Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 9:51 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 258 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte bře 19, 2019 10:18 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Dvoris08 píše:Dobrý den, Sanku jsem nikdy nedělal, ale tak nějak bych to chtěl zkusit, hlavně proto, že mám hleny v krku, pořád rýmu, a i mě tlačí podpupíkem v podbříšku... poslední stolice vypadala normálně a bez zápachu, někdy jí mám pravidelně ráno, výjimečně až obden a večer ... co se týče strav ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: úte bře 19, 2019 9:36 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

Alopat píše:Tady jsem k obšírnosti stresové reakce organismu našel pěkný článek a jediné co lékař nezmiňuje, že dnes jsou výzkumem vcelku podrobně prokázány způsoby ovlivňování imunity včetně přepínání Th1 a Th2 činností šmejdů, což by asi celostní medicína měla reflektovat, aby se stala funkční a b ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte bře 19, 2019 6:30 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Tamariška píše:Dobrý deň, čo poviete na tento K2? https://www.vitamink2.sk/?gclid=EAIaIQo ... gKtkvD_BwE Sice jsem tam nevyčetl zda ten K2 MK-7 je z NATA, ale jinak z pohledu K2 asi dobrý je ovšem otázkou zda potřebujete i ten vitamín D který zase může vytlačovat poměrně nedostatkový retinol vitamín ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sladidla

Předmět příspěvku: Sladidla
Napsal: úte bře 19, 2019 6:12 pm 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 60782

Goldman píše:Já spíše myslím, že sladidla působí na jiné chuťové buňky na jazyku, než cukr, tím se pak stává, že někdo je vůbec nevnímá jako sladké. Vědecké výzkumy například potrvdily, že každé sladidlo má tzv. zpožděný efekt, tedy sladkost cítíme až za několik vteřin od jeho pozření. Zkoušel jsem ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Podezření na zánět žlučníku

Předmět příspěvku: Podezření na zánět žlučníku
Napsal: úte bře 19, 2019 6:01 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 32356

Luc píše:Děkuji za odpovědi. K té druhé - tyto procedury se tu ale nepraktikují ne? Lékaří rovnou posílají na oepraci Všechni mě jen odrazují že kámen nerozpustím, že to ještě nikdy neviděli. Pane Jardo, jak dlouho to tak trvá? Přibližně kámen 1,3 cm? S Hlavně s CHancou Piedrou a hořčíem (i když v m ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte bře 19, 2019 4:35 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Tatanka píše:Dobrý den, měla bych pár dotazů k MMS, případně MMS2. Prošla jsem diskuze, ale informace jsem nenašla nebo možná v tom kvantu přehlédla. Našel by se tady někdo zkušený, s kým bych to mohla přes zprávy konzultovat? Moc děkuji za reakce Proč tajně, ptejte se normálně, nikdo nemá tolik čas ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte bře 19, 2019 4:33 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Stopkaeu píše:Dobry den, nejsem si jisty jestli jsem spravne pochopil davkovani vody. Pisete vypit 4 x 1,5l vody, tedy celkem 6l? A nasledne to jeste zapit dalsim 1,5 l hermankoveho caje? To si realne nedovedu predstavit. Chapu ze voda mnou jen protece, ale i tak vypit 1,5l vody asi nepujde uplne na ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte bře 19, 2019 4:21 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Jednorazovy_Nick píše:Tu sa pise, ze KETO DIETA VOBEC NEMUSI ZABERAT NA CANDIDU..... https://www.mirapa.cz/je-ketoza-a-nizko ... -albicans/ ....to by aj vysvetlovalo, preco som mal lupiny aj pocas 3 roky trvajucom obdobi ketozy, ked som denne prijimal tych 30g sacharidov... No ale co teraz ??? ..... ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Postup ke zjištění stavů hormonů

Předmět příspěvku: Postup ke zjištění stavů hormonů
Napsal: úte bře 19, 2019 4:13 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 69910

brandebura píše:Ještě jsem se chtěla zeptat lze mazat progesteronový krém i dříve než od 14 dne cyklu? Jsem 2 den cyklu a mám pocit že budu lézt po zdi, nohy mám jako kus ledu ani v práci kam jsem si pod nohy dala vyhřívanou podložku se mi nezahřejí. Děkuji Ilona To záleží jak na to budete reagovat, ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: úte bře 19, 2019 4:10 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

kika píše:pefi: ja si skor myslim,ze som velmi prekyslena... ziadnu kyselinu urcite doplnovat nebudem, aj ked obcas si davam kury s jablcnym octom alebo citronom. o tychto dvoch si vsak myslim,ze v podstate posobia zasadito.alebo sa mylim? od bolenia brucha mi to vzdycky pomoze. uz som sa vrhla na h ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: úte bře 19, 2019 4:04 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

Alopat píše:Není divu, když se alergeny zkoumají na prasatech senzitizovaných škrkavkou. Alergie, astma, kopřivka jsou totiž typické projevy zvýšené imunitní reakce na alergen za přítomnosti helminta a pokud zátěž (v lékařském překladu polymorbidita) překročí pomyslnou mez, tak naopak dochází k potl ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: úte bře 19, 2019 3:45 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Mojzo píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli dodávání 3,5% HCL po jídle (3x60-80 kapek denně) může způsobovat píchání u srdce a pálení v lymfatických uzlinách (krk, třísla)? Děkuji Tam souvislost moc nevidím to co popisujete je spíše důsledek adrenální únavy kdy naskočí hypo.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: úte bře 19, 2019 3:43 pm 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Alopat píše:VRM: Mycoplasma – Rogue Pathogen in Vaccines https://vaccineresistancemovement.org/?p=14822 Mykoplazma: Donald W. Scott: CHRONIC FATIGUE, ALZHEIMER'S, PARKINSON'S, MULTIPLE SCLEROSIS https://thementalmilitia.net/2016/12/24/mycoplasma-donald-w-scott-chronic-fatigue-alzheimers-parkinsons-m ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned bře 17, 2019 1:38 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Jednorazovy_Nick píše:Jarda : Ono ide aj o to, pán Jarda, že premnožené CANDIDU bez toho aby som nebol v ketóze, nevyliečim.... A v neposlednom rade ide aj o to, že som sa venoval v období ketózy urinoterapii (denne pil aspoň 3dcl moču), a aj vtedy mi chýbali tie minerály, ktoré mi chýbajú teraz (ne ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Histaminova intolerancia - Histaminová intolerance (HIT)

Napsal: ned bře 17, 2019 11:41 am 

Odpovědi: 29
Zobrazení: 65473

Jednorazovy_Nick píše:Pefi : Po uvažovaní a po prečítaní si textov o HIT som dospel k názoru, že nemám HIT..... ale bude to candida... HIT se zase dá potvrdit nebo vyloučit laboratorně i když to je dražší vyšetření a nedělají ho všude.
Stránka 258 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem