Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:18 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 226 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ulcerozní kolitida

Předmět příspěvku: Ulcerozní kolitida
Napsal: pon zář 02, 2019 2:06 pm 

Odpovědi: 71
Zobrazení: 133683

gagov píše:Dobrý den, rád bych Vás pane Zajíčku i ostatní členy fóra požádal o názor a případné rady k mému problému. Je mi 22 let a před cca třemi měsíci mi byla diagnostikovaná levostranná ulcerozní kolitida. Nejprve bych popsal svůj stav před vzplanutím zánětu a co dle mého názoru vedlo ke zhorše ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: pon zář 02, 2019 8:10 am 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

Alopat píše:Fekálně transplantovaná členka měla pořádně zatlačit i stran imunity, bioidentických hormonů a pro tělesné funkce a endokrinní soustavu klíčových vitamínů a minerálů. Kdosi tady zmiňoval úspěch po třítýdenní hladovce, ale ta je stejně jako internetové rady zdarma. Tak to by určitě neuško ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Salvie či Diacom , dá se věřit?

Předmět příspěvku: Salvie či Diacom , dá se věřit?
Napsal: pon zář 02, 2019 8:07 am 

Odpovědi: 78
Zobrazení: 132829

Mojzo píše:Já zkouším užívat vlaštovičníkovou tinkturu, taky by to mohlo na žlučovody fungovat. Beru jen 3 kapky před jídlem a někdy mi je z toho divně, takže to asi neco dělá. Po takovém malém množství si myslím že nějaká otrava nebo přetížení jater být nemůže. Nepíšete jakou tinkturu, ale obecně p ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: pon zář 02, 2019 7:40 am 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

Alopat píše:Pokrok ve výzkumu protinádorových účinků vitaminu K2 Research progress on the anticancer effects of vitamin K2 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5958717/ Inactivation of bacteria via photosensitization of vitamin K3 by UV-A light https://www.researchgate.net/publication/264162 ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Aminokyseliny

Předmět příspěvku: Aminokyseliny
Napsal: pon zář 02, 2019 7:18 am 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 114818

krasnagadgetka píše:Jak je to prosím s užíváním aminokyselin? Našla jsem tyto dva zákony: Rubnerov zákon: telo využije aminokyseliny jen do množství nejméně zastoupené (limitní) esenciální aminokyseliny. Pokud přijememe např. velké množství bílkovin, v kterých chybí klidně jen jedna esenciální amino ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: ned zář 01, 2019 9:16 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

Edita Li píše:Prosím Vás, byl někdo na fekální transplantaci v Bratislavě? IPPM Bratislava je partnerem anglické kliniky Taymount a já si tam zaplatila pět transplantací za hodně velké peníze, ale nepomohlo mi to. Šla jsem do toho kvůli únavovému syndromu, pylové alergii a občasným úzkostným stavům, ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Smrt rychlobruslařky zamyšlení

Předmět příspěvku: Smrt rychlobruslařky zamyšlení
Napsal: ned zář 01, 2019 8:59 am 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 33252

Tišková píše:Zajímavý článek o azbestu způsobuícím rakovinu: https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... dne-337798 Ono se nyní vytahuje hodně nepodložených ekologických strašáků jako třeba ten azbest, ropné úniky, ohřívání planety a jiné hovadiny které si každý logicky uvažující člověk může relativ ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lichořešnice

Předmět příspěvku: Lichořešnice
Napsal: sob srp 31, 2019 6:38 pm 

Odpovědi: 56
Zobrazení: 131920

krasnagadgetka píše:A jak mohu brát lichořeřišnici dlouho, klidně toho půl roku? Brala jsem jí 3 týdny a začala se cítit lépe, potom jsem udělala týden pauzu a v té pauze mi začlo být špatně. Takže to asi nebyl herx? Ten by nastal během užívání? Je možné, že to bylo něčím jiným. Teď jsem začala užív ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Latentní tetanie

Předmět příspěvku: Latentní tetanie
Napsal: sob srp 31, 2019 6:33 pm 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 55353

krasnagadgetka píše:A tyto formy jsou dobře nebo špatně vstřebatelné: fosfát, chlorid, oxid, síran? Děkuji. Opět zopakuji že záleží pro jakou aplikaci tu kterou formu chcete používat, ale obecně asi chlorid je z uvedeních nejlépe vstřebatelný.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Papilomatóza laringu

Předmět příspěvku: Papilomatóza laringu
Napsal: sob srp 31, 2019 9:26 am 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 14587

Cernano píše:Zhruba před rokem jsem po dovolené začal mírně chraptit nepřikládal jsem tomu žádnou pozornost, cca po měsíci kdy se obtíže spíše stupňovaly jsem navštívil ORL, kde jsem dostal na předpis spousty prášků + antibiotika nic nepomohlo. Po 3 mesícich jsem se dostal až na ORL do UVN Střešovic ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: sob srp 31, 2019 9:08 am 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

Alopat píše:Apaton, léčba bez rizika vzniku rezistence a agresivního glykolytického fenotypu kmenových buněk, ale narážející na nízké plazmatické koncentrace při orálním podání LÉČITEL RADÍ: ZÁZRAČNÝ VITAMÍN K, II. https://www.receptyprimanapadu.cz/zdravi/lecitel-radi-zazracny-vitamin-k-ii/ http://w ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lichořešnice

Předmět příspěvku: Lichořešnice
Napsal: sob srp 31, 2019 7:39 am 

Odpovědi: 56
Zobrazení: 131920

krasnagadgetka píše:Teď jsem brala asi 3 týdny lichořeřišnici a opět mi začalo být psychicky ohodně hůře. Opět záchvaty paniky, strach. Čím by to mohlo být? Lichořeřišnice je asi močopudná, mohlo by to být tím, že jsem si třeba tím vyplavila nějaký hořčík? Už tak ho mám málo. Nebo že by mi to udělal ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Latentní tetanie

Předmět příspěvku: Latentní tetanie
Napsal: sob srp 31, 2019 7:33 am 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 55353

krasnagadgetka píše:Prosím Vás jaké formy hořčíku jsou dobře nebo špatně vstřebatelné? Na netu je to uvedeno pokaždé jinak. Děkuji. Dobře vstřebatelné? mléčnan malát citrát hořečnaty laktát glycinát fumaráty orotáty pikoláty taurát trilonát Magnesium carbonate Špatně vstřebatelné? síran uhličitan ox ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: pát srp 30, 2019 9:16 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

daniela.dd píše:Dobrý den, chtěla jsem se, prosím, zeptat. Od zítra zase zahajuji Protokol2000 s CDH a DMSO, minimalne na mesic a chtěla bych k tomu samozřejmě i nějaký detox, aby ten "bordel" po protokolu šel co nejlíp z těla ven, jednoduše, abych tomu nějak pomohla a případně aspoň zmírnila herxy. ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Vyčištění cév

Předmět příspěvku: Vyčištění cév
Napsal: čtv srp 29, 2019 8:46 pm 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 92124

kov píše:Pusťte si to od 5:20. Mudr. Bukovský tam říká o prokázané možnosti zvrácení procesu kalcifikace cév nějakým světovým odborníkem. https://www.youtube.com/watch?v=YEzZUuBmOOU Tak on se tam jen letmo zmínil o procesu dekalcifikace, ale to zde přeci řešíme již mnoho let a mnoho lidí to i s dobr ...
Stránka 226 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem