Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:14 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 225 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Alergie

Předmět příspěvku: Alergie
Napsal: ned zář 08, 2019 1:56 pm 

Odpovědi: 271
Zobrazení: 409560

RaDu píše:Zdravím, mě se alergie celoročně nesnesitelná rýma,dušnost,slzení očí,ztráta čichu,původně na trávy,obilí,pelyněk...a později vytestovaná na kočku po dvanácti letech výrazně zlepšila díky tradiční čínské medicíně.Nějaká léčba na alergologii je jen ztráta času.Jedinou úlevu od dušnosti je i ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti krížov a ženských orgánov

Předmět příspěvku: Bolesti krížov a ženských orgánov
Napsal: ned zář 08, 2019 1:51 pm 

Odpovědi: 16
Zobrazení: 20924

martinl458 píše:Dobrý deň. Pán Jarda,aké adaptogény nám viete odporučiť,pripadne aj predať? Ešte Vás poprosím o radu ohľadom očkovania. Dcéra má 14rokov a volajú nás na očkovanie proti tetanu. Náš fašistický režim to prikazuje zákonom s finančným postihom ,ale mi s manželkou sa viac bojíme vedľajšíc ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: ned zář 08, 2019 12:27 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Vadou píše:Zdá se mi o malá kapacita močového měchýře.cca 200 ml na jedno močení. Může to souviset s nedostatkem zinku a se stresem? Pomohl by trénink močení na zvýšení jeho kapacity? Prekyseleni a tim drazdeni močového měchýře? Tak stres určitě a dráždit vám to může intoxikace ze střeva tedy vhodné ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: ned zář 08, 2019 8:39 am 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Vadou píše:Prosím o názory na časté močení v průběhu den cca co dvě hodiny. Uvedu příklad. Přes den vypiji cca 2 litry vody. Vodu piji v průběhu celého dne po menších dávkách. Mám sedavou a poměrně stresující práci. Někdy se mi stane že na mě příjde nečekaná nutkání a já mám co dělat to stihnou době ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: sob zář 07, 2019 3:00 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

daniela.dd píše:Dobry den, prosim Vas. SOS... je mozne uzit nejaky ibalgin a podobne pri protokolu s CDH a DMSO ? Nebije se to nejak? Predem moc diky. Tak tam se bude hodně blbě odhadovat reakce protože DMSO je silný násobič účinků jakékoliv látky a jak to dopadne s tlumičem bolesti nedovedu odpověd ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Enterosgel, Sanogel

Předmět příspěvku: Enterosgel, Sanogel
Napsal: sob zář 07, 2019 2:57 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 457779

eliota píše:Dobrý deň prajeme, chcel by som sa v mene manzelky spytat, ci sa da vyrobit suspenzia ako je zmienený enterosgel, hľadáme rôzne návody na internete ale nikde sa neviem dopátrať ako by som si takú emulziu vedel vyrobiť doma, chcel by som si do toho namiešať vlastný prášok , len neviem ako ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Zkušenost: nákup na iherb.com

Předmět příspěvku: Zkušenost: nákup na iherb.com
Napsal: sob zář 07, 2019 2:36 pm 

Odpovědi: 352
Zobrazení: 487523

Alopat píše:V poslední době jsme svědky toho, jak válečné a sankční štvaní a kulturní frontou na dotacích zasévaná nenávist k prezidentu republiky, který ve volbách opakovaně porazil henleinovce, dovedla havlisty k otevřené podpoře fašismu a pokusům o natistický Majdan na prahu občanské války. Tak j ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Zkušenost: nákup na iherb.com

Předmět příspěvku: Zkušenost: nákup na iherb.com
Napsal: sob zář 07, 2019 10:41 am 

Odpovědi: 352
Zobrazení: 487523

Xion píše:Od 2021 sa chystaju zrusit 22 eurovy limit bez DPH, takze uz sa bude platit DPH za kazdu cenu balika, dovezeneho z krajin mimo EU. Je to udajne kvoli europskym normam, ze ostatne clenske staty tam taky limit oslobodeny od DPH nemaju. Tak len aby ste pocitali s takouto moznostou a pocas 202 ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kolagen

Předmět příspěvku: Kolagen
Napsal: sob zář 07, 2019 10:32 am 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 113639

Bepahika píše:Dobrý den, užívala jsem hydrolyzovaný kolagen s vit. C a způsoboval mi plynatost, asi ho nějak špatně trávím.. dá se doporučit něco pro jeho lepší trávení, bez nafukování ?? Děkuji. Vyzkoušejte po jeho požití zvednout HCl v žaludku, což se dá docílit dodáním kapek HCl, betainem, nebo p ...

Napsal: pát zář 06, 2019 6:33 pm 

martinl458 píše:Dobrý deň. Najskôr asi otestujeme tie hormóny,lebo to berie asi už 6 mesiacov a tie nadľadvinky si naštudujem,len to asi nebude jednoduché zmenou stravy. Skorej by na začiatok pomohli kvôli jednoduchosti nejaké bylinky. Ďakujeme za pomoc. Pak samozřejmě můžete vyzkoušet některé adapt ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: pát zář 06, 2019 6:30 pm 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

Obsidián píše:Děkuji za odpověď, dává to smysl. Dnes jsem našla článek, kde berou v úvahu i vyšší dávky áčka (až 50 000 iu)... ačkoliv bez bližších souvislostí s vit. D. Pro zajímavost přihodím odkaz https://vitaminy.doktorka.cz/priznaky-p ... vitaminem/ i když jeho věrohodnost nedokážu posoudit. Je ...

Napsal: čtv zář 05, 2019 10:48 am 

martinl458 píše:Dobrý deň. Chcem Vás poprosiť o pomoc pre moju manželku. Už asi tretí rok ju trápi bolesť v spodnej časti chrbta. Vymenili sme postel,matrace,skúšali mastičky,ale nič nepomáha. Do toho pribudla cysta na vaječníku,ktorá po užívaní B1,horčík a pití alchemilkového čaju ustúpila. Chvíľku ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: stř zář 04, 2019 9:31 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

kov píše:Kamarád mi říkal, že má jeho pes v močovém ústrojí struvity. Našel jsem si o tom, že ke vzniku přispívají bakterie a jejich odpadní látky. Nevíte, dá se to nějakou přírodní cestou rozpustit? Vyzkoušeno nemám, tedy pouze teoreticky, jde o důsledek zbytečně zásadité moče tedy úpravou stravy r ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Papilomatóza laringu

Předmět příspěvku: Papilomatóza laringu
Napsal: úte zář 03, 2019 6:56 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 14587

Cernano píše:Humatyl a Lysin objednány. Budu to dávkovat 3g lysinu 1g humatylu denně. Termín na imunologii jsem dostal až na půlku listopadu tak do té doby budu užívat aspoň toto. Kdyby měl ještě někdo nějaký postřeh rád si nechám poradit. Osobně bych minimálně na začátku na humáty přitlačil, studie ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: pon zář 02, 2019 4:32 pm 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

Mojzo píše:Máte někdo zkušenosti s hyperglykémií? jsem v takovém začarovaném kruhu - jsem podvyživený i když dodávám enzymy a HCl/byliny na trávení, BMI mám asi 18, tzn. mám strašně nízkou váhu. Když jím bez sacharidů, tělo je z toho ve stresu a čím víc přidávám tuku, tím víc hubnu a tím větší probl ...
Stránka 225 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem