvůli kontaminaci vhodné pro pravidelnou konzumaci. https://www.bezpecnostpotravin.cz/svs-stahuje-detskou-vyzivu-s-tunakem-kvuli-zvysenemu-obsahu-rtuti.aspx Mercury inhibits nitric oxide production but activates proinflammatory cytokine expression in muri ...

Napsal: sob lis 30, 2019 7:38 am 

ingvius píše:je ale klystyr uplne bezpecny aj pre mna ? nikdy som klystyr neabsolvoval, akurat asi 3x v zivote sanku... citujem jednu stranku: "Pro koho není klystýr vhodný Rozhodně by se proplachu střev měli vyvarovat lidé při Crohnově nemoci střev, akutním zánětu střev, tuberkulóze, po operaci neb ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: sob lis 30, 2019 7:34 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

ingvius píše:ahojte, prestudoval som si navody na klystyr ale niesom si uplne isty, aku formu tekutiny mam na klystyr pouzit ? viem ze tekutina ma mat telesnu teplotu, ale mala byt to byt prevarena voda, s tym ze vychladne na pozadovanu teplotu, ale je mozne pouzit vodu s himalajskou solou alebo to ...

Napsal: pát lis 29, 2019 9:09 pm 

ingvius píše:doplnil som obrazok, co navrhujete ? mam skusit sankhapraksalanu ? Pokud není defekace ideální určitě bych řešil to střevo spíše než obličej. Problém je s největší pravděpodobností tam a na obličeji se jen vyrazí ten bordel který nedovede odvádět střevo. Možná by to vyřešilo pár klystýr ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: pát lis 29, 2019 9:02 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Bones píše:Zdravim, jak to tady ctu, remineralizacni koupel se da logicky pouzit i jako detoxikacni, pokud prestrelim davky vsech pouzitych soli a udelam si silny solny roztok se sodou ? Ono se nestane nic zásadního třeba mrtvé moře má koncentraci 50 kg solí v 100 litrech vody a takto koncentrovaný ...

Napsal: pát lis 29, 2019 8:57 pm 

ingvius píše:zdravim, po 12 dnoch som musel skoncit s candida dietou, kvoli zlemu stavu mojej pokozke na tvari vid obrazok, link https://imgur.com/a/8YAfbFX fotka mozno trocha skresluje stav, ale v reale je to viac zacervenane najma okoli cela, nosa a taktiez - je to kandida ? alebo mam nejaku alerg ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: pát lis 29, 2019 9:43 am 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

marek15693 píše:Zdravim vsetkych Poprosil by som o radu. Stari rodicia 70 rocni, maju klasicky bolave klby a rad by som im nieco podaril, ako by si najlepsie vedeli pomoct. Oni uz nebudu robit ziadne velke zmeny, ide len o to, aby sa to nejako "tlmilo", lepsim sposobom ako len liekmi. Tak som tu vyc ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Rakovina prsu

Předmět příspěvku: Rakovina prsu
Napsal: čtv lis 28, 2019 8:45 am 

Odpovědi: 514
Zobrazení: 747448

Alopat píše:Onkologové jsou dnes machři na zastavení rakoviny, ale s vyléčením by se člověk měl v následujícím (darovaném) čase obrátit na výživového poradce a veterináře. Důležitost přikládám volbě šetrné chemoterapie, po které Vám nevypadají vlasy a nebudou poškozeny vnitřní orgány, což bylo někte ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Filtrační konvice

Předmět příspěvku: Filtrační konvice
Napsal: stř lis 27, 2019 10:13 pm 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 53475

Alopat píše:Vstřebávání kamenné soli jakožto anorganického minerálu je obdivuhodné. Já minerálky piji a doporučuji - odželezněné a s nízkým obsahem vápníku, přítomností hořčíku a vysokým obsahem kyseliny křemičité vyvádějí z těla hliník. Na druhou stranu, třeba slepicím ve snůšce by taková tvrdá stu ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Kmenové buňky

Předmět příspěvku: Kmenové buňky
Napsal: stř lis 27, 2019 6:15 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 27012

exhotic píše:Dobrý den, (jde o můj první příspěvek, ač to tu čas od času rád pročítám ) U půstů často slýchám o procesu tzv. autofagie - tedy proces, kdy nové, resp. mladší a zdravé buňky "pohlcují" buňky starší a stávají se z nich buňky ještě lepší a kvalitnější. Tento jev je už poměrně dobře zmapo ...
Stránka 210 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem