Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 7:26 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 247 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: ned kvě 05, 2019 7:25 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Acer píše:Dobrý den. Rád bych znal názor na můj jídelníček. Měřím 183cm, vážím 83kg. Od minulého týdne jsem začal chodit denně cca 5km a doma si po práci hodinu zacvičím s činkami. Rád bych docílil efektivního využití snědeného jídla k regeneraci svalových vláken a na běžné fungování. 6.00--Snídaně- ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: TCM - Tradiční čínská medicína, živ.styl 5elementů ap

Napsal: ned kvě 05, 2019 7:18 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 53735

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Využil som služby jedného pána, ktorý sa roky venuje TČM, má 3 ročnú školu TČM, plno rôznych certifikátov..... Po asi dvojhodinovom rozprávaní, zmeraní tlaku, pulzu, prezretí jazyka, atď, mi predpísal byliny na 14 dní za 47Eur (to je bežná cena...žiaľ, drahé...) s tým, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned kvě 05, 2019 7:13 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:zdravim vas, tak napisem vam moju skusenost bol som cca mesiac na nizkosacharidovej diete najma kvoli problematickej pleti (sucha, zacervenana, supinata malo pruzna pokozka na tvari), pokozka sa mierne zlepsila ale problemy ktore som mal ostali. po mesiaci som "zhresil" a to konzumaciou ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: ned kvě 05, 2019 3:23 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

Alopat píše:Doplňky stravy ovlivňující imunitní systém http://www.medicabaze.cz/index.php?sec=term_detail&categId=36&cname=Imunologie&termId=2971&tname=Dopl%C5%88ky+stravy+ovliv%C5%88uj%C3%ADc%C3%AD+imunitn%C3%AD+syst%C3%A9m&h=empty#jump Review on Clinical Trials of Black Seed (Nigella sativa ) and ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Šalvějová semínka

Předmět příspěvku: Šalvějová semínka
Napsal: ned kvě 05, 2019 12:39 pm 

Odpovědi: 20
Zobrazení: 43412

krasnagadgetka píše:Jak konzumujete prosím vás chia semínka? Necháváte je nabobtnat v tekutině nebo ne? Mají být namletá nebo nemusí? Pokud nebudou namletá, nevím, zdali tělo využije výživné látky? Děkuji. Asi nejjednodušší je dát je rovnou do jídla a v jídle nechat nabobtnat.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Závratě

Předmět příspěvku: Závratě
Napsal: ned kvě 05, 2019 11:03 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 73827

krasnagadgetka píše:Jak může například nevyspání způsobit závrať? Znám hodně lidí, co málo spí, jsou hodně fyzicky aktivní a závratěma netrpí. Lehko, sníží regeneraci tkání, vyvolá stres a pak už se to zde jak vidím probíralo. Také je potřeba pochopit že je naprostá blbost řídit se délkou spánku, al ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: ned kvě 05, 2019 10:54 am 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

imor píše:Tak toto som sa pytal ,či podla vás , tie tinktury konkretne toto som si objednal a uzival https://www.zdravysvet.sk/p/kura-protip ... a-b1-350ml či su problemové oni alebo len ich cena dakujem ,a este otázka , beriem okrem toho dračiu krv 3 krat denne ,jem vitariansku stravu zelene smooth ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Vysoký tlak, cholesterol a deprese

Předmět příspěvku: Vysoký tlak, cholesterol a deprese
Napsal: ned kvě 05, 2019 10:44 am 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 231080

krasnagadgetka píše:Děkuji, ale to vy tady pořád řešíte parazity. Mě kandida dříve vyšla z testu u doktora ve stolici. Vy stále nechápete že kandida není příčina, ale důsledek.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Omega 3 x Omega 6

Předmět příspěvku: Omega 3 x Omega 6
Napsal: sob kvě 04, 2019 5:23 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 79004

Meda píše:Kde prosím objednáváte, nakupujete, konzumujete lněné semínko, z pohledu množství omega 3??? děkuji za odpovědi http://www.agritec.cz/sites/default/fil ... 0-57-6.pdf Nevím zda to ještě platí, ale prodával ho http://www.agro-el.cz/ musíte se jich zeptat.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kouření

Předmět příspěvku: Kouření
Napsal: sob kvě 04, 2019 3:22 pm 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 149486

Alopat píše:K odbourávání přispívá berlínská modř neboli žlutá krevní sůl, dobu pobytu Cesia-137 v lidském těle dokáže zkrátit na polovinu.Zajímavé je, že nám neřeknou, ani kolik hub jíst a jestli vůbec. Grass and subcellular distribution of cesium-137 in pigeon (Columba livia) tissues with special ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: sob kvě 04, 2019 3:06 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

imor píše:zdravím čital som príspevok reakcia Dedka Korenara na kúru z pepenov cez Gemmoterapiu , rozumieme dobre že problem je v etickosti ale produkty su ok ? rád by som v tom mal jasno lebo uživam kúru B1 Abych pravdu řekl vůbec jsem nepochopil na co se ptáte dejte sem link ať je jasné o co vám j ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Boj s váhou

Předmět příspěvku: Boj s váhou
Napsal: sob kvě 04, 2019 10:48 am 

Odpovědi: 20
Zobrazení: 60459

quothoyda píše:Zkoušela jsem doslova všechno – bezcukrovou dietu, bezlepkovou dietu, Dukanovu dietu, hladovky – někdy se mi povedlo zhubnout 3-4 kilogramy, ale rychle jsem se vrátila na původní váhu. Váha skoro vůbec nesouvisí s objemem jídla ale plně s fungováním štítné žlázy. Naopak lze zvýšením o ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Chlorella pyrenoidosa

Předmět příspěvku: Chlorella pyrenoidosa
Napsal: sob kvě 04, 2019 10:13 am 

Odpovědi: 110
Zobrazení: 173227

krasnagadgetka píše:1) Jak poznám, zdali průjem po chlorele je bud alergie, nebo ze mám problém s jejím strávením a nebo že se jedná o nějaký detoxikační projev, který je v pořádku? 2) Můžete mi doporučit nějaký jiný doplněk na detox od těžkých kovů u kterého by nebyl problém ve stravitelnosti a v p ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: sob kvě 04, 2019 10:00 am 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

krasnagadgetka píše:Prosím Vás, mám doma od Vás pane Jardo mitolipo měď, už jí mám asi něco přes rok a ještě jsem ji nezačala brát. Nemohu na ní najít datum, do kdy se má spotřebovat. Mám ji ještě zavřenou. Mohu jí začít užívat, ikdyby byla prošlá? Píší na ní made on 05/2014. Tak nevím. Mám měď naka ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pát kvě 03, 2019 7:18 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Stopkaeu píše:Mám několik dotazu na ktere jsem nenasel odpoved: 1. Která zelenina, ovoce, případně které listy vhodné na odstavovani obsahují vyšší podíl aminokyselin? Rád bych ze stav kromě cukru přijímal i aminokyseliny 2. Je vhodné ke stave polknout lžíci oleje pro vstřebání vitamínů? 3. Je možno ...
Stránka 247 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem