Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 250 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát dub 26, 2019 10:21 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Alolaika píše:Máte tu někdo zkušenost nebo mohlo by teoreticky doplnění křemíku pohnout s vitamínem K2 ? Popř. s něčím jiným křemík může hnout ? Děkuji K2 dělají bakterie ve střevě na což křemík dle mého názoru zásadní vliv nemá, ale jinak křemík obecně lidem silně chybí a ovlivňuje velké množství p ...

Napsal: pát dub 26, 2019 10:19 pm 

Alopat píše:Trh je zaplaven nejenom syntetickými vitamíny, ale už i extrakty vyráběnými uměle a radiokarbonového stestování pomocí izotopů nemáte šanci poznat, jak moc pančovaný produkt si kupujete. Pozor na čínského výrobce rostlinných výtažků, který se pod hlavičkou potravinářské přísady chlubí zv ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pát dub 26, 2019 9:21 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Jednorazovy_Nick píše:Clovek by si pommyslel, ze postaci aj 50-60g takej smotany... Alebo sa mylim ? Ved aj ked sa robi obycajny domaci jogurt, nepouziva sa na liter mlieka cely kelimok bieleho jogurtu... Zaujimalo by ma, ci mi vystaci KVALITNA domaca "5 dnova" extra husta kysla smotana o vahe 250g ...

Napsal: pát dub 26, 2019 9:14 am 

Alenkarob píše:Progooglila jsem si to a vitamin C recykluje vitamin E ... mohlo by to nějak souviset ? jsou eventuálně nějaké cofactory které způsobují že vitamin E mi ubližuje a když tam lupnu Cčko tak ho aktivuje ještě víc a proto je to horší ? Obávám se že bez krevních testů nemáte moc šanci se v ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zápcha - zácpa

Předmět příspěvku: Zápcha - zácpa
Napsal: stř dub 24, 2019 3:38 pm 

Odpovědi: 146
Zobrazení: 340111

Mojzo píše:Chtěl bych se vás zeptat na dlouhodobou zácpu. Poháním to chloridem hořečnatým, denně mimo jídla (2-3 čaj.lžičky). Ta stolice je ale hodně světlá, do žluta a někdy až jakoby taková mramorová. Tuku mám dostatek, jak v mase nebo ořeších, jím i avokáda, vejce a ke každému jídlu 2 lžíce olivo ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: stř dub 24, 2019 3:27 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

oliviaivy337 píše:mam mozna podobny {problem|drawback|downside} jako autor prvniho prispevku v tomto vlakne. s ekzemem mam problemy cely zivot, jiz pred 5ti lety jsem odmitl pouzivani kortikoidnich masti, nicmene zivotospravu jsem mel spatnou a castecne mam porad. priblizne zacatkem letosniho listop ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: stř dub 24, 2019 3:24 pm 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

krasnagadgetka píše:A pokud trpí někdo adrenální únavou, může být příčinou i metabolický rozvrat a candida nebo je příčinou stres? Ztrácím se v tom, co je příčina a co důsledek. Prvotní příčinou je stres a z něho plynoucí přetížení a vyčerpání orgánů, dále naskočí metabolický rozvrat, což využívá pa ...

Napsal: stř dub 24, 2019 3:16 pm 

Okurak píše:No napadá mě vitamin K2, protože mám v krvi zvýšený vápník, což by na něj sedělo. Může tento vitamín mít vliv i na ceruloplasmin ? K2 záleží na formě o které se bavíme, ne každá forma dělá to samé. Na vychytávání vápníku z měkkých tkání a ukládání do kostí a zubů potřebujete K2 MK-7. Ten ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kyselé zelí

Předmět příspěvku: Kyselé zelí
Napsal: stř dub 24, 2019 3:11 pm 

Odpovědi: 57
Zobrazení: 97121

ondra258 píše:Když si koupím kysené zelí z obchodu v sáčku, je jasné že tam už žádné probiotika nebudou. Ale bude tam vitamin K2 ? Aspon trocha ? Na ten vitamín K2 nedovedu odpovědět tím jsem se nikdy nezabýval, ale pokud jde o bakterie ne vždy tam nutně nemusí být. Existují producenti kteří nepřidá ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: stř dub 24, 2019 12:57 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Jednorazovy_Nick píše:Pan Jarda, plati to stale, alebo ste ten 9 rocny (prispevok spred 9 rokov) nazor prehodnotil ? To "neporovnatelne zdravejsi" sa mi totiz nezda... Podla mna bude v skysnutom mlieku (kyska = surove mlieko kde sa pred kysnutim prida kysla smotana) dostatok druhov probiotickych bak ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: pon dub 22, 2019 2:08 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 50539

Jednorazovy_Nick píše:Takze nakoniec to bude mozno tak, ze najbezpecnejsou variantou prijmu probiotickych bakterii bude mozno prave to dostatocne skysnute mlieko (napr. 5dcl rano nalacno) ? ... Lebo to je prevereny, prirodny produkt...BEZ AKYCHKOLVEK ZASAHOV, akurat je surovd mlieko ponechane casu, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: pon dub 22, 2019 11:44 am 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 50539

Xion píše:Plati to aj pre Yakult, a kulturu Lactobacilus Casei Shirota? Teda, ze je sa jej tazke zbavit? Aky mate na to nazor? Tu vidno ake su odolne, ze sa mnozia este aj v zlci. https://www.youtube.com/watch?v=6Yh5H4GVLBQ Napadlo ma, ze ci mozu aj nieco pokazit a potom sa ich nebude dat zbavit, le ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: ned dub 21, 2019 9:06 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

zu_za_na píše:Snad se tady můžu zeptat, máte někdo tipy, kde sehnat, ideálně za výhodnou cenu, různé ořechy a semínka dobré kvality? Ideálně bio, ale nepotřebuju papír pokud máte nějak ověřené, že jsou ekologicky pěstované. Hledám po internetu dlouho, nakupovala jsem na eshopu grizly.cz, no poslední ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: ned dub 21, 2019 8:21 am 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

krasnagadgetka píše:Přiotrávená si připadám. Jak to mohu řešit jinak než klystýrama? Já dříve užívala chlorelu a byla s ní spokojená. Jenže pak si ji koupila opět po nějaké době a měla jsem z ní průjem, myslím, že mi nedělala dobře, protože obsahuje také bílkoviny a já měla problém s jejich trávením ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: ned dub 21, 2019 8:16 am 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

krasnagadgetka píše:Pane Jado, není lepší dodávat doplňky stravy s aminokyselinami než ty proteinové nápoje? Pokud mám problém s trávením bílkovin, asi budu mít problém i s trávením těch protejnových nápojů? Jsou protejnové nápoje zdravé a vhodné na každodenní užívání? Tak ono záleží o jaké proteino ...
Stránka 250 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem