Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:49 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 228 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon srp 19, 2019 9:23 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Pán Jarda, mám na Vás otázku... Teraz v lete mi vyhovuje denne prijímať okolo 240g sacharidov v dvoch obilných jedlách (pohánka, ryža natural, jačmenné krúpy), k tomu asi 130g bielkovín a 130-140g tuku. Tak mi to vyhovuje. Otázka znie : Je možné na takom pomere S, B a T ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon srp 19, 2019 9:16 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Luc píše:Dobrý den, už půl roku beru Chanca Piedru na žlučníkový kámen (stav stále cca 1,2 cm, tudíž velikost se nijak nezmenšila). Co s tím? Občas si beru i vyšší dávky hořčíku (mám tablety 835 g jedna, beru si nejdřív 2 a po chvilce další 2 a přijde mi, že pak ten kámen dost cítím. A většinou si h ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Nízký krevní tlak

Předmět příspěvku: Nízký krevní tlak
Napsal: pon srp 19, 2019 5:09 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 164404

IgorK píše:dobry den, mám taký špecifický problém mávam nízky krvný tlak okolo 85-90 max / max 55 . ( mám tlak nízky, naopak vacsina ludi ho ma vysoky ) Príznaky presne tieto tomu zodpovedajú citujem z webu : "motáním hlavy, závratěmi, omdléváním, ale třeba také mžitky před očima, hučením v uších a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lecitin

Předmět příspěvku: Lecitin
Napsal: pon srp 19, 2019 8:37 am 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 80124

krasnagadgetka píše:Prosím Vás jaký ten lecitin zakoupit? Slunečnicový nebo sojový? Není ten sojový nezdravý? Nikde jsem to tu nedohledala, jen nějaká stará vlákna. Jaký v nich je rozdíl a má cenu ho vůbec užívat? Moc děkuji. Tak jde o výborný zdroj cholinu který je dost silný methylátor a jedná se ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kolagen

Předmět příspěvku: Kolagen
Napsal: pon srp 19, 2019 8:30 am 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 113639

krasnagadgetka píše:Ano, aminokyseliny jsou možná nepřirozené, ale co je přirozené na kolagenu v prášku? Já jsem tam někde napsal že řešení je kolagen v prášku, já to tam nevidím tak by jste mě mohla napsat kde jste to v mé odpovědi vyčetla. Napsal jsem konkrétně toto: "Podívejte, celé generace jí č ...

Napsal: ned srp 18, 2019 7:54 pm 

Vibola píše:Hm, to je dost zajimavy, necekala bych ze v takhle civilizovanych oblastech, navic tak blizko Evropy, uz nestrasi evropsky, potazmo zapadni bubak. Jeden cas me lakalo Recko a Albanie, ale odradila me prave ta blizkost Evropy. Ziju ctvrty rok v Kambodzi, ktera jenom kvete pod vladou dikta ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: BVT LIECBA VCELIM BODNUTIM

Předmět příspěvku: BVT LIECBA VCELIM BODNUTIM
Napsal: ned srp 18, 2019 7:29 am 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 24906

IgorK píše:Dakujem za odpoved pane Zajíčku ... humantyl - píšete na eshope 2-8 lyziciek po 250mg ... kolko je ideálna dávka ? 2g denne ? kedze na prepočet to 100g by vydržalo min. na mesiac co by bolo fajn. dakujem za odpoved. Ano to máte spočítáno skoro správně a při nižším dávkování i na dva, což ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: CHELACE (vyvázání těžkých kovů z těla)

Napsal: ned srp 18, 2019 7:18 am 

Odpovědi: 176
Zobrazení: 379775

IgorK píše:Dobrý večer, chcel by som sa spýtať, chcel by som podstúpiť odkovenie pomocou týchto dvoch kyselin na zbavenie tox.kovov : http://www.e-sence.cz/vice/241-chelace.html Len je jeden problém, mám 2 plomby amalgánové plomby ... je tu veľký problém ? ak by som podstupil to odkovenie, aj ked st ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: sob srp 17, 2019 8:42 pm 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

IgorK píše:Hezky večer všetkym, chcel by som si zaobstarat generator na koloidne striebro. vedeli by ste mi poradiť ktorý ? https://www.silvermedic.cz/vyroba-koloi ... -pristroj/ http://craftgen.eu/eshop/index.php/craf ... ody-2mm-p3 http://koloidni-stribro.cz/koloidn%C3%A ... 9%C3%ADbra http://www. ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: BVT LIECBA VCELIM BODNUTIM

Předmět příspěvku: BVT LIECBA VCELIM BODNUTIM
Napsal: sob srp 17, 2019 8:33 pm 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 24906

IgorK píše:Chcel by som sa opýtať : 1 ) tie humáty su celkom drahé, toto by mohlo byt to isté a pouzitelne ? https://pethome.cz/cs/podpora-metaboliz ... 14037.html 2 ) ak by som nemohol dávkovať dlhodobo humantyl ... stačil by l-lysine vo vačšej dávke 5-8g denne v takejto dávke ? Ďakujem za rady... ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Nevolnost po každém jídle

Předmět příspěvku: Nevolnost po každém jídle
Napsal: sob srp 17, 2019 5:42 pm 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 52048

kobliii píše:Jak těm plynům zabránit? Pití více vody? Todle mě napadlo, taky mě napadla souvislost s bloudivym nervem. Popracujte s vodou a vlákninou, případně laktobacily mohou pomoci a to nejen ve smyslu dodat spíše cyklovat více druhů.

Napsal: sob srp 17, 2019 5:33 pm 

Vibola píše:Ktere to jsou, jestli se smim zeptat? Jinak jasnovidectvi je mozne, co by ne? Osobně mám vyzkoušen spodek Španělska a spodek Černé hory a hodně mých klientů žije na ostrovech. Kanárské jsou asi nejlepší a pak Mallorca, Malta, vše plně ve srovnání s místním prostředím akorát lepší počasí ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Nevolnost po každém jídle

Předmět příspěvku: Nevolnost po každém jídle
Napsal: sob srp 17, 2019 5:14 pm 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 52048

kobliii píše:P.Jarda měl pravdu chtělo to trochu uklidnit, stav je lepší po meditacích, hlubokém dýchání atd..ale pořád to ještě není ono, inu momentálně po každém jídle cítím, takové divné píchání v žebrech (pod prsy až do obou stran žeber) do 2 hodin od jídla to zmizí. Nějaký nápad co by to mohlo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zavarany kompot verzus cerstve ovocie, zelenina

Napsal: sob srp 17, 2019 10:53 am 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 8405

Margareta píše:Ja by som sa rada spytala ci je lepsie-zdravsie jest v zime domace zavarane kompoty, dzemy... (marhule, slivky, uhorky, paprika...) alebo cerstve ovocie, zeleninu zo Supermarketov. Dakujem za odpovede. Z pohledu enzymů je jasně lepší čerstvé i když většinou mizerné zboží a z pohledu p ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob srp 17, 2019 10:46 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Moja mamka užíva denne 100mg TOKOFEROLACETÁT (vitamín E), a B-komplex (Zentiva, nejaký šmejd...) Moja mamka je obrazne povedané PADNUTÁ NA HLAVU.... 1. Odmieta kváskové pečivo (vraj ju z neho nafukuje), takže veselo si konzumuje najobyčajnejší pšeničný chlieb 2. Odmieta ...
Stránka 228 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem