Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:58 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 230 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Čípky-čapíky - reálna využiteľnoť v organizme

Napsal: ned srp 11, 2019 2:06 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 13191

IgorK píše:Ahojte, zaujíma ma a rozmýšlam nad tým či napríklad čapíky na rektálne využitie nemajú väčšiu účinnosť a využiteľnosť v organizme ako klasické tinktúry alebo tobolky ktoré sa podávajú cez ústa či úž su to vitamíny alebo lieky a podobne... kedže ked sa to podá čokolvek ústne , musí to prej ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned srp 11, 2019 1:54 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Slavka píše:Dobry den, chcem sa opytat, moze Candida sposoboval chronicku nadchu ? Tak i to je možné, nicméně zpravidla jde o toxiny které špatně vylučují střeva a jde to horem.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Stažení svalů na bocích

Předmět příspěvku: Stažení svalů na bocích
Napsal: ned srp 11, 2019 7:41 am 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 5853

menigy píše:Při fyzické námaze se mi na bocích (břicha) začnou stahovat svaly a začnu být unavený a točí se mi hlava. Co by to mohlo být ? Takto položený dotaz je pro jasnovidce to já zatím neumím na jasnovidecký kurz se teprve chystám, já bych potřeboval minimálně popsat jaká námaha v jakém čase a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob srp 10, 2019 4:36 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

pv33 píše:Kdyby fakt tu logiku hledal, tak první krok by mohl být, že by si Bukovský aspoň přečet nějaké knihy Budwigové, kde tu logiku vysvětluje sama autorka. Viděl jsem víc dokumentů, kde někdo pomlouval to spojení tvarohu a lněného oleje, ale NIKDY jsem neviděl, že by autoři rozporovali některou ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: pát srp 09, 2019 1:39 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Sabina Trněná píše:Dobrý den, chtěla bych se ještě optat na přípravek Mitosynergy, který jsem zakoupila, konkrétně MitoActivator LDS, jak tento doplněk správně dávkovat? Děkuji za odpověď, Sabina Trněná Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Toto doporučuje výrobce: Dávkování MitoSynergy. Mito ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: pát srp 09, 2019 1:17 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

bodhisutfa píše:díky pane jardo. pokud se dostanu do stresu, budou ty čísla jinde proč? díky Protože ve stresu tělo pálí mnohonásobky běžných dávek živin a člověk ve velkém stresu může žrát jako kráva a nepřibere ani deko.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Gastroezofageální reflux - je operace řešení?

Napsal: pát srp 09, 2019 1:11 pm 

Odpovědi: 94
Zobrazení: 189925

Chrasty píše:beru ho ráno i večer, žáha mě nikdy nepálí, trpím na chronickou rýmu a dýchací potíže způsobené hcl ze žaludku, je to hodně těžký i přes 16denní hladovku (která mě nepomohla) stovky klystýru s citronovou vodou i s urinou, změna jídelníčku např. měsíc bezsacharidů (asi ti bylo nejučinněj ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: DHEA-S

Předmět příspěvku: DHEA-S
Napsal: pát srp 09, 2019 9:45 am 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 32292

ondra258 píše:Došli mi kompletnější výsledky .... srovnám tohle jen odpočinkem a ashwagandou ? Tak na to s jistotou odpovědět nedovedu, hlavně ten prolaktin tam si až tak jistý nejsem, ale obecně vzato musíte něčím provokovat jeho produkci tedy asi bych v tomto případě nechal udělat nějaké další tes ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Postup ke zjištění stavů hormonů

Předmět příspěvku: Postup ke zjištění stavů hormonů
Napsal: čtv srp 08, 2019 8:20 am 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 69910

fox píše:Téma tohoto vlákna spolu s poměrně čerstvým komplexním pohledem na hormonální interakce také v rozdílných fázích podle věku je také rozebráno v knize "Přírodní hormonální léčba" ( např : https://knihy.abz.cz/prodej/prirodni-hormonalni-lecba ). Také poukaz na limity cesty >vzorek-laboratoř-l ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: stř srp 07, 2019 5:51 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

bodhisutfa píše:dobrý den. chci se zeptta, jak se stavíte k počítání kalorického příjmu z důvodu zdravého přibírání nebo hubnutí. je mi 29, měřím 180 cm a vážím asi 90 kg. třikrát týdně cvičím silový trenink s činkami. klasiku. dřepy, benčpresy, mrtvé tahy, shyby... rád bych vybudoval bez užívání do ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: stř srp 07, 2019 11:35 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Chrasty píše:Jěště mám otázku co znamená betain? a mám ty tobolky plnit v rukavicích? Nechápu co by měl betain znamenat, jde o název konkrétní látky. Rukavice asi ani použít nejdou to budete dost neohrabaný a pokud vím tak jako suchý prášek to pokožce celkem nijak nevadí.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř srp 07, 2019 6:35 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

krasnagadgetka píše:Prosím Vás můžete mi doporučit nějaký proteinový nápoj, který nevadí při candidě? Nějaký dobře stravitelný. Moc děkuji. Obávám se že běžně prodávané produkty vždy obsahují nějaké sladidlo a jinak samotné proteiny by neměl být problém aplikovat ovšem chuťově asi nic moc.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Akné

Předmět příspěvku: Akné
Napsal: úte srp 06, 2019 5:24 pm 

Odpovědi: 192
Zobrazení: 288169

Ruso píše:Střeva jsem již vyladil(chodím 2-3x denně, pevné skupenství bez zápachu a špinění). Akné se mi 100% eliminovat nedaří. Momentálně končím druhý měsíc na whole food plant based diet (brambory, cizrna, rajčata, špenát, brokolice, květák, mrkev, houby, cibule, česnek, koření, nějaké ovoce, pij ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: úte srp 06, 2019 1:00 pm 

Chrasty píše:jen tam není napsané o kolika procentní betaine HCl jde, nevíte to náhodou? vyskouším napřed jednu, dvě jen nevím do kolika mám až stoupat? Děkuji za informace perfektní forum, napišu jak jsem dopadl To netuším také a je to skoro jedno prostě si postupně vychytáte kolik potřebujete.

Napsal: úte srp 06, 2019 12:58 pm 

Chrasty píše:0,62ml a se rovná asi 620mg? To funguje pouze teoreticky a dost záleží na tom jak sypký a těžký materiál se plní. Pokud jde o materiál lepivý, což betain celkem je může se tam vejít jiné množství tedy doporučuji alespoň orientačně zvážit, což lze tak že plné tobolky dáváte na kuchyňskou ...
Stránka 230 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem