Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 10:20 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 263 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zápcha - zácpa

Předmět příspěvku: Zápcha - zácpa
Napsal: sob bře 02, 2019 7:48 pm 

Odpovědi: 146
Zobrazení: 340111

Mojzo píše:Zkusím tu šanku ráno, díky. Je možné dávat před tou rýží kapky na trávení a pak třeba hercampuri? S hřebíčkem, který teď před jídlem užívám bych si měl dát předpokládám taky pauzu, že? Já bych tam před tou rýží nic nedával to si můžete dost zbytečně vydráždit střeva což není cílem. Krátce ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Menstruace

Předmět příspěvku: Menstruace
Napsal: sob bře 02, 2019 7:44 pm 

Odpovědi: 190
Zobrazení: 332561

krasnagadgetka píše:Ja si je ale nechavala zmerit: SL07_Kortizol 07:00 10,4 nmol/L SL12_Kortizol 12:00 3,9 nmol/L SL17_Kortizol 17:00 4,7 nmol/L SL22_Kortizol 22:00 2,0 nmol/L SL03_Kortizol 03:00 4,0 nmol/L SL07_DHEAS 07:00 (ng/mL) ng/mL 11,8 SL12_DHEAS 12:00 (ng/mL) ng/mL

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Závratě

Předmět příspěvku: Závratě
Napsal: sob bře 02, 2019 7:38 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 73827

krasnagadgetka píše:Takze jestli tomu dobre rozumim, ta zavrat je z duvodu nizke hladiny cukru, ktorou kortizol hlida, ale pokud je kortizol nizky, cukr si lita jak chce? Je to sice zjednodušené vysvětlení, ale je to jedna z možností.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Svěží dech

Předmět příspěvku: Svěží dech
Napsal: sob bře 02, 2019 2:12 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 41142

Patrik1989 píše:Jardo prosím te bude mít stejný učinek česnek když ho rozmáčkám a dám tobolek ,jde o to že ho nemusím rožvíkávat v pak člověku smrdí z úst Z pohledu eradikace šmejdů v žaludku to fungovat bude i když zbytečně ponecháte šmejdy v ústech a jícnu, ale zda tím odstraníte ten zápach to si ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Chlorella pyrenoidosa

Předmět příspěvku: Chlorella pyrenoidosa
Napsal: sob bře 02, 2019 2:00 pm 

Odpovědi: 110
Zobrazení: 173227

Obsidián píše:Dobrý den, Jardo. Reaguji na uvedený článek a v něm zmíněné varování ohledně braní chlorelly spolu s vitamínem C. Máte s tím Vy (nebo někdo jiný tady) zkušenost, že tomu tak opravdu je? Píše se tam, že chlorellu je dobré dávkovat s min. hodinovým odstupem, tak by mě zajímaly nějaké bli ...

Napsal: sob bře 02, 2019 1:38 pm 

Mojzo píše:Prosím co se dá dělat, když nepomáhá zaječice ani klystýry? Teče ze mě jak kdyby jen trochu řídké vody, jak kdybych byl ucpaný víc nahoře. Po pozřetí jídla je mi už solidně blbě, když jsem jak kdyby už plný. Už se mi točí i hodně hlava, ale nevím jak to odblokovat, pít víc tekutin i pohyb ...

Napsal: sob bře 02, 2019 1:33 pm 

krasnagadgetka píše:Prave ze v te depresi vubec nemuzu jist. Ja myslela, ze to je dobre doplnovat kortizol, kdyz ho mam malo. A nemela bych se po rozhybani stitne zlazy citit lepe? Tomu nerozumim. Nemam depresi kvuli progesteronu a nizke hladine estrogenu? Moc dekuji. Tak si dávejte něco hořkého na ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát bře 01, 2019 12:24 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:Takze kludne mozem pouzivat kurkumu a Kari? A co skvarka a tlacenka zo supermarketu? Koření problém určitě není pokud to nebudete nějak vyloženě přehánět a potraviny ze supermarketu tedy sračkové jsem vám nepsal, psal jsem domácí produkty kde se alespoň trochu mohu spolehnout že vím co ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát bře 01, 2019 10:13 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:To s tym miznutim jodu na kozi nieje vedecky potvrdene, ze to odraza skutocny deficit jodu. Dalsi problem je, ako telo zvlada zvyseny prival jodu, aj pri deficite, to nemusi vediet spracovat. Lugol ma tu nevyhodu, ze ma elementarny jod, ktory nevies s cim zreaguje. Preto by som radsej neri ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: pát bře 01, 2019 8:10 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Mojzo píše:A je možné to nasadit třeba hned po trojčátku nebo podobné kůře či je lepší počkat? Díky Tak můžete není na co čekat, šmejdům je potřeba podkuřovat pokud možno stále.

Napsal: pát bře 01, 2019 8:07 am 

krasnagadgetka píše:Přijde mi, že od té doby, co mažu progesteronový krém, že trpím více na deprese. Je to možné? Mohlo by v tomto případě pomoci dodávat třeba adrenal cortex? Děkuji. Tak je to možné, on rozhýbe štítnou a je potřeba zároveň více jíst. Pochopitelně lze ty stavy tlumit dodáním kortizo ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát bře 01, 2019 8:00 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše: ahojte, tak riadim sa jedalnickom podla Sakula (excel subor) ktory som nasiel na webe ulozto a som tyzden v diete, konzumujem potraviny iba skupiny 0 a 1 a moja otazka je: - co sa tyka kapusty (zeli), kalerabu (kedluben), spenat, karfiol (kvetak) proste vsetka zelenina podla sakula 0 a ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: čtv úno 28, 2019 9:58 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Mojzo píše:Mohl bych se vás zeptat, jak dávkovat ten olej z černého kmínu aby účinoval protiparazitálně? Měl by mít slušný obsah terpenů. Někde jsem našel, že 3 čajové lžičky denně, vždy před jídlem. Děkuji Tak mělo by to stačit, ale dá se jít i na polévkové lžíce pokud je potřeba.

Napsal: čtv úno 28, 2019 9:05 am 

marokanka píše:Jardo, ještě bych měl na Vás poslední dotaz. Dnes ráno se už stolice dostavila, ale byl to spíše průjem. Na noc užívám jen 1 dcl té Zaječické, což by projímavé být nemělo. Předpokládám, že jsem si tím výplachem a teď i klystýrem rozhodil mikroflóru - mám si lupnout probiotika nebo bys ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř úno 27, 2019 10:37 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

daniela.dd píše:Dobrý den, dnes se chystám na třetí Jaterní kůru. Všimla jsem si takové věci....Nejdřív jsem myslela, že je to jen náhoda, ale opakovalo se to u každé kůry. Do 14 hodiny vždy piju jablečnou šťávu, jakmile mám v sobě množství kolem 1 litru, začne mi taková zvláštní tupá nepříjemná bol ...
Stránka 263 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem