Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 7:49 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 249 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: stř kvě 01, 2019 9:49 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

RaDu píše:Mléko, mouka, cukr, sůl je jasné,ale zajímalo by mě co je myšleno jako čistý tuk... Čistý tuk je průmyslově zpracovaný tuk ať již sádlo z velkochovů které je mnohdy nasycené svinstvem tak uměle vyrobené takzvané zdravé tuky to je snad největší sajrajt vůbec pokud jde o tuky a většinově sem ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vápník

Předmět příspěvku: Vápník
Napsal: stř kvě 01, 2019 9:40 pm 

Odpovědi: 61
Zobrazení: 131237

ciesar píše:Co způsobuje nízký osteocalcin a co s tím můžu dělat ? Děkuji Mohou to být některá zánětlivá onemocnění, nebo jejich léčba pomocí kortikoidů a uplatňuje se i vliv jiných onemocnění třeba jater, slinivky tedy většinou stav souvisí s trávením a špatnou výživou kosti. Z běžných nutrientů zp ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: stř kvě 01, 2019 7:55 pm 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

Alopat píše:Tak a je to tady, zanedlouho poté co byla při dopravní nehodě v Thajsku přejeta náklaďákem hlava těhotné přítelkyně Sun Fruit Dana a on se z toho nezbláznil, přichází již bez dalšího děsivého varování profesní likvidace v podobě uzavření Google účtu a kanálu na youtube, ve kterém propago ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kouření

Předmět příspěvku: Kouření
Napsal: stř kvě 01, 2019 7:41 pm 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 149486

Alopat píše:Na youtube je těch očist pod heslem clean (cleanse) lungs k nalezení docela dost, ale zaujal mě recept na zbavení se ledvinových kamenů. A ještě by mě zajímalo, co dokáže takový křen - horseradish juice přepravený v odšťavovači musí postavit na nohy i mrtvého. Teď jenom jestli si ničit t ...

Napsal: stř kvě 01, 2019 7:34 pm 

krasnagadgetka píše:Nemůžete sem prosím dát návod? Nepomohou na očistu plic nějaké bylinky? Například oregáno? Může ten peroxid vodíku dělat i kuřák? Je to bezpečné? Děkuji. http://www.youtube.com/watch?v=aT1_Rkl0B1M

Napsal: stř kvě 01, 2019 7:31 pm 

krasnagadgetka píše:Jsem kuřačka, co si myslíte prosím Vás o tomto článku co se týká nebezpečí antioxidantů pro kuřáky? https://www.idnes.cz/technet/veda/vitam ... 0_veda_mla Dále by mě zajímalo, jaké vitamíny jsou pro kuřáky nebezpečné. Dočetla jsem se, že A, Betakaroten a vitamín E, B6 a B12. Ješt ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Kávový klystýr

Předmět příspěvku: Kávový klystýr
Napsal: stř kvě 01, 2019 5:03 pm 

Odpovědi: 296
Zobrazení: 519016

RaDu píše:KÁVOVÉ KLYSTÝRY – Mnoho lidí užívá kávové klystýry, protože silně stimulují střeva a

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Opalování

Předmět příspěvku: Opalování
Napsal: stř kvě 01, 2019 5:00 pm 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 36377

krasnagadgetka píše:Mohu užívat vitamín D3, ikdyž ten den půjdu na slunce nebo se budu opalovat? Nebo se mohu takto třeba předávkovat? Nebo ho mám užívat pouze v zimě, i když mám nízkou hodnotu v krvi? Ještě se chci zeptat, vůbec se mi neopalujou nohy a většinou se mi hned spálí ramena a dekolt. Cel ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: pon dub 29, 2019 9:52 am 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

krasnagadgetka píše:Souhlasím s Jardou, já si ten deficit podle mě způsobila dříve, jako mladá blbá jsem nejedla maso....A teď když ho jíst chci, tak mi ho to netráví (myslím, že důvodem je stres). A jak je pane Jardo možné, že vlastní tvorba nefunguje? Protože chybí bakterie, které tento vitamín vy ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Jak zdravě přibrat

Předmět příspěvku: Jak zdravě přibrat
Napsal: ned dub 28, 2019 9:03 pm 

Odpovědi: 120
Zobrazení: 315401

dmx píše:děkuji Jardo ,koukal sem že máte i konzultace přes skype přeci jen písemně si to vše zapamatuji obávám se že přes hovor bych polovinu asi zapoměl . Pokud si v dnešní době nedovedete hovor nahrát tak musíte mít minimálně 80 let pak bych vám to uznal, ale jinak nevidím důvod proč by to nešlo, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned dub 28, 2019 12:59 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Fcrean píše:velka vdaka za odpoved a rady, inak tu v kratkosti pise p.Cmurova hlavne zasady pri vyrobe kremu ktore je potrebne dodrzat-viacmenej sa to aj zhoduje s tym co tu uz bolo spominane a pisane dufam ze to viacerym pomoze: Základní recepty: Recepty se lněným olejem podle Dr. Johanny Budwig To ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned dub 28, 2019 12:37 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Alolaika píše:Myslela jsem, že křemík tlačí vápník do kostí ..... otázka je, pokud by někdo s nedostatkem K2 doplnil křemík ale tu K2 už ne, šel by ten vápník do kostí nebo všude možně ? Myslím že správně to lze vyjádřit že oba prvky zlepšují stavbu kostí, ale že by křemík přímo směroval ukládání vá ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned dub 28, 2019 10:11 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

beckluc píše:Dobrý den, Nejsme si úplně jistá svým úspěchem u očisty. Na začátku jsem vypila litr tekutiny (na dva litry 1/2 polévkové lžíce soli), pak jsem udělat pár cviku a poté další půllitr. Po třetí sklenici jsem již cítila potřebu na toaletu. Rovnou jsem měla stolici prujmovitou. Od začátku m ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: ned dub 28, 2019 10:05 am 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

Alopat píše:A teď se podíváme, co nám ten "autoimunitní" deficit vitamínu B12, nazývaný tu pernicinózní, tu megaloblastová makrocytární anémie či do vyčerpání jaterních zásob zatím bez chudokrevnosti, vlastně způsobuje. Špatná zpráva je, že to mohou způsobovat prvoci (převážně střevní), hlísti (např ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Jak zdravě přibrat

Předmět příspěvku: Jak zdravě přibrat
Napsal: sob dub 27, 2019 1:05 pm 

Odpovědi: 120
Zobrazení: 315401

dmx píše:Jardo zaujala mě tvoje teorie o přibírání na váze ,jíst co nejméně jídla ale jíst jídla s vysokou nutruční hodnotou ,aby člověk příbíral na váze je vhodné do sebe dostat více jak 4000 kcal ,byl bych rád kdyby ostatní i jarda napsali třeba top 5 jídel vysokou nutruční hodnotou Ořechová másla ...
Stránka 249 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem