Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:15 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 214 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Filtrační konvice

Předmět příspěvku: Filtrační konvice
Napsal: sob lis 09, 2019 10:45 am 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 53475

mikeborecek píše:Dobry den rad by som sa informoval na tento filter https://www.obchod-web.sk/filtre-na-vod ... 1-114.html, ci ma s tym niekto skusensot ako "alternativu" reverznej osmozy Na to nedovedu zareagovat, virus je opravdu miniaturní a neumím odpovědět na logiku z popisu zboží že když to za ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: sob lis 09, 2019 10:40 am 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

bodhisutfa píše:asi na tom něco bude. já třeba po cvičení kolikrát nemůžu usnout, nebo spím špatně. to asi taky nebude jen tak. a přijde mi, že trenink mě nakopává rozhodně daleko víc, než to tak často zmiňované modré světlo z notebooku. Cvičení sice vyvolává dobrý pocit vyplavením endorfinů, ale ná ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Chůze-Cviky-Bolesti páteře a kloubů-Jóga-Východní postupy

Napsal: pát lis 08, 2019 11:24 am 

Odpovědi: 298
Zobrazení: 868763

Jednorazovy_Nick píše:Taká hypotetická otázka na pána Jardu a ostatných členov fóra... Čo myslíte, koľko rokov života pridá pravidelná "nezanedbateľná" chôdza cigánom, ktorí sa hrabú v odpadkových košoch ? Neútočím na nich, len ma to zaujíma..... Určite menej sa dožije "osadník" ktorý denne prejde 2 ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Latentní tetanie

Předmět příspěvku: Latentní tetanie
Napsal: stř lis 06, 2019 9:32 pm 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 55353

krasnagadgetka píše:Asi jste tam přehlédl můj nový dotaz. Nikde nemohu dohledat, co která daná forma ovlivňuje a jak do tkání prostupuje. Nemůžete mi s tím poradit? Děkuji. To bych se upsal, klidně mě zavolejte a probereme co budete chtít.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Oslabená imunita mycoplasma , chlamidie a pásový opar

Napsal: stř lis 06, 2019 8:07 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 37698

krasnagadgetka píše:Co si prosím Vás myslíte o coplňku stravy Penoxal? Děkuji Podle mě funkční složení má tedy proč ne i když zase za ty peníze by jste toho mohla dostat i více.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Latentní tetanie

Předmět příspěvku: Latentní tetanie
Napsal: stř lis 06, 2019 9:52 am 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 55353

krasnagadgetka píše:Prosím Vás jaké formy hořčíku jsou dobře nebo špatně vstřebatelné? Na netu je to uvedeno pokaždé jinak. Děkuji. Dobře vstřebatelné? mléčnan malát citrát hořečnaty laktát glycinát fumaráty orotáty pikoláty taurát trilonát Magnesium carbonate Špatně vstřebatelné? síran uhličitan ox ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Travenie tuku

Předmět příspěvku: Travenie tuku
Napsal: úte lis 05, 2019 2:04 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 11091

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte, mám otázku... Moja známa nemá žlčník.... Ako je to u nej s trávením tukov ? Môže jedávať kvalitné maslo a kvalitné vajíčka ? Jedáva minimum tuku (ale je trochu pribratá). Kvalitné maslo, vajíčka...by jej pomohli... Len neviem čo spôsobí tá absencia žlče.... Tam není abs ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon lis 04, 2019 8:17 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Cipulka píše:Dobrý den, pomáhá na očistu jater GAŇ BAO – antitoxický a regenerační odtud https://www.greenworld-zdravi.cz/? Není to pro mě, ale pro mého otce. Rád si dá pivo, ale teď měl nějaké problémy, tak řešíme jeho očistu jater. Díky moc za názor. Přípravek přímo neznám, ale ty složky z nichž j ...

Napsal: ned lis 03, 2019 8:17 pm 

bodhisutfa píše:když se člověk takhle vyčerpá tak testosteron asi taky moc nahoře nebude co? teda takhel, nneí to asi otázka jen kortizolu, ale hormonů jako celku? Tak jistě platí to pro celé spektrum hormonů a dokonce i dalších látek.

Napsal: ned lis 03, 2019 8:40 am 

bodhisutfa píše:Docela by mě zajímalo jak rychle tělo takovou zátěž zregeneruje. Hidina a půl cvičení v posilovně, počítám že svalová tkáň se po pár dnech zahojí. Ten hormonální systém bude regenerovat asi delší čas. To je značně individuální, ale pokud je opravdu adrenální systém vyčerpaný může jed ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: sob lis 02, 2019 2:08 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Ahoj diky za odpoved pefi, konečne mi po mesiaci prišiel výsledok z vlasovej analýzy , bol by som rád ak by sa niekto čo sa do toho vyzná k tomu vyjadril, dám sem aj minuloročné výsledky pre porovnanie že čo sa zlepšilo či zhoršilo Dúfam že tie obrázky pôjdu ak nie tak to skúsim opraviť ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Pickles

Předmět příspěvku: Pickles
Napsal: sob lis 02, 2019 12:38 pm 

Odpovědi: 193
Zobrazení: 390138

Jednorazovy_Nick píše:Pán Jarda, píšete, že čo sa kimchi týka, tak najväčšiu silu má v 13. deň fermentácie. Moja otázka znie : Keď budem pickles (kapusta/zelí, mrkva, cvikla, zeler, zázvor, soľ, korenie, bobkový list) fermentovať v izbovej teplote nie 4-5 dní ako sa bežne pickles robí, ale 10-13 dní ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob lis 02, 2019 12:15 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

pefi píše:No to je teda opravdu zásadní rozdíl jestli ho tělo z betakarotenu vyrábí, nebo z betakarotenu vzniká ve střevech (a to dokonce více než jedním mechanismem)a v podezření je, že tu konverzi umí v omezené míře i některé další orgány. Kdyby tělo vitamín A nepotřebovalo, tak by nejspíš nemělo ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Případy vyléčení z rakoviny hladovkou a ketogenní dietou

Napsal: sob lis 02, 2019 12:07 pm 

Odpovědi: 110
Zobrazení: 169949

Tišková píše:Tady je kniha od pacienta s rakovinou kostí, který odmítl operaci, ozařování a chemoterapii a vyléčil se úplně sám. Stačilo zbavit se strachu a jíst alkalickou stravu a už je 4 roky zase úplně zdarvý: https://www.databazeknih.cz/knihy/nemoc ... ace-391647 Podobných informací se objevuje ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Chůze-Cviky-Bolesti páteře a kloubů-Jóga-Východní postupy

Napsal: pát lis 01, 2019 9:10 pm 

Odpovědi: 298
Zobrazení: 868763

Jednorazovy_Nick píše:Mám k tomu otázku... Čo už JE svižnou chôdzou, a čo EŠTE nie ? Keď si dám chôdzu o frekvencii 7000 krokov za 60 minút, je to svižná chôdza, ale týmto tempom je to pre mňa bez akéhokoľvek prvku relaxu, pretože je plná "náhlenia sa"... Ak si dám chôdzu o frekvencii možno 5600 kro ...
Stránka 214 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem