Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 4:45 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 235 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Belavo-maslové ochlpenie na semenníkoch

Napsal: sob čec 20, 2019 6:45 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 8982

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Všimol som si už pred rokmi, ale až teraz mi napadlo spýtať sa na to... Som hnedovlasý 32r. muž, na hlave vôbec nešediviem (ale zato plešatiem, zvýšený DHT), chlpy všade na tele mám hnedé, ale na semenníkoch a pod semenníkmi mám oblasti (čiže nie všade) s ochlpením svet ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jesť či nejesť ovocné plody z chorých stromov ?

Napsal: sob čec 20, 2019 6:39 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 9855

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Mám otázku... Jesť či nejesť ovocné plody z chorých stromov ? Dedko má marhuľu.... chorá celé roky, ale rodí marhule... Neviem akú má ten strom chorobu, ale kôra je buď plesnivá, alebo čo to je... také nazelenalé....akoby "ekzém stromu" ... komplet všade, prakticky celý ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob čec 20, 2019 6:36 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Mám tieto tri otázky... na osadenstvo (hlavne pán Jarda, ale kľudne aj ďalší) 1. Aké potravinové doplnky odporúčate pri liečbe premnoženej candidy ? Kyselina kaprilová, extrakt z jadier grapefruitu .... a ešte ? Vraj oregánový olej je príliš agresívny pre telo... 2. Je ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Zkušenost: nákup na iherb.com

Předmět příspěvku: Zkušenost: nákup na iherb.com
Napsal: sob čec 20, 2019 12:56 pm 

Odpovědi: 352
Zobrazení: 487523

chost píše:Zdravím, 9.7.2019 som si objednal cez Iherb 19.7.2019 balík doručený na poštu 20.7.2019 vyzdvihnutie balíka Hodnota objednávky je 84,27 EUR a voľba dopravy "Delivery by Local Post". Žiadna colnica, žiadne DPH!!! Zatiaľ čo mám za tie roky skúsenosti tak objednávky cez voľbu "Delivery by Lo ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Jak zdravě přibrat

Předmět příspěvku: Jak zdravě přibrat
Napsal: sob čec 20, 2019 9:50 am 

Odpovědi: 120
Zobrazení: 315401

Mojzo píše:Já paradoxně když jím víc tuků (ořechy, kokosák, máslo...), tak ubírám a rýsuju. Pro nabrání jakékoliv hmoty jsou pomalé sacharidy opravdu potřeba, dle mě ideálně jako samostatné jídlo. Tak jistě, to je přirozený jev, ono to klamavé jezte méně tuků ať nepřibíráte je dost zmatečný pojem. S ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vitamin A jako jed a příčina chronických onemocnění

Napsal: pát čec 19, 2019 9:12 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 9194

FreedomDive píše:Existuje teorie, že vitamin A ve skutečnosti není vitamín. Barevné karotenoidy jsou rostlinné toxiny, které se v podobě vitaminu A hromadí v těle, a jakmile jejich množství překročí únosnou mez, začne se objevovat jedna chronická autoimunitní nemoc za druhou. Tím, jak dnes jíme domn ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: stř čec 17, 2019 9:25 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Alopat píše:Naposledy jsem byl ve svém okolí svědkem toho, jak se z vyčerpaného (únavou neadekvátní k zátěži občas odpadávajícího) člověka s laboratorně potvrzenou toxicitou mědi chystali udělat schizofrenika, i když existovalo nutriční vysvětlení pro možno říci lehké psychiatrické příznaky, které j ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Spánek

Předmět příspěvku: Spánek
Napsal: stř čec 17, 2019 9:13 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 181711

indiga píše:Pan Jarda ja som mala podobné problémy ako pán v príspevku, na ktorý ste mu napísal hore citovanú radu. Ráno sa budím často dolámaná, neviem sa prebrať, som nervózna, taká nepokojná,často s bolesťou hlavy. večer som nemala nikdy problém zaspať a ani v noci sa nebudím, len tie strašné rán ...

Napsal: stř čec 17, 2019 12:02 pm 

Sabina Trněná píše:Děkuji Vám za odpověď. Chtěla bych se Vás zeptat na jaká vyšetření byste mi doporučil si zajít a jaké testy byste mi s těmito problémy doporučil si udělat. Případně jaký odborník by mi s tímto mohl pomoci. Snažila jsem si pročíst některé rady, ale moc se v tom nevyznám a mám v tom ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř čec 17, 2019 7:59 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ondra258 píše:Myslite to tak ze je treba brat nad 50mg aby to fungovalo dva dny nebo je treba mit B3 s prodlouzenym ucinkem ? .... Muj b-complex ma 50mg takze kdyz si dam jeden rano a jeden večer tak to bude fachat ? Diky Tak asi může fungovat i menší dávka, ale 50 mg se používá k vypínání adrenalin ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř čec 17, 2019 7:54 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Xion píše:Bukovsky ma chyby prakticky v kazdom videu, ktore vydal. Aj v knizke samozrejme, tam je ich zaplava. Vsetko co povie treba overovat, ako referenciu ho rozhodne nebrat. Ked nieco povie, nema to ziadnu vahu, iba sa mozes dozvediet o nejakej veci, ktora potencionalne tak moze byt ale to je ta ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř čec 17, 2019 7:43 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ondra258 píše:V jednom článku o štítnici píšete že efekt PUFY na štítnici dokáže zastavit "niacinamid". Mám b-komplex s vitamínem ve formě dle etikety "nikotinamid". Bude tenhle B-komplex mít stejný efekt ? Popř. v jakém produktu se nachází ten co tenhle efekt mít bude protože se mi nepodařilo nějak ...

Napsal: stř čec 17, 2019 7:37 am 

Sabina Trněná píše:Dobrý den, Pravděpodobně vlivem stresu jsem začala mít potíže s trávením. Průjmy, bolesti břicha a kvasinky na jazyku. V krku mám také hleny a tlak na hrudníku. Nevím, zda to spolu může souviset, a nebo je to už oslabená imunita. Každopádně začala se u mě projevovat velká únava. N ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Nefunkční žlučník

Předmět příspěvku: Nefunkční žlučník
Napsal: úte čec 16, 2019 9:11 pm 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 89245

Mojzo píše:Moc děkuji pane Jardo, myslíte že je dobré užívat to floraphage třeba měsíc a pak zařadit probiotika nebo je tam dávat hned? Tu bryndzu jsem nesehnal, obchodech to je pasterované, tam asi bude hodně kaseinu a žádné živé bakterie, co na to říkáte? Třeba toto: https://www.rohlik.cz/1320399- ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte čec 16, 2019 12:18 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

kov píše:Mám to stejně. I v jeho dalším videu jsou názory některé výborné a některé, podle mého, mimo. Nemyslím si, že je užívání chlorelly špatné a on to tam dost odsoudil. Mám na sobě vyzkoušené, že mi to ,,dělá dobře". Musím přiznat, že jsem od něj slyšel prvně o Substanci CGF (Chlorellas Growt F ...
Stránka 235 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem