Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:38 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 291 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Urinovy klystyr

Předmět příspěvku: Urinovy klystyr
Napsal: ned lis 25, 2018 9:35 am 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 159571

Markoh píše:Dobrý den, několik let trpím ulcerozní kolitidou, posledni rok jsem na prednisonu a při snížení dávek na 25mg a níže mam hned krvavé průjmy. Beru ještě 4. Měsíc imasup ( podle mého zatím bez účinku). Podle doktorky z páteční sigmoideoskopie je střevo zdravé, jen poslednich 10cm střeva po ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: ned lis 25, 2018 9:25 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Simka píše:...Jarda: menstruaci nemám asi rok a půl (nyní je mi 30 let). Nejdřív jsem si myslela, že to je kvůli tomu, jak jsem ztratila váhu (a přitom jím pořád stejně, ba i víc), ale teď už si tím tak jistá nejsem, díky tomu taurinu jsem se sice vrátila zpátky na svoji bývalou váhu (65 kg na 181 c ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob lis 24, 2018 9:54 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Vibola píše:Nestezuju si .... ale myslim, ze by v kvetinaci rostla i v Cesku. Ma tu sice vyssi vzdusnou vlhkost, ale kyticky jsou celkem schopne se prizpusobit. Tak jistě, ledasco se dá pěstovat v domácích podmínkách ovšem to nikdy není stejné jako když bylina roste ve volné přírodě.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Semenná(a další) mléka nebo oleje -> odšťavňovač Angel

Napsal: sob lis 24, 2018 5:34 pm 

Odpovědi: 16
Zobrazení: 20673

Abstinující Bojovník píše:Děkuji pane Jardo za odpověď. Jednorazovynick: informace např. z tadyma jsou fake? https://www.vegmania.cz/clanky/rostlinn ... alu-zdravi A čím to tedy podle tebe je, že živiny, které mají ta semena a ořechy před zpracováním, se do mléka nedostanou? Nemohou se do té tekutin ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: sob lis 24, 2018 12:21 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Karl píše:Co si myslíte o kombinaci kefiru a psylia plus třeba cibule a česneku? Spojením probiotika s prebiotikem by mohlo dojít s synergickému účinku.. Či se mýlím? Díky Sent from my SM-N910G using Tapatalk Jde o celkem běžnou kombinaci a myslím že plně funkční. Jiná věc je přidání česneku a cibul ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Semenná(a další) mléka nebo oleje -> odšťavňovač Angel

Napsal: sob lis 24, 2018 10:38 am 

Abstinující Bojovník píše:...Já pokud bych při setkání s medvědem zachoval hlavu, tak bych se buď potichu odplížil, pokud bych si ho všiml první a on mě ne.Anebo, když by mě zmerčil a mířil ke mě, tak bych se s maximálním klidem snažil jít jakoby nic někam do bezpečí, k nejbližšímu strategickému úkr ...

Napsal: sob lis 24, 2018 10:28 am 

Abstinující Bojovník píše:Velice se omlouvám, pokud jsem nenalezl již vytvořené téma(při zběžném hledání jsem nic takového nenašel), do kterého by tento dotaz zapadl.Případně prosím o přesunutí. Mohl by mi prosím někdo z majitelů Angel odšťavňovače vysvětlit , jak se postupuje při výrobě: 1)Makového ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sladidla

Předmět příspěvku: Sladidla
Napsal: sob lis 24, 2018 10:16 am 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 60782

Pontiac07 píše:Zdravím vespolek pane Jardo, rád bych se s dovolením optal na MELASU. Všude se na ní dočteme jen a jen chválu, na netu můžeme najít mnoho článků kde je dokonce melasa zmiňována jako jeden z nejlepších prostředků na hubnutí (protože prý nějakým způsobem zamezuje vstřebávání tuků), je v ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob lis 24, 2018 10:09 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Vibola píše:Nevim, kam tohle dat, tak to zkusim sem... CHANCA PIEDRA, mala horka bylinka skutecne pomaha. A jak jsem ted zjistila, tak krome rozpousteni kamenu i na podrazdeny zaludek. Mivam po ukonceni hladovky nauseu (cesky: bylo mi na bliti) a po vypiti salku caje z chancy to zazracne preslo. Tak ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Živá a mrtvá voda

Předmět příspěvku: Živá a mrtvá voda
Napsal: sob lis 24, 2018 10:05 am 

Odpovědi: 355
Zobrazení: 515080

milano1 píše:Zdravím Vás chcem sa informovať ci sa živá voda môže používať do kavostroja na prípravu kávy alebo obsahuje táto voda veľa minerálov. Živú vodu robím cca. 2 hodiny a ma približne ph 9 presne budem vedieť až mi dorazí ph meter a na spodku je trochu sedimentu. Nikde som nenašiel či je tat ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Dárcovství krve

Předmět příspěvku: Dárcovství krve
Napsal: sob lis 24, 2018 9:53 am 

Odpovědi: 26
Zobrazení: 112854

Vibola píše:Tady je jedna perlicka: kdyz jsem zila ve Statech, chtela jsem darovat krev, ale odmitli me s tim, ze jsem predtim zila v Evrope a tudiz je u me nebezpeci nemoci silenych krav (hm, jak me jen tak od oka odhalili?) Pro utechu mi venovali tricko... Zajímavý a vtipný postřeh nicméně se obáv ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Reflexná terapia chodidiel, rúk, tváre...

Napsal: pát lis 23, 2018 5:23 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 10928

ZDENINA píše:Jednou jsem hledala něco o šungitu na ruských webech.Našla jsem tam šungitový pás na ledviny.Koupila jsem si kapsaicinové náplasti asi 12x6cm ,nalepila malé šungity(šungitová drť),večer dala na ledviny ,převázala a šla spát. Ráno se probudila,v hlavě mě bušilo a oči oteklý jako Mongol.V ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv lis 22, 2018 9:55 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

krasnagadgetka píše:Děkuji, ale jak zjistím o jakého šmejda se jedná? Myslíte nechat si udělat krevní test? Pokud ano, na co všechno? Co se týká candidy - ta mi vyšla v plivacím testu a dříve jsem ji měla přemnouženou i ve stolici - to jsem si nechávala dělat test u doktorky. Kandida není příčina to ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: čtv lis 22, 2018 9:47 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

pefi píše:V dokumentech k boraxu se píše, že dodávání bóru zvedá produkci testosteronu a zvýšená hladina testosteronu pomáhá redukovat PSA. Takže bór ve výsledku redukuje problémy s prostatou. Ze solidních zdrojů např. zde: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4712861/ I s bórem je potřeba s ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv lis 22, 2018 7:10 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

ZDENINA píše:Já vás pane Jardo obdivuji,jak pořád dokola musíte omílat stejné rady.Ta paní je zde častým návštěvníkem a mohla by už zaregistrovat co to zde znamená odblešit se.Nebo si alespoň prostudovat příslušné fórum.Opravdu jsem už měla sto chutí doporučit koupi antiparazitika.obojku pro psy.Je ...
Stránka 291 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem