Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:10 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 290 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát lis 30, 2018 8:20 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

krasnagadgetka píše:Pane Jardo prosím Vás, četla jsem si stránky, jak jste mi poslal o HCL. A mám pár dotazů: 1) Vy uvádíte, že HCL nakapat do 0,5 dcl, na těch stránkách píší nakapat do 1/2-1 šálku. Je v tom nějaký rozdíl? Abych ji nerozředila moc. Pokud však zapiju tobolku s HCL pouze 0,5 dcl, přij ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv lis 29, 2018 8:08 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

nemoc píše:"Komplexní problém"- mám problém neurologický - brnění nohou, které přechází v bolest- špatná chůze, špatná stabilita, brnění rukou - od prstů po loket. Absolvovala jsem spoustu vyšetření a vždy byl výsledek negativní , takže mi na neurologii nic nezjistili, nevědí . V srpnu 2018 jsem měl ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: čtv lis 29, 2018 7:59 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Mojzo píše:Díky, snažil jsem se jíst jen nenadýmavé potraviny a dělat i klystýry, ale z bolesti pravého "podbříšku" to přešlo na takové pálení, pak mě začala pálit celá střeva a nyní mě pálí snad skoro celé tělo. Moc nechápu co ten zánět mohlo vyvolat - jím bez lepku a mléka už poměrně dlouhou dobu. ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv lis 29, 2018 8:13 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

nemoc píše:dobrý večer, mám v ústech přemnožené kvasinky, mám pachuť v puse, pálení a dělaj se mi často afty.Prosím o radu,čím vyléčím. Na přímé problémy v ústní dutině může zafungovat dračí krev, jilm plavý, koloidní stříbro, propolisová tinktura, terpentýn a asi i mnoho dalších věcí. Každopádně se ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Živá a mrtvá voda

Předmět příspěvku: Živá a mrtvá voda
Napsal: úte lis 27, 2018 10:08 pm 

Odpovědi: 355
Zobrazení: 515080

Lobo1978 píše:Je vhodná "živá" voda při půstu? A jestli ano, tak jaké PH? Přemýšlím nad koupí nějakého přístroje, tak jestli bych to mohl při půstu využívat místo destilky. Vyzkoušeno nemám, ale podle mě ne, tam je opravdu potřeba destilku, nebo osmotickou vodu.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: MSM (Methylsulfonylmethane) organický zdroj síry

Napsal: pon lis 26, 2018 9:44 pm 

Odpovědi: 273
Zobrazení: 552993

Bepahika píše:A jsou ještě, pane Jardo, k dispozici ty tablety msm + kolagen + vit. C ? Zatím ne, ale již jsem lisy přestěhoval do nových prostor a zkušebně vyrábíme vápník a hořčík a předpokládám že se ke kolagenu zase vrátím. Z kolagenu který nyní prodáváme bohužel lisovat nejde tedy řeším jiný dr ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: MSM (Methylsulfonylmethane) organický zdroj síry

Napsal: pon lis 26, 2018 2:13 pm 

Odpovědi: 273
Zobrazení: 552993

Bepahika píše:Zdravím, je lepší brát msm nalačno, nebo je to jedno ? A vit c + kolagen ? Bolel někoho po msm nalačno žaludek ? Je lepší brát msm, kolagen a vit C zároveň v současné dávce, když se vzájemně podporují a nebo to stačí v průběhu 1 dne, například kolagen a vit C ráno a msm až v poledne ? ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon lis 26, 2018 8:51 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jan517 píše:Prosím Vás, jedl jsem dlouhou dobu b-complex, který měl hodně kyseliny listové. No a nějak jsem to nezaregistroval, ale začal jsem mít zdravotní problémy, které docela odpovídají overmethylaci. Otestoval jsem si krev, a mám vysoký folát a vysoký zásobní B12. Řekl bych že sem se předávkov ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Semenná(a další) mléka nebo oleje -> odšťavňovač Angel

Napsal: ned lis 25, 2018 3:22 pm 

Odpovědi: 16
Zobrazení: 20673

Abstinující Bojovník píše:Ještě jednou děkuji. Ale pro jistotu se ještě jednou zeptám, ikdyz pravděpodobně vím, jak to myslíte. Myslel jste to tak, že kolem výroby mléka přes mixér je dlouhodobě moc práce a zabere to moc času, a že jen krátkodobe to snad nevadí? Čili s obsahem živin tam podle vás pr ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned lis 25, 2018 3:17 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Vibola píše:Nemate za co... Nejsem si totiz jista, jestli ta prodavana obsahuje i korinky, v tech je taky spousta dobrot a kdo vi, jestli ne ty nejdulezitejsi. Kořínky bohužel nemá, nebo jsem si nevšiml.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: ned lis 25, 2018 3:16 pm 

Odpovědi: 136
Zobrazení: 241462

rominek89 píše:Mohu se zeptat,jestli mi pomohou nějaké bylinky či tinktury na nachlazení a zároveň i na imunitu? Děkuji Těch je docela hodně to není problém hodit do vyhledavače, ale takový ideální příklad je třeba echinacea. Jinak ostatní dovedou buď jedno nebo druhé a musí se většinou kombinovat.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Semenná(a další) mléka nebo oleje -> odšťavňovač Angel

Napsal: ned lis 25, 2018 1:46 pm 

Abstinující Bojovník píše:A myslíte, že i v případech, kdy se zdroj mléka rozmixuje v mixéru a precedi? Například mléko z máku jsem dělal s vírou, že tím průběžně doplním vápník, ale mezitím, jsem někde četl, že s jeho vstrebatelnosti to nebude, zas tak růžové. A teď ještě do toho příspěvek od jedno ...

Napsal: ned lis 25, 2018 9:46 am 

Abstinující Bojovník píše:Sice z toho nejsem 2x moudrý, ale každopádně děkuji za obsaznou odpověď. Tak ono na to není moc co nepochopit, prostě jsem tento příklad uvedl všem oponentům semínkových mlék. Pokud vezmu v potaz že se tím dala vyléčit v uvedených letech tubera, což rozhodně není snadné ani ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sušené placky

Předmět příspěvku: Sušené placky
Napsal: ned lis 25, 2018 9:42 am 

Odpovědi: 15
Zobrazení: 29344

Vibola píše:Pappadam (papadum) je mala tenka placka z mouky z cocky Po vyvaleni se ususi a ceka, az ji nekdo bude chtit. Pak se jenom lehce oprahne na grilu, talu, suche panvi atd. Vydrzi hodne dlouho a je uzasne dobra! Puvodem z oblasti Indie, Nepalu a okoli. https://en.wikipedia.org/wiki/Papadum B ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned lis 25, 2018 9:38 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Vibola píše:Tak ji zkuste zasit nekde ve volnem koute zahrady! Ty miniaturni (mensi nez mm) cerne tecicky, co vam zbydou na dne pytliku s chancou, jsou prave seminka. Kdyz je pohodite nekde venku tak kolem kvetna - cervna, mel byste dostat urodu. Optimalni velikost na sber je kolem 30 cm, a to vam n ...
Stránka 290 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem