Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:29 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 285 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Kyselina solná(HCL) - kde sehnat

Předmět příspěvku: Kyselina solná(HCL) - kde sehnat
Napsal: stř pro 19, 2018 12:29 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 124710

Veronika.K píše:Děkuji mnohokrát za Vaši bleskurychlou odpověď. Nemohu si tou kyselinou tedy nyní ublížit? Pokud není mikroflora kvalitní? Mám užívat i dále než mi dorazí ty doplňky na mikrofloru nebo počkat? Taky mě ulevilo ze jsem měla teplotu minulý týden, bolest kloubů a neuvěřitelná migrena tep ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Kyselina solná(HCL) - kde sehnat

Předmět příspěvku: Kyselina solná(HCL) - kde sehnat
Napsal: stř pro 19, 2018 9:37 am 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 124710

Veronika.K píše:Dobrý den, Zajímalo by mě zda jste se někdo nesetkal s problémem který me trápí. Krkací test jsem provedla a ani jeden den jsem si neodrihnula ani po 10 minutách:/ nasadila jsem hcl..že začátku bylo vše ok i když jsem tedy hned od následujícího dne pociťovala zmatenost. Jedla jsem ky ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: úte pro 18, 2018 9:35 am 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

Menma21 píše:Dobre som rád že si možem pomôcť aj takto, zaujimalo by ma ale dávkovanie, lugolov roztok sa dáva zo začiatku 1 kvapka a dvíha sa to ako to ma byt s takýmito riasami atď ? Alebo aké môžu byť príznaky toho že som dávku už prehnal, niečo na štýl ako s vitamínom C a horčíkom - hnačka, je a ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: pon pro 17, 2018 5:28 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Chrasty píše:Dobrý den, dělám první půst a dnes jsem na šestem dni. Dnes (6den) jsem poprvé cvičil kulturistiku, hodně piju kohoutkovou vodu. A hodně malo spím okolo 4-5 hodin. Když mám hlad jdu se napít asi 0,4litru vody, podle mě vypiji tak 8 litrů vody za den zitra to spočítám. Dělám Klystýry od ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vše okolo průjmů

Předmět příspěvku: Vše okolo průjmů
Napsal: pon pro 17, 2018 4:11 pm 

Odpovědi: 70
Zobrazení: 167129

Alopat píše:Je samozřejmě možné, že spouštěčem nemoci je až kombinace zátěží a z toho vyplývajících nutričních nedostatků a metabolických poruch. I když choroby takzvaně v rodině podle mě nejsou nic jiného než zděděné nákazy nebo právě takovýto zabiják v životním prostředí. Bez nutriční kalkulačky n ...

Napsal: ned pro 16, 2018 10:48 pm 

Alopat píše:K těm prvokům skupina inž. Bláhové tvrdila, že je měří více v Jižních Čechách. On ten pramen vždy půjde přes pole, takže je otázka, do jaké míry je schopno bakteriální a chemické znečištění prosáknout a kontaminovat spodní vody či tam na povrchu musí přímo někde téct močůvka nebo to zvlá ...

Napsal: ned pro 16, 2018 9:44 pm 

Alopat píše:V místech, kde existuje živočišná výroba a ke hnojení se na pole používá chlévská mrva a kejda bych si vsadil minimálně na E.coli. Ostatně právě tu jsem nalezl v desítky let starém mikrobiologickém rozboru studniční vody. A prvoci se zcela běžně vyskytují ve vodním nebo vlhkém prostředí ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Oční vady

Předmět příspěvku: Oční vady
Napsal: ned pro 16, 2018 6:15 pm 

Odpovědi: 200
Zobrazení: 382630

krasnagadgetka píše:Jak to myslíte enzymy? Stačí do stravy přidat více syrové zeleniny a ovoce, nebo koupit nějaké trávicí enzymy? Jak srovnat hormony? Babička užívala progesteron krém, ale je to na ní dosti drahé. Hormony by se měly srovnat sami stravou? Co se týká těch cév, přečtu si jiná vlákna. ...

Napsal: ned pro 16, 2018 6:10 pm 

Adleta píše:Děkuji. Asi se ptám hloupě, ale jaterní testy se dělají rozborem z krve? A stejně to železo také z krve? Co se týká toho konopného čaje, to se pije denně jak dlouhou dobu a potom, tu rostlinu si pěstuju někde tajně nebo je nějaká legální cesta? Ano vše se dělá z krve to jsem zde již něko ...

Napsal: ned pro 16, 2018 10:14 am 

Goldman píše:Některé studie naznačují, že za zeleným zákalem stojí kalcifikace jemných cévek a kapilár v oku a údějně u lidí, kteří nejedí žádné mléčné výrobky se prý tahle choroba nevyskytuje. Nevím, kde je pravda, ale logiku by to dávat mohlo. I to je možná varianta ale zase jsme u poškozené cévní ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: ned pro 16, 2018 10:09 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Dnes ráno z postele som si po X rokoch meral teplotu pod jazykom... Pamätám, že vtedy som mal rannú teplotu nejakých 35,5 (veľmi málo, viem), teraz (dnes) som ju mal 35,9 stupňov celzia. Odmerám si dnes teplotu pod jazykom aj po oboch jedlách (čítal som niekde na nete, ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid draselný

Předmět příspěvku: Chlorid draselný
Napsal: ned pro 16, 2018 9:17 am 

Odpovědi: 78
Zobrazení: 194386

Anne píše:Dobrý den pan Jarda, mala by som na Vas otázku, ak možem. Ja teda moc nie som na tu chemiu, aký je rozdiel medzi KCl chloridom draselným a hydrogénuhličitanom draselným (KHCO3) - draselný bikarbonát. je v tom nejaký rozdiel čo sa týka uzívania / vstrebávania /pH ? / vplyv na zaludok ? Doči ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: ned pro 16, 2018 9:13 am 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

Menma21 píše:Dobre ďakujem za pomoc, ešte by som sa chcel spýtať či má nedostatok jodu cenu riešit cez lugolov roztok, nestačí nejaké riasy užívať ? Mám doma pár takých doplnkov a pýtam sa že by to bolo vhodne ako náhrada namiesto ten roztok? Snažím sa čo najmenej vrážať na doplnky a viem že budem m ...

Napsal: ned pro 16, 2018 9:09 am 

krasnagadgetka píše:Co se týká očí, spíše všude píší, že je důležité podpořit ledviny. Např. info zde: Zelený zákal (správně glaukom) vlastně žádný zákal není. To až v konečném stádiu oko "zezelená" v důsledku změny barvy duhovky a zamlžení rohovky. Příčinou onemocnění je vysoký nitrooční tlak, kter ...

Napsal: ned pro 16, 2018 8:09 am 

Alopat píše:Mám dobrou zprávu, problém se stolicí (průjmy) a snad i dráždivým tračníkem je vyřešen s nástupem chladného počasí. https://www.bio-kult.cz/nespecificke-strevni-zanety Bohužel to znamená, že krátkodobé dosažení teploty blízké varu rychlovarnou konvicí nestačí a instalaci UV filtru se nej ...
Stránka 285 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem