Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:17 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 215 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: pát lis 01, 2019 8:44 pm 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

Obsidián píše:Ve stejnou dobu (asi před třemi měsíci), co se mi objevily ty bolesti kloubů, jsem začala mít i hodně suché oči a zánět spojivek. Četla jsem tu, že na zánět je možné do očí dávat kyselinu hyaluronovou. Mám z ní doma 2% gel - je možné ho přimíchat třeba do očních kapek Visine? Tak pokud ...

Napsal: pát lis 01, 2019 8:41 pm 

Alopat píše:Nevím jak Obsidiáně, ale mě se z toho droga nikdy nestala, s prvním psem jsem přespolní trasu běhal, s druhým chodil a třetího nechávám vyběhat na zahradě. Loveckého psa jsem nikdy neměl, takže na houby jsem musel chodit zvlášť. Tak každý to nemusí mít stejně ale i tak si dovolím tvrdit ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv říj 31, 2019 8:31 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Mojzo píše:Pomohl by mi prosím někdo najít dobré trávící enzymy? Užívám teď Pangrol 20 000 IU a musím říct, že mi to pomáhá. https://www.pilulka.cz/hledej?c%5B0%5D=594&q=tr%C3%A1v%C3%ADc%C3%AD+enzymy Na pilulce z toho důvodu, že tam mám teď slevu, tak se mi to nechce brát odjinud. Moc díky za pomoc ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: stř říj 30, 2019 8:23 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

krepelka01 píše:Hezký den všem, přemýšlím o TSM kvůli panické poruše, mám zdravou sestru a chci se zeptat, když nebude držet bezlepkovou dietu co horšího se může stát než že transplantace nezabere?? To zase tak zcela pravda být nemusí, je potřeba si uvědomit že majoritní část našich tělesných a duše ...

Napsal: stř říj 30, 2019 8:10 pm 

Obsidián píše:Tak to jste mě potěšil. Zkusím to rozchodit a třeba to zafunguje i na něco dalšího. Kortizol jsem měla pravděpodobně spíše nedostatečný. Tři týdny teď beru Adrenal Cortex, 3 až 5 kapslí (u 1 kapsle mi ten efekt vydržel jen chvíli) a dost mi to pomohlo, i když ne tak jak jsem očekávala ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Neobvyklé potíže

Předmět příspěvku: Neobvyklé potíže
Napsal: stř říj 30, 2019 7:59 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 27924

Vadou píše:Mel jsem pred tim tezke psychicke obdobi. Tad stale myslim na to zda nejsem nemocny a jsem stale v napeti. Muze byt pricina ve stresu? Co s tím? Tak jistě, stres rozhodí trávení, prořídne střevní mikrobiom a pak již se to veze. Pokud jste v křeči je těžké srovnat trávení, vyzkoušejte schi ...

Napsal: stř říj 30, 2019 7:55 am 

Obsidián píše:Když mě bolí klouby (včetně kostí i svalů) prakticky celého těla - velké klouby, ale třeba i prsty na rukou.. některé klouby více, některé jen občas, prostě takové stěhovavé bolesti s proměnlivou intenzitou, ale není to způsobené nějakou extrémní fyzickou námahou ani stářím (je mi pod ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kimchi / Kimči

Předmět příspěvku: Kimchi / Kimči
Napsal: úte říj 29, 2019 10:49 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 42449

Obsidián píše:V tom kimči, co jsem měla byla zelenina, koření, jedlá sůl, rýžová mouka.. a sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl). Ta sója snad nevadí, když je to fermentované. A o pasterizaci na etiketě není zmínka, tak snad ok. Tak podle všeho ano a soja by v tomto stavu vadit ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte říj 29, 2019 10:43 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Patrik1989 píše:jak poznám že v doplncích omega 3 je syntetický vitamín A pravděpodobně je všude ,podle této teorie za všechny chronické problémy muže vitamín A https://biohackplanet.cz/blog/5_vitamin ... ych-nemoci jak se na to díváte ???nějak se mi nezdá že by olivy avokádo špenát byly pro tělo je ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: úte říj 29, 2019 10:32 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

bodhisutfa píše:to mi přijde zvláštní. takže já si buud hlídat stravu, aby byla kvalitní, 2g bílkovin na 1 kg váhy, sportovat - zvedat váhy, cvičit - a ve finále na tom budu díky zvýšenýmu nebo vystřílenýmu kortizolu hůř než někdo kdo nedělá nic? :/ Tak nejste daleko od pravdy tělo sice bude dobře v ...

Napsal: úte říj 29, 2019 10:28 pm 

Vadou píše:V noci me to nebolí. Nemůže to být z nedostatku vitamínů a minerálů v těle. Nebo od páteře? Tak může i když s tím střevem to vidím jako pravděpodobnější.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte říj 29, 2019 10:25 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Dvoris08 píše:Řeším kvasinky už skoro rok a moc se mi to nedaří, držel jsem ketogenní dietu, pak zařadil laktobacily, jedl kysaný zelí každý den a bylo mi docela fajn, jen mi to pak už přestalo chutnat, objevila se u mě adrenalni únava, protože jsem nedokázal pokrýt kcal na celý den, jedl jsem pár d ...

Napsal: pon říj 28, 2019 8:27 pm 

Vadou píše:Dobrý den. Potřeboval bych poradit. Asi měsíc mám tupou bolest v podbřišku, v trislech která jde do stehen a tlačí me když sedím v oblasti mezi konecnikem a sourkem. Byl jsem na urologii a nic mi nenašli. Prostata nezvetsena klidná. CRP v pořádku PSA rovněž. Vysetretreni moce a krve negat ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kimchi / Kimči

Předmět příspěvku: Kimchi / Kimči
Napsal: pon říj 28, 2019 7:58 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 42449

Jednorazovy_Nick píše:Tak....Kimchi sa mi nepodarilo 48 hodín po jeho založení, a už je na hladine vody povlak divnej farby... PREČO ????? Všetko som očistil/olúpal pred naložením zeleniny..... K*rva, človek ide kúpiť zeleninu (čas), zaplatí za ňu (peniaze), pripraví ju (čas), a H*VNO z toho... Najh ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: pon říj 28, 2019 7:50 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Pilda píše:Pokud chci koupel co jen vytahuje kyseliny z těla je teda detoxikacni? Nebo bez té sody se neobejdu Pokud se chcete odkyselit tak by tam soda být měla.
Stránka 215 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem