| Autor |
Zpráva |
|
Jarda
|
Napsal: pon pro 17, 2018 4:11 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
Alopat píše:
Je samozřejmě možné, že spouštěčem nemoci je až kombinace zátěží a z toho vyplývajících nutričních nedostatků a metabolických poruch. I když choroby takzvaně v rodině podle mě nejsou nic jiného než zděděné nákazy nebo právě takovýto zabiják v životním prostředí. Bez nutriční kalkulačky nejde vyloučit ani negativní vliv jednostranné stravy, která spolu s vyčerpáním půdy přispívá ke snížení obranyschopnosti. Dusičnany mohou být problém tam, kde bezohledností jezeďáků tekla močůvka v blízkosti studny.
Nesouvisí nakonec se štítnou žlázou i zánět trojklanného nervu a slinných žláz?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Adleta
|
Napsal: ned úno 17, 2019 2:23 pm
|
|
|
Jarda píše:
Ano vše se dělá z krve to jsem zde již několikrát popisoval tak si to načtěte. Konopí stačí schválené pro pěstování v EU tedy technické s vyšším podílem CBD. Musíte koupit certifikovaná semena a mít na to doklad jakou odrůdu a šarži opravdu pěstujete, ale to není problém. Bez ohlášení můžete osít plochu 1 ar na kterou se vejde obrovské množství rostlin v metrovém sponu je to 100 ks. Pokud by jste toho chtěla pěstovat více je nutné to nahlásit celní správě oni si to poznamenají a opět není problém. Doklady o semenech jsou nutné pokud by vás někdo prásknul, což je místní koníček a není dobré ho podceňovat. Pít pak můžete množství dle potřeby kdykoliv v průběhu dne a vyzkoušet můžete i zakoupeným technickým konopím, což se ovšem dlouhodobě dost prodraží.
Dobrý den, Jardo,
konopí jsem si pořídila, piju to a jestli mám popsat nějaké změny na sobě, pak je nepozoruji. Posílám Vám do SZ (snad je to tak ok) rozbor krve. Jestli tam něco chybí, pak mi napište co a určitě to napravím. Moc prosím o Váš názor na ten rozbor. A ještě si dovolím napsat jednu svou nedávnou zkušenost. Ten průjem nepřichází jen po jídle, ale už i po napití půlhrnku obyčejného ovocného čaje.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned úno 17, 2019 6:14 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
Adleta píše:
Dobrý den, Jardo,
konopí jsem si pořídila, piju to a jestli mám popsat nějaké změny na sobě, pak je nepozoruji. Posílám Vám do SZ (snad je to tak ok) rozbor krve. Jestli tam něco chybí, pak mi napište co a určitě to napravím. Moc prosím o Váš názor na ten rozbor. A ještě si dovolím napsat jednu svou nedávnou zkušenost. Ten průjem nepřichází jen po jídle, ale už i po napití půlhrnku obyčejného ovocného čaje.
Po konopí by jste měla lépe spát a být celkově klidnější s tím že mimo to co se dá vnímat tak tlumí poměrně dobře záněty a zlepšuje fungování endokanabinoidním systému. Rozbor pošlete do emailu ten se do SZ přikládat nedá.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
petraukulele
|
Napsal: ned kvě 31, 2020 4:22 pm
|
|
|
když trpím průjmem, nasadím probiotika, ty mně vždycky pomohly
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
eva1977
|
Napsal: stř zář 23, 2020 4:34 pm
|
|
|
dobry den prosim o radu. pred 2 tyzdnami som nahle dostala hnacku drzala som dietu hylak som brala...po par dnoch to bolo v poriadku zacala som sa postupne stravovat normalne..lenze po 3 dnoch ma zas chytila hnacka ale uz aj triaska nutkanie na zvracanie bolest v bruchu najprv medzi rebrami potom akoby pod rebrom na pravej strane na pohotovosti som dostala injekciu. nasledne som bola na vysetreni EKG na krvnom vysetreni a brali mi vzorku aj vyter stolice ..vsetky dopadli absolutne v poriadku lenze hnacka aj po tyzdni trvala sice uz len tak ze 1x za den ale napriek diete /brala som cierne uhlie, pila cierny caj a hylak/ citim akoby pravu stranu brucha troska ale v podstate nemam bolesti len stolica rano je riedka a skor tak zltkasta svetlo hneda. momentalne pijem uz len caj cierny a z vilcacory. dakujem za radu.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: stř zář 23, 2020 6:23 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
eva1977 píše:
dobry den prosim o radu. pred 2 tyzdnami som nahle dostala hnacku drzala som dietu hylak som brala...po par dnoch to bolo v poriadku zacala som sa postupne stravovat normalne..lenze po 3 dnoch ma zas chytila hnacka ale uz aj triaska nutkanie na zvracanie bolest v bruchu najprv medzi rebrami potom akoby pod rebrom na pravej strane na pohotovosti som dostala injekciu. nasledne som bola na vysetreni EKG na krvnom vysetreni a brali mi vzorku aj vyter stolice ..vsetky dopadli absolutne v poriadku lenze hnacka aj po tyzdni trvala sice uz len tak ze 1x za den ale napriek diete /brala som cierne uhlie, pila cierny caj a hylak/ citim akoby pravu stranu brucha troska ale v podstate nemam bolesti len stolica rano je riedka a skor tak zltkasta svetlo hneda. momentalne pijem uz len caj cierny a z vilcacory. dakujem za radu.
A o té světlé stolici jste říkala i MUDrcům? Pokud ano a zůstalo to nepovšimnuto tak je potřeba překontrolovat
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
eva1977
|
Napsal: úte zář 29, 2020 10:17 am
|
|
|
Jarda píše:
A o té světlé stolici jste říkala i MUDrcům? Pokud ano a zůstalo to nepovšimnuto tak je potřeba překontrolovat
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: úte zář 29, 2020 7:47 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
eva1977 píše:
ano hovorila som o tej stolici. na druhy den ako som vam pisala so mala termin na ultrzvuk. aj ultrazvuk bol v poriadku. doktor prisiel k zaveru ze to bol zlcnikovy piesok.
so zlcnikovym pieskom s da nieco robit a /ako sa strvovat / aj ked trvdia ze sa to uz medzi tym vyprazdnilo, dali mi antibiotika aby sa to vnutri celkom vycistilo
medzitym som zacala pit caj co ste odporucili a vyrazne sa mi zlepsil stav takze urcite velke DAKUJEM.
Tak to máte celkem jedno jak kdokoliv definuje ten problém zda šutry, nebo písek musíte si to přeložit do pro laiky pochopitelného výrazu, máte tam prostě bordel. Nikdy jsem neslyšel o tom že by ATB vyčistila bordel z jater, osobně bych spíše viděl že dojde naopak k většímu zaneřádění, ale třeba se mýlím. Já bych spíše
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
bety1
|
Napsal: sob úno 25, 2023 6:50 pm
|
|
|
Dobrý den,
co se dá nyní použít místo endiaronu, aby to mělo stejný léčebný účinek a je volně prodejné?
Děkuji
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Alopat
|
Napsal: sob úno 25, 2023 10:00 pm
|
|
|
bety1 píše:
Dobrý den,
co se dá nyní použít místo endiaronu, aby to mělo stejný léčebný účinek a je volně prodejné?
Děkuji
Imodium zpomalující pohyb střev jsem ještě sehnal.
Naposledy upravil Alopat dne čtv bře 02, 2023 7:16 am, celkově upraveno 2
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: ned úno 26, 2023 11:19 am
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
bety1 píše:
Dobrý den,
Děkuji
Člen Alopat se celkem oprávněně rozohnil na bordelem v zásobování ledasčím a hlavně nad normálně běžně dostupným léčivem. Uvedený problém přetrvává již delší dobu a je otázkou zda se k Endiaronu farma producenti vůbec vrátí protože to bylo celkem levné, tedy asi tak nešlo generovat dostatečné zisky, nebo šlo opravdu o přípravek který něco skutečně léčil o což již moc zájem není. Osobně bych hledal přípravek se stejnou účinnou látkou zde nebo v zahraničí protože nepředpokládám že by šlo výhradně o místní produkt, ta účinná látka bude předpokládám ze zahraničí, ale mohu se mýlit. Látka se jmenuje Chloroxin (obchodní název Capitrol ; Kloroxin , Dichlorchinolinol , chlorchinol , halchinol(y) ) latinsky cloroxinum, dichlorchinolinolum ) a podle tohoto článku https://zpravy.aktualne.cz/finance/nakupovani/endiaron-nedostatek/r~b746c776f6cf11eca25a0cc47ab5f122/ je problém v dodávkách té účinné látky ale na můj vkus trvá už docela dlouho. Navíc pokud se podívám po netu tak asi i ta látka by neměla být problém například zde pokud se nemýlím jí nabízejí docela dost https://www.indiamart.com/proddetail/halquinol-api-22467874373.html, ale netuším zda by se to dalo dostat sem.
|
|
| Nahoru |
|
 |