Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 6:38 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 243 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Menstruace

Předmět příspěvku: Menstruace
Napsal: pát kvě 31, 2019 8:06 pm 

Odpovědi: 190
Zobrazení: 332561

indiga píše:Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť ak má osobnú skúsenosť,koľko mg progesterónového krému treba použiť na zastavenie dlhotrvajúcej menštruácie?MUDr.mi predpísal Norethisteron-umelý progesterón a rada by som to skúsila prírodne. Osobní zkušenost jako chlap pochopitelně nemám, ale pokud ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: pát kvě 31, 2019 7:45 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

Xion píše:Dobry den Jarda, nasiel som 10 rokov stare sladke drievko, objednane od vas z roku 2009/2010. Je pouzitelne, alebo nejak oxiduje? Nieje to prasok, ale take 0,5 cm kusky korenov. Chuti dost nahorklo. Vyhodit, ci pouzit? Takto "archívní" materiál jsem zatím nikdy nezkoušel, ale i když účinky ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: čtv kvě 30, 2019 1:09 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

sawe píše:jardo, ale kostival obsahuje karciogen (já mam kostival naložený v gořalce, co kdybych v tom namočil vatu a dával na dásna k zubu?) Nedovedu posoudit, podle mě je důležité nic nepolykat a zda to zvládnete žvýkáním kořene nebo s tampónem na dásni bude asi jedno.

Napsal: čtv kvě 30, 2019 1:06 pm 

sawe píše:když nepůjdu na extrakci, neudělá mi zub časem nějkou komplikaci? On už byl kdysi před 20 lety zaplombován, jenom že před 5 lety mě začal bolet, tak zubařka mi pročistila kanálky a znuvu zaplombovala. Zopakuji netuším jak moc je to špatné tedy možná je odstranění skutečně nutné.

Napsal: čtv kvě 30, 2019 11:47 am 

sawe píše:Zdravím, včera jsem byl u zubařky, protože mi vypadla plomba, chtěl sem aby mi dala novou, ale ono mi řekla že podle retgenu my uhnívá kořen a zub musí ven. Já mam z trhání hrůzu, tak se chci zeptat, jestli se to nedá nějak léčit? Bilynky atd? Díky za každou radu Je otázkou jak moc pokroči ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Návrat k masu a živočišným výrobkům

Napsal: čtv kvě 30, 2019 11:43 am 

Odpovědi: 68
Zobrazení: 192113

Xion píše:Ja osobne som v pripade konzumacie zivocisnych veci, ked clovek nechce byt vegan, za nazor ostat vegetarianom, teda zo zivocisnych veci ostat jest probioticke druhy mliecnych fermentovanych vyrobkov (bryndza, jogurt, kefir) v mensom mnozstve (max. 300g ekvivalentu mlieka denne) (+ vdaka to ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte kvě 28, 2019 8:23 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

krasnagadgetka píše: Já už dříve držela protikvasinkouvou dietu, kdy jsem brala kyselinu kaprilovou a hodně probiotik a psychicky mi to velmi pomohlo, jenže za nedlouho s u mě objevily problémy s děložním čípkem, tak nevím, jestli to mělo nějakou souvislost. Nyní chodím na toaletu jednou denně. Břic ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Adrenalni unava?

Předmět příspěvku: Adrenalni unava?
Napsal: úte kvě 28, 2019 7:17 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 169326

krasnagadgetka píše:3) Ano, tomu rozumím, ale nevím, o čem se v mém případě bavíte? Já nemám autoimunitní onemocnění. 4) Co to znamená laboratorně potvrzenou? Krevní testy nebo testy ze stolice? Asi před 10-ti lety mi u doktora ve stolici vyšla. Nebo stačí plyvací test? Protože tam mi vychází. Co ji ...

Napsal: úte kvě 28, 2019 7:09 am 

krasnagadgetka píše:1) A ta snížená produkce žaludeční kyseliny způsobuje candidu? 2) Imunita nemaká z důvodu zvýšeného kortizolu? 3) To že jde proti vlastním buňkám tak tím myslíte co? 4) Přemnožená candida musí být pro nadledvinky také asi dost stresem, takže se musí udělat něco i s kandidou, aby ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte kvě 28, 2019 6:57 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

krasnagadgetka píše:Prosím Vás, jak je to s tou candidou a těžkýma kovama? Doplňuji minerály, takže těžké kovy se uvolňují do těla, tak ona se díky tomu ještě více přemnoží? Nebo jak to funguje? Co když začnu kandidu pomocí doplňků likvidovat? Nemohu si tím způsobit třeba rakovinu? Do těla se asi uv ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Tolice vojtěška(Medicago sativa)-Alfalfa-Lucerka

Napsal: úte kvě 28, 2019 6:48 am 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 66070

Obsidián píše:Dobrý den všem, zdejší fórum mě inspirovalo k založení vojtěškového záhonu, tak se chci mimojiné podělit i o svou (ač krátkou) zkušenost. Chtěla jsem se do toho pustit co nejrychleji, tak jsem moc neřešila detaily postupu a prostě si ve zdravé výživě koupila balíček alfalfy/vojtěšky ke ...

Napsal: pon kvě 27, 2019 6:26 pm 

krasnagadgetka píše:Pořád mi uniká ta souvislost kandidy a nadledvinek. Při přemnožené kandidě se tedy nikdy nadledvinky nedají do pořádku? Adrenální únava asi přemnožení candidy nezpůsobí? To už nevím jak bych vám to napsal když jsem popsal celý mechanizmus obou problémů a vy máte pouze jejich komb ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: pon kvě 27, 2019 5:54 pm 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

krasnagadgetka píše:A na základě čeho se to podle té knížky má srovnat? Nedoporučují tam např. při nedostatku estrogenu jíst fytoestrogeny? Protože podle knížky přírodní hormonální léčba tam doktorka píše o fytoestrogenech, že ty nejsou ideální. Na to nedovedu odpovědět, jenom jsem ji zahlédl v nabí ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Chlorella pyrenoidosa

Předmět příspěvku: Chlorella pyrenoidosa
Napsal: ned kvě 26, 2019 9:02 pm 

Odpovědi: 110
Zobrazení: 173227

krasnagadgetka píše:Je možné prášek z chlorelly dávat do jídla? Protože u tablet z chlorelly je uvedeno, že se má jíst nejméně půlhodiny před jídlem. Děkuji Dávat se tam pochopitelně dá, ale nasaje do sebe i prospěšné látky a vyvede je z těla ven což určitě není dobře.

Napsal: ned kvě 26, 2019 9:00 pm 

krasnagadgetka píše:Čím je ta hypoglikémie způsobena? Jak spolu souvisí adrenální únava a canida? Děkuji. Tělo jede na cukry a pokud dojdou pomocí kortizolu zajistí jejich produkci z tuku a bílkovin jako z rezervních zdrojů. Pokud není kortizol k dispozici tělo začne produkovat adrenalin a vynutí si ...
Stránka 243 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem