Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 9:15 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 257 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Mučení jídlem

Předmět příspěvku: Mučení jídlem
Napsal: ned bře 24, 2019 8:45 am 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 20862

JuK píše:Zdravím příznivce zdraví, velmi mě zaujal Vaše poznámka o mučení vařeným masem. (...odsouzenec dostává vodu a k jídlu neomezené množství vařeného masa. Spolehlivě umírá, velmi pomalu a v nepředstavitelně krutých bolestech. V podstatě zaživa shnije zevnitř. Jedná se snad o nejkrutější trest, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned bře 24, 2019 8:38 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

brandebura píše:Dobrý den je možné že kefír z tibetské houby - bohužel jen kravské mléko candidu zhoršuje. Vypiju ho každý večer před spaním s tabletou probiotik a ráno mám potažený bílý jazyk až hanba. Nevím zda by takový byl tak jako tak . děkuji Za mě bych jej aplikoval dopoledne aby se stihlo vy ...

Napsal: ned bře 24, 2019 8:36 am 

Aedunak píše:Zdravím, zkusil jsem zvýšit příjem omega 3 a to jak kvalitním doplňkem tak rybama každý den k snídani. No všiml jsem si že ve stolici mám takové bílé jak kdyby kousky papíru ale barva spíš šedivá jako pavučina nebo tak .... no jediné co mě napadá je jestli to není candida Ale je to cand ...

Napsal: ned bře 24, 2019 8:33 am 

Goldman píše:Kromě stravy hraje u kandidózy docela vekou roli i psychika. Větišna lidí kašle na stravu a žádný detox v životě nedělali a jsou relativně zdraví, protože jsou v životě spokojení a mají dobrou psychiku. Například nedostatek sexu prý způsobuje stres, který podporuje vznk kandidózy. Nebo ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Postup ke zjištění stavů hormonů

Předmět příspěvku: Postup ke zjištění stavů hormonů
Napsal: ned bře 24, 2019 8:24 am 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 69910

brandebura píše:je možné že by mi estrogen mohl zvedat eleuterokok? Předpokládám že v něm jsou také fytoestrogeny. děkuji Od bylin bych zásadní rozhození neočekával to by muselo jít o vysoké dávky a dlouhodobé aplikování. Většinou se za tím skrývá stres a špatný životní styl.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: pát bře 22, 2019 8:13 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

daniela.dd píše:Dobry den vsem, omlouvam se, ze zase otravuji, ale objevil se dalsi nejaky "symptom" a neprijemnost, dost nespecificky az desivy dneska v noci, tak bych se, prosim, chtela zeptat, zda to taky nemuze mit souvislost s temi vsemi mymi spatnymi vysledky a zdrav. problemy. Dnes v noci, kd ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pát bře 22, 2019 6:41 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

kika píše:jarda: na 100x dakujem, urcite to vyskusam. a ospravedlnujem sa (neviem ako to vobec funguje...) Pod příspěvkem na který reagujete vidíte tlačítko citace a to vám hodí obsah příspěvku na který reagujete a vy pouze pokračujete v reakci což zachovává kontinuitu diskuzí aby se v nich mohl kdo ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Adrenalni unava?

Předmět příspěvku: Adrenalni unava?
Napsal: pát bře 22, 2019 6:38 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 169326

Alopat píše:Gratuluji. Děkuji, pokud jde o rozhodnutí to bylo již dlouho, ale ta praktická část se vlekla ovšem nyní již je vše na spadnutí tak snad vše dopadne podle představ.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř bře 20, 2019 10:27 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:Rozhodne neobjednavat. Je to smelinarska firma, predrazene ceny. Navyse tam nepisu nic blizsie, aka davka toho K2 tam je. Pre Jardu : Je tam pisane, ze je to z NATTA , mk7. No vidíte já jsem si nevšiml, čtu toho opravdu hodně a musím to jen prolítnout tedy se to stát může.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: stř bře 20, 2019 10:16 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

medi píše:Zdravím. Tak jsem dnes šánku také poprvé zkusila. Řekla bych s dílčím úspěchem. Sifon se spustil vcelku sám a nenásilně, teklo, teklo až do čiré vody. (už po 3 litrech vody) V momentě kdy jsem začala pít heřmánek se ale ještě objevilo občas v tekutině nějaké drobisko. Takže jsem ji asi uko ...

Napsal: stř bře 20, 2019 10:12 pm 

Jednorazovy_Nick píše:Jarda : tak to, ze Candida sa da "naucit" na bielkovinu, o tom som nemal ani paru... Musel som tuto informaciu prehliadnut...achjaj... Není to sice moc běžné, ale na zahraničních fórech tento problém probírají poměrně dost.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: stř bře 20, 2019 10:10 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

kika píše:jarda: no teraz sa mi akurat dobre odgrglo po pive neviem aky grgaci test mate na mysli. mozete mi to vysvetlit? mam si dat nejaku kyselinu a ak sa mi neodgrgne,treba ju doplnovat? nalacno,po jablcnom octe alebo citrone sa mi negrga.ale vy ste asi myslel po jedle to vyskusat,ci? mam rychly ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Kyslík- pomůcky, Cviky na hluboké a správné dýchání

Napsal: stř bře 20, 2019 9:54 pm 

Odpovědi: 226
Zobrazení: 400951

Etina1 píše:Dobrý den, mužů se zeptat, zda hrozí kyslíkové radikály i při dýchání na frolovove trenažéru? Pokud ano, co proti jejich škodlivému vlivu dělat. Dekuji Předpokládám že ne a ruší je jakýkoliv antioxidant, tedy není problém nějaké pravidelně dodávat tím se určitě nic pokazit nedá.

Fórum: Životní osudy   Téma: Adrenalni unava?

Předmět příspěvku: Adrenalni unava?
Napsal: stř bře 20, 2019 9:51 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 169326

Edward N Quintana píše:Dobrý den, s manželkou bychom se taky moc rádi účastnili Vašeho kurzu. Zatím tvrdě nestíhám, ale nyní již končím s podnikáním v truhlařině, prodám firmu a snad budu mít více času a pak by mě již nemělo nic bránit se kurzům věnovat.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte bře 19, 2019 10:29 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Tatanka píše:Tím jsem chtěla předejít ukamenování (které se tady na fóru děje, když se náhodou člověk ptá na věc, která už tady někde zazněla, v těch stovkách příspěvků). Ale budiž. Dotazy: 1. Bolest ledvin (nic extrémního) v prvním týdnu užívání MMS2. Známka přetížení ledvin jako vylučovacího orgán ...
Stránka 257 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem