Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 10:54 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 266 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Kávový klystýr

Předmět příspěvku: Kávový klystýr
Napsal: úte úno 19, 2019 9:17 pm 

Odpovědi: 296
Zobrazení: 519016

letnislunce píše:zdravím, jsem na protikvasinkové dietě...udělala jsem si klystýr nejprve bylinkový s lapachem, poté kávou a pak zase tedy lapachem...měla jsem po tom nadýmání a už dva dny mě mírně bolí střeva a možná i

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pon úno 18, 2019 9:17 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

pefi píše:Ideální prý je hodinu až dvě na 43 stupních (acidofilní bakterie si rychle sníží pH mléka, což je opatření aby se tam nemnožilo něco chyceného ze vzduchu) a následně zbylých 6 až 8 hodin držet na 36 - 38 stupních, aby se množily ty správné bakterie. Já do mléka přisypávám ještě prebiotické ...

Napsal: pon úno 18, 2019 1:48 pm 

pefi píše:Ideálně by člověk měl mít tušení jaké bakterie chce do sebe dostat a podle toho si vybírat kulturu. Z probiotik jsou zde zkušenosti s Primadophilus Reuteri a California Gold. Mělo by to jít i z Biopronu. Zajímavé (široké) spektrum bakterií má kultura Amasi. Od Milcomu rozumně vypadá např:

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: pon úno 18, 2019 1:42 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

bfinger píše:Děkuji za odpověď, ještě bych se zeptat zda nemáte někdo zkušenost s přidáváním čerstvě pomletého lnu do kašičky stejně tak přidávání sušené (do 70 C), drcené hlívy. Zda by se tak nedala vytvořit poměrně efektivní směs. Dále od jakého výrobce doporučujete ostropestřcovi olej ? Děkuji Ty ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: pon úno 18, 2019 8:36 am 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

bfinger píše:Hezký večer přeji, měl bych dotaz ohledně semen ostropestřce, jako budou mít trvalivost pokud jsou uloženy na tmavém místě v teplotě okolo 10-15 stupňů ? Jako má trvalivost kašička ze semen, tedy podrcené semeno, lopuch, fenykl, vše zalité olejem uložené v lednici. Děkuji Semena při dob ...

Napsal: pon úno 18, 2019 8:33 am 

jednoslunicko píše:Zdravím, vyrobila jsem svůj první mléčný kefir z tibi houbicek, je vynikající, ale lehce se mi zhoršil ekzém. Jinak jsem na LC stravě bez cukru a obilovin. Mám pokračovat v konzumaci? Nebo omezit a přidávat postupně? Dekuji Ono se těžko odhaduje proč naskočí to zhoršení a nedá se ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: GGW-BLV liečivá voda

Předmět příspěvku: GGW-BLV liečivá voda
Napsal: ned úno 17, 2019 6:40 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 24169

Xion píše:On to bere akoze tak, ze pomaha ludom. Co je ucinne. Teda ze nerobi to pre obrat a reklamu. Je to cudne ale samozrejme, ked nestiha vyrabat, ale mozno chce tym ludom fakt pomoct. Ktovie. I tak je to divné, pak by minimálně nějaké reference na požádání měl poskytnout.

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: JÍLY-např.Bentonit(Aztécká hlína), Bílý jíl(kaolin)

Napsal: ned úno 17, 2019 6:35 pm 

Odpovědi: 140
Zobrazení: 285209

Xion píše:Jarda, neda sa pri dlhodobom brani kremeliny vo vacsom mnozstve (myselene to maximalne doporucene, 2 polievkove lyzice denne), predavkovat kremikom? Je to nejak osetrene, ako prenika ten kremik do tela v creve, pasivnym prenosom, ci aktivnym? Moze sa brat take mnozstvo aj cely rok? Na to n ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kombinace rybího, konopného a lněného oleje...

Napsal: ned úno 17, 2019 6:28 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 10079

Abstinující Bojovník píše:Pokud jsem nenašel vhodné téma, omlouvám se. Tentokrát jednoduchý dotaz. Mělo by tělo bez problémů vstřebat cca 2ml rybiho oleje, a 10-15 ml lněného a konopného oleje, užitych bezprostředně po sobě? Předem děkuji za odpověď, a omluvte chybky, píšu z mobilu. Tak vstřebat ano ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned úno 17, 2019 6:26 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Tamariška píše:Dobrý deň, dá sa predávkovať vitamínom B1, forma benfotiamin, a čo môže prebytok spôsobiť? Kúpila som si benfogamu, pri polyneuropatii odporúčajú 400 mg denne po dobu 3 týždňov, potom 50 denne. Prípadné extra vedľajšie účinky neuvádzajú /možná kožná alergia alebo drobné tráviace ťažko ...

Napsal: ned úno 17, 2019 6:21 pm 

Xion píše:Praveze nemam. Tiez som o tom nevedel. Ale asi poslednych 5 rokov to tam na fore zdravie.sk spamuje nejaky uzivatel, takmer do kazdej temy, ake je to ucinne (podla toho ako pise, tak ucinok by to malo mat priblizne ako MMS, teda dost markantny), co sa mi nezda, nemaju stranku, nic. Iba cez ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vše okolo průjmů

Předmět příspěvku: Vše okolo průjmů
Napsal: ned úno 17, 2019 6:14 pm 

Odpovědi: 70
Zobrazení: 167129

Adleta píše:Dobrý den, Jardo, konopí jsem si pořídila, piju to a jestli mám popsat nějaké změny na sobě, pak je nepozoruji. Posílám Vám do SZ (snad je to tak ok) rozbor krve. Jestli tam něco chybí, pak mi napište co a určitě to napravím. Moc prosím o Váš názor na ten rozbor. A ještě si dovolím napsa ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Chronický streptokok

Předmět příspěvku: Chronický streptokok
Napsal: ned úno 17, 2019 6:08 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 78646

jsturbo1994 píše:A myslíte že ta chlorella 5g denne by tomu mohla napomôcť ? Lebo som čítal že je to mechanické čistenie čreva vlastne niečo ako vláknina respektíve kefa na črevo . Pitný režim sa snažím dodržovať. Budem užívať tie antb ktoré mi predpísali ale chcem dať telu aj doplnkovú liečbu a zár ...

Napsal: ned úno 17, 2019 10:19 am 

Xion píše:Jarda, aky mate nazor na GGW-BLV liecivu vodu? https://forum.zdravie.sk/2406928/ggw-blv-lieciva-voda Stretli ste sa s tym uz niekto? Tam ju autor vychvaluje, ale nikto tam nevie dat ziadne referencie ze ju pouzival. Mate niekto skusenosti s jej uzivanim? O tom slyším poprvé a zkušenost ted ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Nádor mozku - Glioblastom IV

Předmět příspěvku: Nádor mozku - Glioblastom IV
Napsal: ned úno 17, 2019 10:15 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 9969

Alopat píše:Nasadil bych HCl formuli Dr. Guye (arsen a bór v ní plní svou úlohu) + širokopásmové antiparazitikum, které dokáže procházet hematoencefalickou bariérou. Jako doplněk kurkumin, kadidlo a kyselinu boswellovou nebo vydestilovanou borovicovou pryskyřici. Arsenik by se sice nechal nahradit v ...
Stránka 266 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem