Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 11:58 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 271 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon úno 04, 2019 8:51 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Loca píše:Dobrý den pane Zajíčku, Přečetla jsem si celé tohle vlákno a zajímalo by mě, jak se během těch let vyvíjel Váš názor. Je něco, co se změnilo, nebo je podle Vás pořád tou nejlepší variantou nevařená strava a jídelníček, který uvádíte? Ono je potřeba poznamenat že jde o příklad denního jídel ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Aliexpress,Ebay a ine

Předmět příspěvku: Aliexpress,Ebay a ine
Napsal: ned úno 03, 2019 10:04 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 113810

ctihodnymuz píše:Nu, není potřebí žádných starých verzí. Můj dům byl stavěn (osobně) poměrně nedávno a obsahuje celkem čtyři komíny. Dva jsou určeny pro masivní zdroje, dva jsou užší (ale nikoliv malé) a jsou určeny pro lokální zdroje. Dále jest celý dům prorourován mědí (v izolaci). Výsledek jest t ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Askorbat sodny

Předmět příspěvku: Askorbat sodny
Napsal: ned úno 03, 2019 7:51 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 208030

iceberg777 píše:Mam taku otazku ohladom sodneho askorbatu. Komercne produkty (aj z USA) maju pomer kys askorbovej a sody cca 9:1 Na chut su dost slane. preco potom su odporucania miesat kys askorbovu a sodu bikarbonu v pomere 2:1 ? preco nie tiez 9:1 ? osobne som si to zamiesal v pomere 10:1 a nie j ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned úno 03, 2019 7:44 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Chrasty píše:Dobrý den, chci se zeptat setkal se tu někdo s přípravkem Lavyl auricum-sanitka do kapsy? Prý hotový zázrak, ale potřebuji někoho kdo to vyzkoušel jestli to není podvod. Poradte mi je to podvod Zkušenosti nemám a cena není zrovna nízká i když pokud by byla pravda co tam píší tak proč ne ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Aliexpress,Ebay a ine

Předmět příspěvku: Aliexpress,Ebay a ine
Napsal: ned úno 03, 2019 6:29 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 113810

Xion píše:Podla mna, tato tema patri do "inzerce a dobre tipy", nie "recepty a dobre tipy". Toť otázka, ale zas tak velký problém bych v tom nehledal.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Omega 3 x Omega 6

Předmět příspěvku: Omega 3 x Omega 6
Napsal: ned úno 03, 2019 6:16 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 79004

Xion píše:V skratke. Ten pomer je najviac 1:5, ale cim blizsie k 1:1, tym lepsie. (teda idealny stav je omega:3 ku omega:6 1:1). To je velmi tazke dosiahnut a nejde to bez lanoveho oleja, ktory pomaly ako jediny ma vyrazne viac omega-3 nez omega-6. Ako tu bolo pisane, omega-6 su prakticky vsade, kde ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: ned úno 03, 2019 10:44 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Splendor píše:V tomto nevidím osobne žiadnu súvislosť nakoľko sa mi hemmoroidy vytvorili už pri prvom tehotenstve kôli zápche ktorou som trpela. Nejakú dobu po pôrode však zmizli. No druhým tehotenstvom sa situácia ešte zhorsila. Opäť som trpela zápchou. Mrle.som však nikdy pred tým nemala ani ako d ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: ned úno 03, 2019 10:40 am 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

maricka_2000 píše:Je smutny co se stalo potocakum. Bohuzel ustoupili duhovym kteri vic zerou. Dneska potkat nekde potocaka to je skoro zazrak. Troufnu si rict ze tak 90 procent naroda ani nevi ze neco takove existuje.jo jak pisete , ryba z reky to je vzdy pecka, to maso je proste uplne jiny nez ze s ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Menstruace

Předmět příspěvku: Menstruace
Napsal: sob úno 02, 2019 12:30 pm 

Odpovědi: 190
Zobrazení: 332561

krasnagadgetka píše:Děkuji, já ale nerozumím, jak si ty hormony srovnat. 1) Jak dát do pořádku ten kortisol? 2) Stačí mi užívat progesteron a pregenenolon a ostatní hormony se srovnají? 3) Z progesteronu se mi začne opět tvořit kortizol? 4) Dodáváním pregnenolonu se mi opět začne tvořit DHEA? 5) Pok ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: sob úno 02, 2019 9:54 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Splendor píše:Ďakujem za odpoved ešte sa chcem.spytat ako.dlho po.poziti vermoxu sa bude moje telo zbavovať toxínov z mŕtvych červov. Čítala som že sa takmer nevstrebava do tela no s toxínmi to už bude asi inak.. nechcem podávať bábätku toxické mlieko .. To opravdu netuším, tam záleží na mnoha fakto ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Frolovův dýchací trenažér

Předmět příspěvku: Frolovův dýchací trenažér
Napsal: sob úno 02, 2019 9:48 am 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 36105

krasnagadgetka píše:1) Jaké máte prosím Vás zkušenosti s tímto dýchacím trenažerem? Nic moc jsem na netu nenašla. Je nutné si k němu zakoupit ještě nějakou knížku, jak dýchat nebo je u něj návod? 2) Dýchám hrozně povrchově, budu díky tomuto trenažeru dýchat lépe? 3) Myslíte, že by mi mohlo na hlubší ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob úno 02, 2019 9:42 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

janette píše:Dobrý deň prajem. Dlhšie som nečítala toto forum, ale teraz som si spomenula. Mala bolesti s hlavou, tak som šla na diacom,kde mi zistila zanesený žlčník, neboli v nom kamene, len piesok a drobné kamienky. Takisto pečeň bola dosť toxická, nakolko som v posledných rokoch riešila parazity ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: sob úno 02, 2019 9:36 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

babanci píše:Dobrý den, včera jsem si po delší době udělala urinový klystýr a ačkoliv mi ve střevech křundalo a přelévalo, nic se nevyloučilo. Urina nevytekla. Není to divné? Kam se poděla? Co by to mohlo znamenat? Záleží kolik jste dala a jak moc jste dehydrovaná, tělo si ji prostě někdy stáhne do ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: sob úno 02, 2019 9:25 am 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

krasnagadgetka píše:Prosím Vás, chystám se znovu na testy, je nutné si dělat znovu na celý železný panel? Děkuji. Tak nutné to není, můžete udělat jenom ty položky které jste měla mimo, nebo i ty o nichž se domníváte že mimo být mohou, ale já si myslím že je lepší si to pro klid duše udělat všechno.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: sob úno 02, 2019 9:21 am 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

iceberg777 píše:A ked to pride, tak samozrejem budeme plosne a povinne ockovat. (tj. 5 miliard vakcin.. a zisk mozeme len tipovat) Ved uz boli take flastovky.. napr. prasacia chripka.. Tak jistě, je to tiskárna na prachy a ti s ní pracují se neštítí prakticky ničeho.
Stránka 271 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem