Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 5:14 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 237 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Dystonie a botulotoxin

Předmět příspěvku: Dystonie a botulotoxin
Napsal: ned čec 07, 2019 12:44 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 7502

Kestrel píše:Dobrý den, je zde někdo, komu byl aplikován botulotoxin kvůli cervikální dystonii? Mám z něj obavu a nevím jak na něj bude mé tělo reagovat (vím o případech, kdy pacienti skončili v nemocnici, ale to jsou asi výjimečné situace). Bylo by lepší, kdybych BTX odmítla, ale stáčení hlavy začí ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Enzymy, Podpora funkce slinivky

Předmět příspěvku: Enzymy, Podpora funkce slinivky
Napsal: sob čec 06, 2019 6:04 pm 

Odpovědi: 100
Zobrazení: 220816

Mojzo píše:Díky za tipy. No HCl jsem teda začal dávat i s jídlama kde vyloženě neni maso. Ve spodní části trávícího traktu určitě je. Fakt se mám divně, po té šance se to ještě rozhodilo nějak víc, je možné že tam je nějaký zánět tak se to tou solí podráždilo. Takže to asi ani nebude souviset moc se ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: pát čec 05, 2019 10:05 pm 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

Alopat píše:V případě zjištění jakékoli nerovnováhy nelze podceňovat vlastní tělo, které se chce v rámci šachové partie zachránit a nedáme-li mu jinou možnost (bojovat při dostatku vitamínů a minerálů z pestré stravy za pomoci běžné munice), v krizovém režimu utne vetřelcům v něčem přívod, tak ani p ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: pát čec 05, 2019 5:47 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

ondra258 píše:Na co můžou ukazovat flíčky na nehtech ? Nemluvím teď o těch sytě bílých ale o takových spíš průhledných obláčcích které nejsou sytě bílé. Díky Většinou se dá vsadit na ledviny i když určitě mohou být i jiné příčiny.

Napsal: pát čec 05, 2019 5:35 pm 

Alopat píše:The Yin and Yang of Copper During Infection https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5535265/ Iron and Parasites https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4452827/ Krásně to dokazuje problém železa a mědi v moderní době v souvislosti se šmejdy, ne nadarmo se na některých fórech po ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: pát čec 05, 2019 2:26 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

ondra258 píše:A které prvky a vitamíny máte na mysli ? A jak bych mohl ta střeva zklidnit aby produkovala správné množství serotoninu ? Jak vám píše člen Alopat toto je opravdu se o problému pobavit telefonicky, ale jen tak v rychlosti z minerálů nosná čtyřka tedy sodík, draslík, hořčík, vápník a pa ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Enzymy, Podpora funkce slinivky

Předmět příspěvku: Enzymy, Podpora funkce slinivky
Napsal: pát čec 05, 2019 2:16 pm 

Odpovědi: 100
Zobrazení: 220816

Mojzo píše:Je mi už několik dnů na zvracení, motání hlavy, nevolnost, rozhozené trávení a žádná energie. Myslel jsem že tomu pomůžu rozvařenou zeleninou a vývary, ale nic. Udělal jsem šanku a teď jím jen lehce, bez masa, takže ani nedávám betain hcl. Teďka když dávám jen sacharidy a tuk (ghee a oliv ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Smrt rychlobruslařky zamyšlení

Předmět příspěvku: Smrt rychlobruslařky zamyšlení
Napsal: čtv čec 04, 2019 9:53 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 33252

Tišková píše:Samozřejmě, že dvojčata nechaly na zakázku zničt jejich majitelé a naaranžovali to jako teroristiký čin. S tím souhlasím. Ale pro tak malé objety rozhodně není nutné použávat nukleářní zbraně, stačí obyčejný semtex, či něco podobného. Nejsem pochopitelně statik, ale sundat takto řešený ...

Napsal: čtv čec 04, 2019 9:17 pm 

matue píše:Aktualne som si bol dat robit zelezny panel ATD: bilirubin 17,5, konj. 3,1, zelezo 13,1, CVK 78,7, saturacia 16,,6 ,UIBC 65,6, ferriitin 7, ceruloplazmin 0,24, med 14,8, transferin 3,44, aslo 61 CRP 2,59 B12 286, kys. List 27,5 vit d 60,6 zinok 10. HCY 7,8 Hemoglobin 146 Da sa z toho usud ...

Napsal: čtv čec 04, 2019 11:51 am 

ondra258 píše:Tak jsem si začal dávat každý den 50mg adrenal cortexu a dopoledne se mi hlava nemotá takže to asi nebylo z toho .... Prozatím si budu dávat ten A. cortex a nebudu jíst žádné kvanta PUFA, i když nechápu proč mi vadí když jaterní testy mám v pořádku. Nicméně mezitím se objevil nový symp ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Smrt rychlobruslařky zamyšlení

Předmět příspěvku: Smrt rychlobruslařky zamyšlení
Napsal: čtv čec 04, 2019 8:58 am 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 33252

Tišková píše:Co se týče azbestu, tak jeho vliv na vznik rakoviny se dost jasně potvrdil u záchranářů, kteří zasahovali 11. září v hořících dvojčatech. Ve vzduchu byly molekuly azbestu a doposud 13000 záchranářů dostalo rakovinu, většinou to byla rakovina plic. Předpokládá se, že ještě monoho dalších ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: stř čec 03, 2019 7:24 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Abstinující Bojovník píše:Omlouvám se, pokud to zde již bylo řečeno, konkrétní odpověď jsem nenašel. Stačí z hlediska trávení nechat semena a ořechy odmočit 12h+-(spíš víc) v jen čisté,osmoticky filtrované vodě o pokojové teplotě, anebo z hlediska nějaké neutralizace látek, jež údajně lidskému tělu ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Nefunkční žlučník

Předmět příspěvku: Nefunkční žlučník
Napsal: stř čec 03, 2019 6:23 pm 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 89245

Mojzo píše:Chtěl jsem se zeptat, jestli je tento produkt https://www.jarrow.com/product/284/Bile_Acid_Factors stejný jako čisté ox bile, nebo to má jiné účinky? Děkuji Sice daný přípravek neznám, ale podle všeho se jedná o prakticky stejný produkt.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: stř čec 03, 2019 6:53 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Alopat píše:Není choroby bez cizopasníka! O vážnosti příhody rozhoduje jejich souhra v působení na imunitní systém. To platí i pro dědečka Jednorazovehonicka. V ČR připadá v úvahu pouze diagnóza zhoubný či nezhoubný nádor, ale v rozvojových zemích, kde z kasty nedotknutelných nelze nic vyždímat, se ...

Napsal: ned čen 30, 2019 9:15 pm 

ondra258 píše:A co kdyby byla zacpaná
Stránka 237 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem