Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 7:26 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 248 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: pát kvě 03, 2019 3:59 pm 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

pefi píše:Nadbytek vznikne až když dokážete vitamínem D nasytit i tělesné tuky. Těch 25 ug je 1000 IU. Když jste deficitní, tak pokud budete brát 1000 IU denně, tak se do horní poloviny normálního intervalu nedostanete ani za sto let. Tady máte kalkulačku, která vám pro vaši hmotnost spočítá kolik v ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Proč přibývá procento gayů???

Předmět příspěvku: Proč přibývá procento gayů???
Napsal: pát kvě 03, 2019 3:52 pm 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 156503

Goldman píše:V posledních letech se gen homosexuality Xq28 šíří také díky ženám, které pronajímají svoji dělohu za pneíze a gayům odnosí děti: https://www.super.cz/633863-5-slavnych- ... matky.html Ono se na světě nyní děje mnoho divných věcí které by normální vývoj lidstva vůbec nepřipustil prostě ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Aminokyseliny

Předmět příspěvku: Aminokyseliny
Napsal: pát kvě 03, 2019 3:44 pm 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 114818

krasnagadgetka píše:Co myslíte pane Jardo cyklickými dietami? Hledala jsem na internetu, ale našla jsem právě pouze cyklické ketodiety. Děkuji. I tak to jde nazvat ale běžně se užívá pro tento druh diet označení CBL. Prostě se třeba do 17 hodin sacharidy není a pak se jí jenom sacharidy případně se ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Meloun - Melon

Předmět příspěvku: Meloun - Melon
Napsal: pát kvě 03, 2019 3:38 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 143534

krasnagadgetka píše:Pane Jardo, mrknete také prosím na tyto výsledky? děkuji. To je celé v jednotkách které se zde nepoužívají, ale zdánlivě celkem v pořádku pokud vše dobře čtu nicméně stav ledvin zjistíte poměrně levně vyšetřením cystatin C které vám zde udělá většina laboratoří. To kafe může být ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát kvě 03, 2019 12:03 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Alopat píše:Co se týče folátu, po kterém se jmenovanému recykluje homocystein a obnovuje produkce žluči, tak je zásadní pro toxoplazmu. Vyčerpání vitamínu D3 může souviset s nákazou, ale i vařeným jídlem (např. vitamín C je důležitý pro aktivaci tohoto vitamínu v ledvinách, což způsobí zvýšené vstře ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: čtv kvě 02, 2019 7:51 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Alopat píše:Třeba takový výrobce napodobeniny se na lázeňských oplatcích s obsahem hydrogenovaných tuků nestydí napsat, že se jedná o tradiční recepturu. Tradiční to však nemohlo být ani za první světové války, kdy platil všeobecný zákaz průmyslové výroby oplatek. Pokud bych potřeboval vyrobit teplo ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: čtv kvě 02, 2019 7:48 pm 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

Alopat píše:Snad ta videa časem umístí na jiný portál, když se to sionistům, pochodujícím v čele nadnárodní farmakomafie, na youtube nelíbí. Cukrblikový facebook, po kterém krachují národní sociální sítě a seznamovací chaty, jenž byl od začátku tlačen masmédii, nepoužívám, dokonce se domnívám, že te ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kouření

Předmět příspěvku: Kouření
Napsal: čtv kvě 02, 2019 7:34 pm 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 149486

krasnagadgetka píše:Podle vlasovky mám málo selenu. Akorát jsem zmatená, protože někde píší, že selen pomáhá ochránit kuřáka před rakovinou plic a pak jsem našla články, kde zase píší, že je to naopak: článek z roku 2009 - selen je podle nich ok https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/poz ... e-telo_pet ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kouření

Předmět příspěvku: Kouření
Napsal: čtv kvě 02, 2019 7:33 pm 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 149486

krasnagadgetka píše:A jaký problém stojí za rakovinou plic? Mám doma multivitamín s betakarotenem, vitamínem A, E, B6, B12 - u všech těchto vitamínů píšou, že jsou pro kuřáky rizikové. Bude vadit, když tento multivitamín budu užívat třeba 5 dní v týdnu? Koukám, že vitamínu E tam je 252%, B6 214%, B1 ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Kávový klystýr

Předmět příspěvku: Kávový klystýr
Napsal: čtv kvě 02, 2019 7:28 pm 

Odpovědi: 296
Zobrazení: 519016

Natylai píše:Kávový klystýr dělám každé ráno více jak 40 dní a nevím si rady, kdy skončit protože od 10-teho dne ze mě po každém i večerním klystýru vychází převážně provazcovití paraziti. Nehledě na to, že díky kávovému klystýrů nemám migrény, které jsou způsobeny tumorem v mozku. Trošku se bojím, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv kvě 02, 2019 7:24 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

brandebura píše:Dobrý den pane Zajíčku, budu nyní užívat macmiror proti kvasince a chtěla bych se zeptat zda můžu současně jet silymarin(21 dní 6 tablet) nebo je vhodnější až po vybrání macmiroru? Můžu současně používat ještě ozovit nebo je taky vhodné až po na dočištění střeva? děkuji Ilona To poku ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Těhotenství

Předmět příspěvku: Těhotenství
Napsal: čtv kvě 02, 2019 7:18 pm 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 312634

zu_za_na píše:Tak se zase po nějaké době hlásím, testy jsem nestihla (neudělala si na ně čas), tak tam Zajdu teď... K tomu zinku, mám doma zinc oxid, glukonát, v jedné tabletě 18,75 mg. Můžu to začít brát? Je to vhodne v těhotenství? Jinak beru jen mg Malate 425mg denně a Boron 3 mg denně, ten hořčí ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: čtv kvě 02, 2019 12:05 pm 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

krasnagadgetka píše:Děkuji, ale teď čtu, že denní dávka vitaminu D by neměla překročit pětinásobek DDD, tedy 25 µg/den. Při vyšších dávkách může dojít ke svalovým křečím, kalcifikaci měkkých tkání (usazování v srdci a ledvinách, kloubech, cévách, plicích), hyperkalcémie (zvýšení hladiny vápníku v kr ...

Napsal: čtv kvě 02, 2019 11:52 am 

ondra258 píše:Jak to tak vypadá tak se mi nerecykluje vápník. Mám pořád symptomy nedostatku ale rozhodně ne protože bych ho málo jedl. Zkoušel jsem už bor a hořčík ale obá mi symptomy zhoršily. Zkoušel jsem taky se hodně opalovat aby se zvedl vitamin D (podle krve se mi zvedl na super hladinu) a mys ...

Napsal: čtv kvě 02, 2019 11:48 am 

krasnagadgetka píše:Má rutin prosím Vás nějaké nežádoucí účinky? Jakou s ním máte zkušenost? U toho askorutinu píší například rozpad červených krvinek, že může u někoho nastat, dále jsem se někde dočetla zažívací problémy, změny srdečního rytmu, vysoký počet bílých krvinek, nervozita atd... Děkuji P ...
Stránka 248 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem