Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:46 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 253 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: sob dub 13, 2019 9:10 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Abstinující Bojovník píše:Tak jsem vyzkoušel odšťavnění máku a lískových ořechů přes Angel při současném prolévání mrkví a výsledek je dobrý.Síto to zdá se, bez nějakého přicpávání, v pohodě zvládá. Ale měl bych ještě takové drobné dva doplňkové dotazy.Předpokládám už sice, když mi Pan Jarda doporuč ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: sob dub 13, 2019 6:56 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Jednorazovy_Nick píše:Ja mám pocit, že mi cesnak znižuje už aj tak nízky tlak... Dnes mi jemne stŕpli ruky a líca... To som necítil už aspoň rok. Možno je to z prudkej zmeny počasia, možno práve z cesnaku (ktorý inak nejedávam)... Nedá sa niečim ten cesnak nahradiť, pán Jarda ? Napríklad štamprlíkom ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: sob dub 13, 2019 6:49 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Aedunak píše:Ještě mě napadá .... mohla by špatně provedená vysokotučná strava způsobit vysoký oxidační stres/volné radikály, které by pak tělo muselo hasit pomoci glutathionu popř. Mn-SOD ? Co si pamatuju tak sem měl vysoký vitamín E v krvi a nízký ceruloplasmin, to by taky mohlo hrabat do tuků ? T ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: sob dub 13, 2019 6:45 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

ZanyK píše:Akorát z hlediska rozměrů vany a necek bych to neměla kde skladovat , nad neckama jsem už samozřejmě uvažovala, protože mi přijde nejlepší varianta dřevo oproti např. plastu u sudu. Ten sud by zase tak velký být nemusel, se svojí výškou 164cm a 60kg bych se vešla do skladnější varianty, a ...

Napsal: čtv dub 11, 2019 9:19 pm 

Jednorazovy_Nick píše:Inak strucik cesnaku nalacno... (po vypiti 1,2L vody, hodinova pauza po piti, cize zaludok je uplne prazdny).... a potom nepit a nejest 30 minut.....Prvych 5 az zhruba 10 minut je to riadne neprijemne... Mate to tak aj vy ? Ci existuje aj niemto taky, co ked si da strucik cesna ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: čtv dub 11, 2019 9:01 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Aedunak píše:No moje problémy začali když jsem změnil stravu. Přepočítal jsem to na cronometru a co jsem udělal bylo, že jsem si dramaticky snížil omegu 3 a zvýšil omegu 6. Moje symptomy hezky odpovídají nedostatku omegy 3. Už dřív jsem si zkusil doplnit a udělala mi moc dobře, jen jsem byl netrpěli ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Proč přibývá procento gayů???

Předmět příspěvku: Proč přibývá procento gayů???
Napsal: úte dub 09, 2019 9:46 pm 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 156503

Goldman píše:Ve Francii nárůst množství gayů už vyřešili: https://www.lidovky.cz/svet/misto-matky ... ranici_mha Stačí vše kopírovat od Starých Římanů a vše půjde tam kam má k době temna a ta trvala poměrně dlouho.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte dub 09, 2019 9:28 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

krasnagadgetka píše:Pane Jardo, chci jít na krevní testy na vitamíny B, železo, měď, prosím Vás, kolik dní předem je nutné vynechat doplňky stravy a vitamíny, aby to nějak neovlivnilo výsledky? Moc děkuji. Většina béček se vylučuje velice rychle některá v řádu hodin tedy jak vám píše člen pefi by to ...

Napsal: úte dub 09, 2019 9:20 pm 

Medlounek píše:Ještě mě napadá, že když někam delší dobu jdu, tak mi cukají třeba i hodinu po svaly na nohou .... napadá mě kyselina mléčná ... může to nějak souviset ? I to je možná verze a zrovna tak deficit hořčíku, nebo sodíku.

Napsal: úte dub 09, 2019 9:18 pm 

Medlounek píše:A napadá vás nějaký dietní prohřešek který by mohl zbytečně startovat a dráždit metylaci ? V poslední době se snažím řadit více tuků do stravy tak možná něco dělám tady blbě ? Tak methylaci zvyšuje více potravin třeba mimo již uvedené cholin, měď a další tedy to je spíše na telefon ne ...

Napsal: úte dub 09, 2019 9:12 pm 

Jednorazovy_Nick píše:Mojzo : Skusim denne davat 2dcl domaceho GRECKEHO jogurtu... Zacinam od stredy (dnes idem kupit kulturu, a chcem to davat rano ako prve jedlo). Skus to aj ty. pan Jarda : Pan Jarda, zabudol som sa Vas v telefone opytat....AKO DLHO ta konkretna antiparazitalna kura (rano nalacno ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: úte dub 09, 2019 9:02 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

ZanyK píše:Omlouvám se předem, pokud někomu bude připadat můj dotaz mimo mísu, ale přijde mi zbytečné zakládat nové téma, protože to s koupáním v soli souvisí. A třeba se to někomu bude taky do budoucna hodit . Máte někdo nějaký nápad, co si domů pořídit, abych se mohla naložit do solné koupele? Boh ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: úte dub 09, 2019 1:06 pm 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

krasnagadgetka píše:... Pane Jardo, koukám na tu glukózu, tu mám jen tak tak, co se s tím dá dělat? Nevím, jestli jsem k tomu měla napsat od kolika do kolika jsou správný hodnoty, ale koukám, že se to trochu stejně v každé zemi asi liší.... Děkuji. Ty výsledky jsou většinou v hodnotách které se zde ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: úte dub 09, 2019 9:08 am 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

ZanyK píše:Takže epsomskou sůl používat čistě jen do koupele? Ještě jsem totiž našla odkaz, kde je doporučována epsomská sůl (pokud tomu dobře rozumím), ale nejsem si teď tedy jistá, zda to skutečně bude fungovat - http://vyzivujicitradice.cz/2013/05/17/ ... ovy-sprej/. Nicméně jdu si pro jistotu ob ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Úzkostná porucha a vysazení antidepresiv

Napsal: úte dub 09, 2019 9:00 am 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 85145

krasnagadgetka píše:Tady u nás v laboratoři dělají testy z krve na adrenalin, nordadrenalin, dopamin a serotonin. Beru antidepresiva SSRI. Má cenu si nechat dělat tyto testy? Na serotonin to určitě cenu nemá, když jsem na antidepresivech. Nevím, jestli tyhle antidepresiva nezkreslí výsledky co se tý ...
Stránka 253 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem