Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:10 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 276 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte led 22, 2019 12:58 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

nads píše:Včera jsem si převařil 1,7l Počítal jsem s tím, že když něco málo pustím (at v hadiččce není moc vzduchu), ale ten levnej irigátor za cca 250 se rozpadl, teda jen ty dvě hadičky od sebe, jsem to musel držet, ale nakonec jsem do sebe dostal asi litr.. byl vidět rozdíl, vyšlo z toho pak ven ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: DMSO Skutečně zázračný roztok

Předmět příspěvku: DMSO Skutečně zázračný roztok
Napsal: úte led 22, 2019 11:07 am 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 393569

Chrasty píše:jen se chci zeptat mám si koupit DMSO čístý nebo p.a.

Napsal: úte led 22, 2019 11:05 am 

Chrasty píše:Držel jsem 16dní hladovku, střeva jsem měl jak mimino, snedl mrkev a na zachodě byla mrkev stolice uplně bez zápachu, lokti a astma mám pořád, jím hodně ovozel, nejím 5 bilých jedů, za přílohu brambor varen ve šlupce, jahle, bazalku a 99%ryžový chleba,rýžu, k jidlu dusenou zeleninu někd ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: úte led 22, 2019 11:01 am 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

Alopat píše:S těmi záměrně přijatými parazity je to riskantní podnik, i když to mají pojištěno nějakým nemnožícím se helmintím hybridem. Stačí změnit status quo výše zmíněnou vrozenou nebo získanou nákazou, která než Vás zabije, tak Vám (chronicky nemocným) nejprve ukradne život, což při promořenost ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: úte led 22, 2019 10:54 am 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

zu_za_na píše:Nejprve bych chtěla říct, že nechci veřejně propagovat ani jeden názor na očkování (zatím ho nemám). Sama jsem samozřejmě očkovaná proti všemu kromě chřipky, kterou moje tehdy už osvícená maminka soustavně odmítala a žloutenky A, kdy jsem si musela nechat píchnout pouze první dávku. Ji ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: úte led 22, 2019 10:46 am 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Alopat píše:A je to venku. Časem, po nějakém tom odběru kostní dřeně, přiznají i vliv rtuti na snížení imunity, poškozením bílých a deformací červených krvinek. Vědci zjistili enormní ​​množství hliníku v mozcích zemřelých autistů https://www.collective-evolution.com/2018/01/16/scientists-discover-h ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon led 21, 2019 6:10 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

stanley777 píše:velka vdaka za odpoved a rady, inak tu v kratkosti pise p.Cmurova hlavne zasady pri vyrobe kremu ktore je potrebne dodrzat-viacmenej sa to aj zhoduje s tym co tu uz bolo spominane a pisane dufam ze to viacerym pomoze: Základní recepty: Recepty se lněným olejem podle Dr. Johanny Budwi ...

Napsal: pon led 21, 2019 6:07 pm 

Chrasty píše:Myslíte nebo spíš je tady někdo komu DMSO pomohl na astma, alergie, na alergickou rýmu nebo na golfový loket či karpalní tunel a jestli když má člověk žaludečný vředy ho muže používat vnitřně,Doopravdy velmi se trápím z alergickou rýmou. Děkuji Karel Sice zběsile píšete do všech vláken, ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: pon led 21, 2019 6:03 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

Alopat píše:Uvidíme, ono je také možné, že to bude fungovat než na klonovaných myších s čistým genomem a pak, co udělají s imunitou sice protizánětlivé, ale rakovinotvorné škrkavky mimo laboratorně sterilní prostředí. Bakterie Bartonella, Brucella a Mycoplasma jsou označované jako utajené steals inf ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Tenisovy loket

Předmět příspěvku: Tenisovy loket
Napsal: pon led 21, 2019 3:56 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 20449

Chrasty píše:Tak já držel půst 16dní a na golfový loket mě nepomohlo zatím nic ani půst, ani kyselina acetylsalitická, ani desítky ruzných mastiček. Dnes jsem nasadil MSM + Kolagen+glutominasim (nebo jak se to jemnuje) a zítra přidám mega dávky vitaminu C. A uvidím. Golfovým loktem trpím dva měsíce, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon led 21, 2019 3:53 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

stanley777 píše:zdravim! zacal som s Budwig dietou, chcem sa opytat na par veci, ako lanovy olej pouzivam bio od rakuskej firmy Stoger, su to kvalitne oleje? v bio obchode ho skladuju podla noriem, v chlade a tme, resp v chladnicke. Je lahodnej orieskovej chuti trochu jemne horky ale az po chvili-al ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Zkušenost: nákup na iherb.com

Předmět příspěvku: Zkušenost: nákup na iherb.com
Napsal: pon led 21, 2019 3:36 pm 

Odpovědi: 352
Zobrazení: 487523

Klocek píše:Když jsem se díval na tu saver poštu, tak na některé vitamíny D3 je snížena cena za poštovné na těch 4-5USD. Nicméně když přepočtu celkovou cenu a množství tablet v balení, tak mě pořád vychází nejvýhodněji to balení 400ks bez sníženého poštovného. Nicméně napsal jsem přímo do iherbu, je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon led 21, 2019 3:13 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Chrasty píše:Ta dávka není jednorázová ta je na celý den, chápete nejsem blázen. Ale i za celý den je to dávka jako pro slona, tedy bych to hodnotil podobně jako vám již napsal člen pefi. Podle všeho z toho budete mít laxírku jako hrom a lítat na záchod půl dne, ale pokud vás to nezabije, což nepřed ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: MSM (Methylsulfonylmethane) organický zdroj síry

Napsal: pon led 21, 2019 3:08 pm 

Odpovědi: 273
Zobrazení: 552993

Chrasty píše:Ty probiotika by mě taky zajímala jestli je užívat či ne, ale mám dotaz má tu někdo zkušenosti z lečbou golfového lokte, syndromem karpalního tunelu za pomocí nějáké mastičky s MSM? Bylo by dobré aby neobsahovala kyselinu aceltilsalityckou. Děkuji MSM je forma síry pro vnitřní aplikace ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: MSM (Methylsulfonylmethane) organický zdroj síry

Napsal: pon led 21, 2019 3:04 pm 

Odpovědi: 273
Zobrazení: 552993

Bepahika píše:Při dlouhodobějším užívání MSM berete všichni zároveň i probiotika ? Jinak to narušuje střevní mikrofloru, že ? Nebo Vám to nedělá problémy s trávením ? Probiotika by v rozumné dávce ničit neměl, ale že by tím nešlo rozhodit trávení to by asi při větších dávkách šlo.
Stránka 276 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem