Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 12:37 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 275 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Otužovanie : ÁNO ČI NIE ?

Předmět příspěvku: Otužovanie : ÁNO ČI NIE ?
Napsal: stř led 23, 2019 9:42 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 59651

iceberg777 píše:wow, Tibet je level 99 ja som len level 1,5 tak som skusil 5C vodu (mrazak pomohol rychlejsie) v objeme 1,5l skusil vyliat na suchy trup. hodnotim to nasobne studensie ako vodu 16C dalo by sa to zniest, ale je to ina liga. nasledne 16C voda chutila ako vlazna az tepla voda. neskor as ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: stř led 23, 2019 8:25 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

ZDENINA píše:Dříve jsem si ostropestřec sama pěstovala a sklízela.Jednotlivé květy na bodláku dozrávají postupně,proto postupná sklizeň.Semena byla krásně lesklá.Jestliže nějaké květní lůžko chytlo plíseň,semena byla šedivá,nahnědlá, okamžitě jsem ten květ odstranila.Semena ve velkovýrobě jsou sklíz ...

Napsal: stř led 23, 2019 8:20 pm 

iceberg777 píše:Jardo, vnukli ste mi napad - ved mozem dat aspon 1.5L pet lahvinku do chladnicky a oblejem sa s tym v sprche, dosiahnem mozno aj 7C kym to na mna dopadne A dam vediet. a ak nedam vediet, tak som asi dostal z toho infarkt. Ono uz som rozmyslal ze by som si spravil slolnu kupel, tam by ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Rotaviry

Předmět příspěvku: Rotaviry
Napsal: stř led 23, 2019 6:19 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 15398

valenta.klara píše:Zdravím vás! Letos už prodelavame celá rodina druhé kolo v boji s rotaviry. Jsem navíc těhotná a už jsem z toho fakt vysílena. Takže jsem se jala obvolat všechny lékárny ve městě, zda-li mi nepripravi lugoluv roztok nebo jodovou tinkturu. To byl boj. Co magistra, to jiný kec. Líné ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: stř led 23, 2019 6:14 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Mojzo píše:Tak po klystýru (2x zasebou dopoledne) hlava sice lehce povolila, ale mám teď vertigo jako prase. Tlak mám v pohodě takže jsem asi vypláchnul mikrobiom moc důkladně že tam nic nezbylo, nevím. Vypláchnout jedním klystýrem mikrobiom tak aby tam nic nezbylo to je čirá fantazie, něco takového ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř led 23, 2019 6:10 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mojzo píše:Zajímalo by mě, jestli “preventivní” klystýry mohou narušit mikrobiom a pak spustit autoimunitní onemocnění (třeba RS apod) ? Dávalo by mi to i smysl, ale nic takového jsem zatím nenašel. Předpokládám že ne, s takovou informací jsem se nikdy nesetkal a pokud by něco takového mohlo vznikno ...

Napsal: stř led 23, 2019 3:24 pm 

iceberg777 píše:Mam v panelaku az 16-17C studenu vodu, studensiu odtial nedostanem, co je skoda, lebo aj toto je pre mna prilis tepla. Ale nestriedam teplotu vody, len pouzivam studenu, teplu nie. Je pravda, ze takto sa sprchujem len rok cca, ale za ten cas som chory nebol. Okrem toho v zime pracuje ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Aminokyseliny

Předmět příspěvku: Aminokyseliny
Napsal: stř led 23, 2019 9:20 am 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 114818

Menma21 píše:Zdravím, Tak som tu asi po 20 dnoch aj viac, chcel som odpisovať aj skôr ale proste není energia a často ani chuť riešiť problémy ktore v podstate riešim už dlho.. Prišlo mi to Bečko aj Zinok, Reakcia viac menej žiadná, po vit B mám strašne žltý moč, skoro ako nejaky žltý olej, je to no ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: úte led 22, 2019 5:45 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

Alopat píše:To uvidíme při pohledu na rozbor krve při pravidelné preventivní prohlídce, do jaké míry je to španělská vesnice. U zmutované cévy v oku jsem si vyslechl "s tím Vám žádný praktický lékař nepomůže". U druhého oka mi oční lékař v nemocnici beze studu tvrdil, že zánět na sítnici není infekč ...

Napsal: úte led 22, 2019 4:55 pm 

nads píše:Mohu tedy zakoupit chlorid hořečnatý - tento? http://www.pro-zdravi-az.cz/chlorid-horecnaty/218-chlorid-horecnaty.html S tím, že zachovám dávkování viz předešlý příspěvek, případně začnu na polovině odměrky, cca 2-3g Mazat se mi nic nechce, to radši zvládnu "Ten je sice celkem hnusný" Ano, ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: úte led 22, 2019 4:54 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

Alopat píše:I když padám na hubu, tak z pohledu praktického lékaře mám dobrou imunitu, protože mě nevidí v čekárně kašlat a teď jsem to ještě podpořil vitamínem C. Nedovedu si představit jak by stav imunity vyhodnotil asi odborným odhadem.

Napsal: úte led 22, 2019 3:20 pm 

nads píše:Něco jsem početl... Mám dome tenhle multivitamín https://www.nutrition-shop.cz/vitaminy-a-mineraly-2-2/reflex-nexgen-60cps/ Pokud bych si vzal denně jednu kapsli - což je: 50mg Hořčík (hořečnatá sůl kyseliny citronové) a k tomu dokoupil http://www.pro-zdravi-az.cz/citrat-horciku-/278-citra ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Zkušenost: nákup na iherb.com

Předmět příspěvku: Zkušenost: nákup na iherb.com
Napsal: úte led 22, 2019 1:34 pm 

Odpovědi: 352
Zobrazení: 487523

pefi píše:Taky je potřeba při deklarování obsahu nepsat "léčiva" nebo "vitamíny", ale "potravinové doplňky" nebo "kosmetika" a podbně. Celního úředníka není dobré dráždit, ani mu dávat námět k zbytečnému přemýšlení. Tak jistě, nutit blbce k přemýšlení může být docela drahý koníček. Také je dobré že ...

Napsal: úte led 22, 2019 1:22 pm 

nads píše:A ještě si tak říkám, už přes rok mi cukají-tikají svaly. Byl jsem u doktora a potvrdili mi tetanii, nedostatek hořčíku. Napsala Magnosolv, netuším, zda to bylo či nebylo lepší... Magnosolv došel, koupil jsem tohle Mg s B6 https://www.nutrition-shop.cz/vitaminy-a-mineraly-2-2/magnesium-cit ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte led 22, 2019 1:19 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Chrasty píše:no anglicky umím jenom hellou a yes, takže boužel nevím co tam je, samozřejmě se přidávat můžete jsem jen rád vic hlav vic ví,jestli to je borelioza tak klíště jsem měl naposledy před 5lety, moje obtíže jsou tak 2 roky, velkej kuřák cigaret i THC, cigarety nekouřím od 2013 a THC 2roky, ...
Stránka 275 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem