Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:55 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 229 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob srp 17, 2019 10:38 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Vibola píše:Mate pravdu, ziju v JV Asii a da se tu slusne zit uz od of$500/m. Ale taky treba za $50,pokud by clovek byl ochotny zit v dzungli ve vesnici, pobrat naprosty nedostatek civilizace a ucit deti anglinu. A jako bonus zit stress free zivot. Vidim jak jsou tu lidi nedotceni nejakou "peci" vla ...

Napsal: pát srp 16, 2019 5:25 pm 

Vibola píše:Diky za vysvetleni, muze to tak byt. Kdyz tu ctu jak jsou lidi poniceni uz ve 20, 30 letech, tak jsem spis v uzasu, ze mi ty jatra vubec funguji. Pricitam to i tomu, ze jsem r. 2017 vlastne stravila pitim chanca piedra, a pak taky obcasnym hladovkam. Ted jsem se diky absenci kamaradu, co ...

Napsal: pát srp 16, 2019 2:05 pm 

Vibola píše:Ja teda lina jsem, ale moje strevo asi ne az tak.Dala jsem klystyr navecer a pred pulnoci v den ocisty, a pak rano po epsomskym prujmu a odpoledne a vecer jeste dva. A ta podivna stolice se objevila dalsi den rano. Takze se to tam muselo nastradat pres noc. po kure jsem snedla 4 maly ban ...

Napsal: čtv srp 15, 2019 7:16 pm 

Vibola píše:Moje 3. ocista, vsechno v pohode. Ale vysledek me prekvapil! Prvni foto nasledujici den po ociste, druhe dalsi den. tak sorry, fotky se nepridaly, pry jsou moc velke a na founu nemam jak je zmensit. Zkratka prvni den vyslo jen par malych zelenych kulicek, zato ten druhy byla pul na pul s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Himalajska sol

Předmět příspěvku: Himalajska sol
Napsal: čtv srp 15, 2019 7:04 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 206913

indiga píše:Prosím solanku piť s akým odstupom od jedla, aby nezneutralizovala predpokladám kyselinu v žalúdku?Ďakujem Pokud jde o pár hltů není problém klidně hned, ale větší množství třeba 1-2 dcl nebo více určitě s odstupem cca 1,5-2 hodiny.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: BVT LIECBA VCELIM BODNUTIM

Předmět příspěvku: BVT LIECBA VCELIM BODNUTIM
Napsal: stř srp 14, 2019 4:17 pm 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 24906

IgorK píše:Dakujem za tak vycerpavajucu odpoved. Chcem sa spytat : 1) humaty a lyzin ako antivirotika ... viete mi k tomu nejake clanky naposielaz kde by som to mozol prestudovat vsetko co som nasiel bolo len o l-lysine a nijak extra tam o tom nepisalo ...ze ci mate s tym dobru skusenost a ci ta den ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: stř srp 14, 2019 4:07 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

brandebura píše:Jde užívat tedy betain hcl s pepsinem dlouhodobě? Myslím třeba dva tři roky? Když píšete že rozežírá bílkoviny znamená že může likvidovat i svaly v těle? Dá se někde sehnat betain bez pepsinu, myslím kapsle ne HCL tekutou. Užívám jí . Naředila jsem na 1,75% a dávám 30 kapek(vychází m ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kolagen

Předmět příspěvku: Kolagen
Napsal: stř srp 14, 2019 8:41 am 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 113639

krasnagadgetka píše:Co si o tom pane Jardo myslíte? I kdyby to nebyla pravda, komu to v téhle době dobře tráví bílkoviny? Asi je fakt lepší dodávat místo kolagenu aminokyseliny. Co si o tom myslím? Podívejte, celé generace jí člověk maso, šlachy, kostní vývary, na škole jsem byl učen že pravěká žena ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: BVT LIECBA VCELIM BODNUTIM

Předmět příspěvku: BVT LIECBA VCELIM BODNUTIM
Napsal: stř srp 14, 2019 8:30 am 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 24906

IgorK píše:Dobry večer, chcel by som sa vás pane jardo zeptat, 1) čo si myslite o liečbe vcelim bodnutím ? je to učinne ? čo sa týka infekčných a parazitárnych ochorení ( babesia, chlamýdie, borelioza a podobne ) 2) aké antivirotiká využiť ? prírodné ? chemické ? ak správne chapem ak mam v sebe neja ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Gastroezofageální reflux - je operace řešení?

Napsal: stř srp 14, 2019 8:05 am 

Odpovědi: 94
Zobrazení: 189925

Floppik píše:Dobrý den , chci se zeptat na kávu , jestli je mezi kávou a refluxem nějaké spojení? Když mám málo kyseliny a beru Betain HCL což mi dobře pomáhá, tak přeci káva taky simuluje kyselinu v žaludku ne? Snažím se pít kávu před jídlem nikoli po ní , nedělá mi to dobře na plný žaludek. Ale co ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Poděkování

Předmět příspěvku: Poděkování
Napsal: úte srp 13, 2019 4:17 pm 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 151663

Elissa píše:Dobrý den, chtěla bych vám a vaší snaze o jakousi osvětu moc poděkovat. Nenašla jsem zatím jiný web nebo zdroj, který by byl tak informativní a pro mě užitečný, jako ten váš. A celkem obdivuji vaši odvahu něco takového sepsat, vsadím se, že jste byl určitě párkrát nazván bláznem Potýkám ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: ned srp 11, 2019 7:45 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

bodhisutfa píše:Vidíte to sem netušil. Takže se jedná o vyčerpání nadledvin a hormonální nerovnovàhu, tak jak je to popsané jinde na fóru?? Je fakt že jedu intenzivně. Těžké váhy, a často. A už léta. Tak by mě docela zajímalo co s tím. Asi klid, že? A nebo jiný pohyb? Tak jistě, omezit zátěž a přida ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned srp 11, 2019 7:42 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Slavka píše:Nadchou totiz trpim roky, v januari som kvoli tomu absolvovala operaciu prepazky, problemy stale pretrvavaju. Za posledny rok som vybrala asi 10 druhov antibiotik, pochodila som vsetky vysetrenia, vsetky odbery a vytery mam negativne. Okrem nadchy mam bolesti klbov a chrbta, svrbi ma v l ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: ned srp 11, 2019 3:45 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

bodhisutfa píše:Vidíte, to sem nevěděl. Nebo to màm možná naopak. Když tvrdě cvičím tak ani nemám chuť jíst. Občas se zhorší i spánek. A pak mám třeba 2 týdny klidu a najednou spím jak zabitý třeba 11 hodin několik dní za sebou. Plus bych žral pořád, ale doslova žral. To tedy nechápu. Protože tím ne ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Čípky-čapíky - reálna využiteľnoť v organizme

Napsal: ned srp 11, 2019 3:41 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 13191

IgorK píše:Ďakujem za odpoved, este som sa chcel spytat... predpokladam kedze to je vzdy na nejakom tukovom zaklade ten čípok ( kokosovy olej, bambucke maslo, kakaove maslo a podobne ) ... tá liečivá látka ktoru chcem dať do čípku musi to byt vždy olejová konzistencia ? prípadne čo by sa stalo keby ...
Stránka 229 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem