Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:10 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 278 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: pát led 18, 2019 9:02 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

pefi píše:Něco mi krade železo podle mě od doby, kdy mě v dětství pokousal sousedovic pes ... Zajímavý postřeh, to si po takové době nedovede uvědomit skoro nikdo, každopádně jste mohl pořídit nějakého šmejda a stále vás poškozuje.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: pát led 18, 2019 8:42 pm 

scooors píše:Dakujeme za odpoved. v blízkej dobe by sme vám chceli zavolat opat , aj ked predpokladam ze stale toho máte vela nechceme zbytocne vyrusovat a dohodnut tie testy zo slin opakované. Príspevky sme prečítali všetky, dakujeme. Zaujalo ma hlavne z testov toto : EBV virus - referencna hodnota ...

Napsal: pát led 18, 2019 7:15 pm 

scooors píše:Ahojte, dávam nové info . Boreliu jej nasli v opakovaných testoch. Zistili sme že imunita bojuje s chronickou chorobou , má nizke hodnoty CD57 buniek (cca 20) Pol roka liečba na ATB u durovskej - vysadili sme nerobilo jej to dobre , zvracanie, hnačky, trávenie , proste celé zle... a tak ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: pát led 18, 2019 2:20 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

chorobaSK píše:Dobry den, Je normálne že 1 den : 1ks vermox, 1 diel Ivermectin ( na váhu 45kg ) 2 den : 4 tabletky parazitanquel Nič sa nedeje ? resp ani vo výkaloch sme nič nenašli a stav sa tiež žiadno nezmenil. Ďakujem. Většinou se jede nějaký protokol s jasným dávkování a funguje v nějakém režim ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: pát led 18, 2019 10:58 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

ash píše:dekuji za rady a jeste prikladam meresni teploty pod jazykem ktere provedla. az na hodnoty tesne pred spanim je to ok. prijde mi ze to neni uplne dramaticky stav a ze vylepseni stravy a podporou stitne a proti zanetu by melo pomoci a umoznit vynechani prasku... Ráno těsně po probuzení, ješt ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pát led 18, 2019 10:50 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Stačí toľko vlasov na analýzu prvkov z vlasov ? Prikladám fotky... Ďalej ma zaujíma toto, citujem : "vlasy strihajte malými ostrými nožničkami (nesmú byť vyštrbené)." .... TO JE ČO ZA BLUD ???? Tie vlasy chcú niekomu transplantovať, alebo o čo im ide ??? VEĎ ICH PREDSA ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: stř led 16, 2019 3:15 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

darbic píše:Dobrý den, koupil jsem si roztlučený plod ostropestřce a kvůli práci v zahraničí mi dva měsíce ležel ve spíži. Jak se prosím pozná, že je žluklý? Když ho sním, tak chvíli zůstává v krku palčivá chuť. Děkuji Tomáš K. To se těžko hodnotí, musíte porovnat chuť čerstvého a tu nynější na to v ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Adrenalni unava?

Předmět příspěvku: Adrenalni unava?
Napsal: stř led 16, 2019 9:21 am 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 169326

Alopat píše:Potravní doplňky pro povzbuzení vyčerpaných nadledvinek https://www.deliciousliving.com/health/conditions/fight-exhaustion-adrenal-support-supplements/ Alternativa za mořem došla ke stejným závěrům jako my tady na fóru: Dr Joel Rosen's Adrenal Fix https://www.youtube.com/user/YourAdrenal ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Těhotenství

Předmět příspěvku: Těhotenství
Napsal: úte led 15, 2019 8:42 pm 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 312634

zu_za_na píše:Málo zinku? Takže zinku 15 mg denně? Tak dá se brát více pokud současně dodáváte měď, nebo když je měď dobrá, ale pokud nevíte jak si stojíte tak těch 15 mg nic nepokazí a může pomoci.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kurungovity Kutušova

Předmět příspěvku: Kurungovity Kutušova
Napsal: úte led 15, 2019 7:28 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 38120

zu_za_na píše:Já se musím přidat s dotazem. Dělám domácí jogurty z pasterovaného mléka, dám tam probiotika California GOLD (z iherb) a nechám cca 12 Hodin v jogurtovaci (používám multifunkční hrnec, který má program jogurt,funguje to skvěle! Tip pro ostatní). Kdybych chtěla zakomponovat kurungovity, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte led 15, 2019 7:08 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

valenta.klara píše:Zdravím vespolek! Tyto stránky založené panem Jardou už čtu několik měsíců, člověk se doví opravdu nevídané a začne nad světem přemýšlet dost jinak. Ale někdy jsem solidně zmatená a pan Jarda v průběhu let mění své názory někdy dost radikálně. Včera jsem četla někde na fóru o tom, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Těhotenství

Předmět příspěvku: Těhotenství
Napsal: úte led 15, 2019 6:44 pm 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 312634

zu_za_na píše:Děkuju moc za rady, momentálně se tedy chystám provést následující: Nechat si zjistit měď, cerulopazmin, zinek (z krve?), mg (toho mám maaalo tak to je možná i zbytečné), napadlo me Štítná žláza? Jo a ten kortizol nechám přeměřit, ale to až tak za měsíc, teď by to bylo dost zkreslené J ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: pon led 14, 2019 7:36 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Mojzo píše:Pokud si dobře pamatuji, dával jsem snad 3x3 denně od jídla - tzn. před snídaní, dopoledne a někdy odpoledne. Měl jsem spíš stavy zácpy a stolice bylo málo (pil jsem ale tak 3litry vody denně - i trochu osolené) a cítil jsem se na omdlení a naprosto bez energie - takže je možné že to opra ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Menstruace

Předmět příspěvku: Menstruace
Napsal: pon led 14, 2019 7:33 pm 

Odpovědi: 190
Zobrazení: 332561

martinl458 píše:Dobrý večer pán Zajíček, prepáčte že reagujem až teraz. Bol som v práci. Vzorky viem doviesť na poštu do Hodonína. Mám to asi 1,5 hodiny autom. Čo by sme mali otestovať? Ďakujem. Raději mě zavolejte, přeci jen nejde o levné vyšetření tak ať se udělá vše co je potřeba, k tomu potřebuj ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: pon led 14, 2019 7:31 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

maricka_2000 píše:ano , samozrejme, mame na slovensku velikou zahradu, okurku tam mužu nasadit v léte tunu. taky tam máme višne, třesne, jabka, maliny, moruše... ale pust držím ted a hladinu kyseliny močové bych rád snížil v průbehu návratovky. tak proto se ptám nato co je v marketech. nebo mám kval ...
Stránka 278 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem