Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 12:53 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 213 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát lis 15, 2019 8:06 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

OtaS píše:Dobrý den, jsem 186 cm vysoký a vážím 107 kilo. Asi čtyři jsem zhubl za poslední dva týdny, kdy se řídím Jardovým jídelníčkem. Sice pravidelně posiluji, ale i tak se cítím na hranici nadváhy a obezity. Podle plivacího testu mám kandidu, i když podle příznaků mi to bylo jasné dávno předtím. ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: pát lis 15, 2019 8:31 am 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

jozo.malik píše:precital som si vsetky predchadzajuce odpovede a niektori sa tu pytali, ci sa oplati davat si robit analyzu mikrobiomu. ja som si daval robit cez IPPM v bratislave, oni vzorku poslali sem: http://www.ganzimmun.de a dostal som report, vzorku ktoreho si mozte pozriet aj na ich strankac ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pát lis 15, 2019 8:20 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Zdravím, vdaka za odpoved, uvažujem že najprv začnem asi s tým l-glutamínom zaujal ma tento -

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: čtv lis 14, 2019 7:54 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

mendezs píše:Zdravím vás, bohužel mám podobný problém jako uživatel fingerol. Taky mě to poprvé zastihlo cca v 25 letech Problémy : Bolesti břicha, plynatost, bolesti pod levým žebrem, nevolnost, nemožnost si odříhnout, průjmy hned po jídle. Pocity na zvracení. Po všech možných vyšetřeních mi řekli, ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Spolehlivé CDS a relativně škodlivé MMS1 i MMS2

Napsal: čtv lis 14, 2019 7:17 pm 

Odpovědi: 118
Zobrazení: 250439

Mojzo píše:Moc díky za odpověď pane Jardo. V tom případě je na místě dodávat denně alespoň kimči, aby se střevo osidlovalo něčím lepším, když se zbytek vyhubí. Pokud člověk bere cokoliv bakteriostatického měl by vždy nějaké probiotické potraviny přijímat a umožnit tím tělu se s tím vyhlazováním bakt ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Spolehlivé CDS a relativně škodlivé MMS1 i MMS2

Napsal: čtv lis 14, 2019 4:22 pm 

Odpovědi: 118
Zobrazení: 250439

Mojzo píše:Chtěl bych se zeptat na MMS2, na co všechno má působit a proč se nasazuje? Přijde mi zvláštní že naše česká terapeutka zaměřená na parazity z Brna to používá úplně na vše. Dá se to taky něčím nahradit - například oregánovým olejem nebo podobnou substancí? Je to dezinfekční prostředek, nic ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv lis 14, 2019 2:51 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

MartinaR píše:Ahoj, je možné (vhodné) provést "šanku", když mám po operaci apendixu(v roce 2018) na tlustém střevě srůsty? Pokud stolice v zásadě normálně prochází neměl by v tom být problém.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti krížov a ženských orgánov

Předmět příspěvku: Bolesti krížov a ženských orgánov
Napsal: čtv lis 14, 2019 1:41 pm 

Odpovědi: 16
Zobrazení: 20924

martinl458 píše:Máme K-vitamín(MK-7,90mg),ale neberie ho pravidelne. Tento Váš by bol jednoduchší. Asi teda urobím nejaký nákup. Aj mne už treba niečo doplniť. Ďakujem. Tak určitě je lepší si dát v pravidelnou dobu jednu pilulku a mít klid že je ho tam dost.

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: stř lis 13, 2019 7:32 am 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

Alopat píše:Budiž jim to přáno, kyborgům. Bezmezná důvěra v nefunkční zdravotnictví, kde pacienti alespoň na ortopedii mají pocit, že jsou hrdinové a chirurgové jejich jedinými zachránci. Co na tom, že se systémový problém skrytě prohlubuje, operací nezmizel. Když jim řeknu, co za mikroorganismy se ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Roztroušená skleroza a Candida

Předmět příspěvku: Roztroušená skleroza a Candida
Napsal: pon lis 11, 2019 9:18 pm 

Odpovědi: 151
Zobrazení: 253556

pefi píše:Pojišťovna z toho, že kvalitní léčbou svých klientů ušetří na výdajích, nedostane ani korunu. Má totiž povinnost peníze z pojištění utratit a pro vnitřní potřebu a zisk smí použít pouze fixní procento z vybraných peněz. Motivace pojišťovny tudiž je vybrat co nejvíce peněz (mít co nejvíc kl ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Roztroušená skleroza a Candida

Předmět příspěvku: Roztroušená skleroza a Candida
Napsal: pon lis 11, 2019 8:22 pm 

Odpovědi: 151
Zobrazení: 253556

MartinG píše:Zdravím a připojuji se k plodné diskuzi, od včerejška jsem nasadil KOLAGEN a MSM, ale připadá mi to, že po 20h kdy jsem je nasadil se mi zlepšila defekace a je o poznání lepší, než bývala. L-glutamin mi dorazil dnes a vzhledem k výše uvednému jsem tak nějak dostal strach si ho brát ve v ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: pon lis 11, 2019 6:20 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

bodhisutfa píše:Tak ale urcite jde najit cesta jak cvicit a nedostat se do adrenalniho vycerpani. Davat si jen tolik aby telo dokazalo regenerovat a vyhnulo se vycerpani. No nevím, proč si myslíte že je naprostá většina sportovců ve vyšším věku v hajzlu, ono velice výstižné je úsloví, "Vrcholovým sp ...

Napsal: pon lis 11, 2019 6:00 pm 

martinl458 píše:Ďakujem za odpoveď, tá stolica je pravidelná,ale nie ideálna. Lampu som vyrobil už dávnejšie. Používame ju,ale na túto oblasť ju nemám prispôsobenú a tak ma to ani nenapadlo vyskúšať. Určite to ešte dnes prispôsobím a skúsime aspoň 10 minút. To kimchi je dobrí nápad pre celú rodinu,a ...

Napsal: pon lis 11, 2019 8:43 am 

martinl458 píše:Dobrý večer, ospravedlňujem sa za neskorú reakciu. Žijeme v bláznivom svete a z toho sú tie naše zdravotné problémy. Veľmi sme sa neposunuli,len už manželku tak nebolia kríže. Pomohli jej cviky na chrbticu,ale bolesť tam je stále. Viac ju trápi bolesť v podbrušku a začala chudnúť aj ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Serum S-IgE čo je to za parameter?

Předmět příspěvku: Serum S-IgE čo je to za parameter?
Napsal: ned lis 10, 2019 9:36 am 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 6850

indiga píše:Prosim čo znamená ak je v krvných odberoch znížený parameter Sérum S-IgE mám menej ako 1,5, referenčný rozsah je /1,9-128/? Medicína tento parametr jako zvýšený většinou vysvětluje jako ukazatel alergické reakce ovšem přeloženo do srozumitelného jazyka jde tedy o reakci na zamoření nějak ...
Stránka 213 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem