Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 12:52 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 212 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Léčba bolestivého ramene.

Předmět příspěvku: Léčba bolestivého ramene.
Napsal: pát lis 22, 2019 10:17 am 

Odpovědi: 16
Zobrazení: 41226

bodhisutfa píše:a jen tak mimochodem, kde ho nejlépe koupit? máte nějakou ověřenou firmu co ho prodává, neo ho prostě objednat na netu na fitnes stránkách? díky. To je pokud vím slušná firma https://particlepeptides.com/sk/16-kupit-peptidy

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kolagen

Předmět příspěvku: Kolagen
Napsal: čtv lis 21, 2019 9:33 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 113639

brandebura píše:Dobrý den chci se zeptat na hydrolizovaný kolagen. Má být hořký? Měla jsem 2x z vašeho eshopu ten hořký nebyl pak sem si objednala jiný někde na internetu a ten hořký je. Na můj dotaz mi dotyčný eshop odpověděl že čím kvalitnější kolagen je tím je hořčí? Je tomu skutečně tak? děkuji ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolest v levém podžebří

Předmět příspěvku: Bolest v levém podžebří
Napsal: čtv lis 21, 2019 3:12 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 7095

Jaroslava78 píše:Dobrý den, asi rok mám bolesti v levém podžebří (tj.konec žeber a pod žebrem). Začalo to bolestí v podžebří, do toho pak zánět žaludku. Na gastru byl zánět žaludku přeléčen, ale bolest v podžebří zůstala. Paní doktorka řekla, že tam kde to bolí nic není, tam nemá co bolet. Krevní te ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Léčba bolestivého ramene.

Předmět příspěvku: Léčba bolestivého ramene.
Napsal: čtv lis 21, 2019 2:57 pm 

Odpovědi: 16
Zobrazení: 41226

bodhisutfa píše:dobrý den. věnuji se sportu,, silově cvičím v posilovně. již delší dobu mě bolí uvnitř ramene. tato bolest není vůbec znát v něžném životě, ale bolí mě při cvicích, u kterých využívám tlakovou sílu: benčpres, kliky na bradlech, tlak nad hlavu s činkou. pravděpodobně se jedná o nějaké ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř lis 20, 2019 1:59 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:dakujem za odpoved, este vas poprosim o nazor, zacal som si varit brokolicu a karfiol (kvetak), ktore nasledne rozmixujem spolu s maslom....vznikne teda celkom chutna kombinacia, je ale nutne si ustrazit kolko toho zjem ? nakolko vo vacsej miere ci brokolica alebo karfiol obsahuju sacha ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Pomalý vývoj těla

Předmět příspěvku: Pomalý vývoj těla
Napsal: úte lis 19, 2019 9:05 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 14305

Mojzo píše:Takže normálně zajít za obvoďákem a ten pošle na správné místo? Úplně si nemyslím že by bylo dobré to řešit na vlastní pěst a kupovat něco z internetu. Tak zatím ani není co řešit a to vyšetření myslím může člověk absolvovat i jako samoplátce.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Pomalý vývoj těla

Předmět příspěvku: Pomalý vývoj těla
Napsal: úte lis 19, 2019 8:18 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 14305

Mojzo píše:Zdravím vás. Chtěl jsem se zeptat na takový zvláštní případ u dospělé ženy (21 let). Přijde mi, jakoby se zasekla třeba v 16 letech, myšleno fyzickým vývojem - špatný růst vlasů, řídké vlasy, malý celkový vzrůst, málo svalové hmoty, dětské rysy apod. Nepřijde mi to úplně normální, dá se s ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: úte lis 19, 2019 8:13 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

LucyHas píše:Dobrý den, pane Zajíčku, ráda bych Vás požádala o radu. Asi deset let se už léčím na hypothyreozu, a nyní mě zaujal Váš článek na toto téma, kde se zmiňujete o tom, co všechno štítné žláze škodí. Mimo jiné také "zdravé tuky", tedy různá semínka a ořechy. A jelikož si už nějakou dobu vyr ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte lis 19, 2019 8:11 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:zdravim, ako to je vlastne s maslom pri candida diete ? myslim tym maslo zo supermarketu ktore ma min 82% mliecneho tuku, teda je to jedno z tych kvalitnejsich... niekde som cital ze maslo ako skvely zdroj tukov je vhodne pri candida diete, a zasa niekto tvrdi ze sa nemoze ... ako to s ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Test olova z krve

Předmět příspěvku: Test olova z krve
Napsal: úte lis 19, 2019 8:08 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 31265

Kometa píše:Jdu se s vámi podělit o výsledky ze Spadia laboratoře, třeba to někomu pomůže v jeho vlastním pátrání. Olovo vyšlo

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: ned lis 17, 2019 8:50 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Ďakujem za odpovede, teda to o tej čokoláde som si nemyslel.. jedávam prevažne alebo skor iba horku čo ma 74 % kakaa tých par gramov cukru ma nezabije a obsahuje aj dost tuku preto som to mal v strave tak že som si ju dal a poväčšine som vydržal nejest až takmer do večera.. a dodala mi ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: ned lis 17, 2019 8:14 am 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

jozo.malik píše:ja som sa uz 3 roky normalne nevyspal....takze nie, ze by som nevedel co s peniazmi, ale inu moznost nemam-najma ked som zistil aspon pravdepodobnu pricinu problemov. mojim pokusom s FMT predbiehali pokusy s roznymi vyzivovymi doplnkami a roznymi teoriami, lebo som si nebol isty, ze ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: sob lis 16, 2019 12:10 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Ďakujem Vám obom za odpovede, kuknem sa teda po miestnych laborkách.. aspoň nebudem musieť nič vysvetlovať a pôjdem na hotové.. tak o tom arginine som ani netušil že to je ešte zhoršenie... no škoda ešte že som sa spýtal.. Chcel by som sa ešte už keď tu takto som spýtať na stravu, som n ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Těžké kovy

Předmět příspěvku: Těžké kovy
Napsal: sob lis 16, 2019 8:00 am 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 6335

Mojzo píše:Pokud se objeví ve vlasovce poměrně mnoho těžkých kovů a i dle symptomů by to na ně odpovídalo, je dobré se hned pustit do odkovování? Na internetu jsou recepty na smoothie, které se pije denně. Lze to takto pít i dlouhodobě a očekávat od toho nějaké výsledky nebo by bylo lepší z té směsi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát lis 15, 2019 8:09 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Michal Janda píše:Dobrý den, Pochopil jsem to dobře že Vitamín C kyselinu askorbovou je potřeba před konzumací s něčím smíchat a je jedno s čím třeba nějaké smoothy třeba s banánovím nebo jablkovím atd. Tak nutné to není, ale určitě je to vhodné.
Stránka 212 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem