Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 4:06 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 295 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: ned lis 11, 2018 8:49 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

pefi píše:Navíc vlasová analýza může klamat, takže ji nelze brát jako dogma, ale jen jako nápovědu co asi tak by mohlo být špatně, takže nemá smysl suplementovat něco zcela bezhlavě jen proto, že to tak ve vlasovce vyšlo. Tak jistě a navíc už pouhé částečné porovnání hlavních makroprvků Ca, Mg, Na, ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: ned lis 11, 2018 11:02 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

TommyMafia píše:Zdravím, chystám se na trojčátko a chtěl bych se zeptat, pelyněk jsem koupil v prášku extrakt z listů v poměru 10:1. Pokud je doporučená dávka jedna čajová lžička, znamená to že mám dávkovat pouze 1/10 čajové lžičky? To mi přijde málo, prozatím dávám tak 1/3 lžičky a zatím v pohodě. ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned lis 11, 2018 8:29 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

vu3107 píše:tuto žlučníkovou kůru jsem održel před mnoha lety během návštěvy léčitele pana K. z Lukové, kam jsme doprováděli maminku mého kamaráda, protože si stěžovala na bolesti žlučníku, a v nemocnici ji na vyšetření řekli že tam nic nemá , že nejspíš jen fantazíruje. pan k. jí diagnostikoval těc ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Živá a mrtvá voda

Předmět příspěvku: Živá a mrtvá voda
Napsal: ned lis 11, 2018 8:05 am 

Odpovědi: 355
Zobrazení: 515080

ctihodnymuz píše:problém je hlavně v tom, že část národa na sebe nemyslí a kazí si životní prostředí. Tím, že doma zavírají okna a dveře či dokonce topí. Tím zničí vzduch okolo domu (pokud není silný vítr) a hlavně vzduch vevnitř. tělo a sliznice fakt nedají rozdíly v řádu desítek stupňů. V létě byl ...

Napsal: sob lis 10, 2018 8:04 pm 

milano1 píše:Zdravím Vás chcem sa spýtať že či je možné že sme s manželkou ochoreli a to naraz (prechladnutie, nádcha, bolesti v krku.......) keď sme začali piť živú vodu? Niekde som čítal ze sa to deje ale neviem ci je to možné a či vôbec pokračovať v pití živej vody. Alebo sme proste ochoreli. Ďak ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob lis 10, 2018 7:57 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

vu3107 píše:dobrý den! mám takovou prosbu ohledně žlučníkové léčebné kůry dr. berana. jde o několik detailů, které nejsou v originálním návodu uvedené, a které sí již více než po 10-ti letech co jsem kůru prováděl moc nevybavuji:-) jedná se 3 litry mléka s 0,5kg lněného semene. nechce se mi věřit, ž ...

Napsal: sob lis 10, 2018 7:44 pm 

Tamariška píše:Trochu váham, či ten mangan vôbec dopĺňať. Čítala som, že parkinsonici by sa mali manganu vybýhať. Ja ho zatiaľ nemám ale ocko mal parkinsona, vraj je to dedičné. V oblasti kde teraz žijem, bola výrobňa mangánu a možno je okolie doteraz zamorené. Odkedy som vylúčila lepok, často konzu ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Reflexna automasaz chodidiel/ruk...SKUSENOSTI ???

Napsal: sob lis 10, 2018 7:39 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 11682

Jednorazovy_Nick píše:Pán Jarda, ale oblázky sú zaoblené kamene... Nebolo by lepšie mať mix oblázkov a hranatých kamienkov ? ... Resp. napríklad taký štrk ? ... Alebo sa mýlim ? Tak pokud to dáte bez poškození chodidel tak proč ne, ale na to nohy člověka který je většinu roku obutý nejsou postavené. ...

Napsal: sob lis 10, 2018 10:12 am 

milano1 píše:Áno sintrované sklo by bolo ideálne aj som ho riešil no nevyriešil. Len kde zohnať takú nádobu z tohoto skla alebo ju dať vyrobiť . Na to vám stačí kus rovného sintrovaného skla který použijete jako přepážku ve skleněné nádobě třeba malé akvárium, nebo pokud bude mít kruhový tvar, což s ...

Napsal: sob lis 10, 2018 10:01 am 

Tamariška píše:Áno, horčík, bor doplňam, aj kremík, pijem prasličkový čaj, mangán neviem v akej forme. Mohu zaslat roztok chloridu manganatého který se dávkuje jako kapky a cena celkem lidová 220,-Kč/0,5l.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Reflexna automasaz chodidiel/ruk...SKUSENOSTI ???

Napsal: sob lis 10, 2018 9:57 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 11682

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Mate pozitivne skusenosti s automasazou (sam/sama sebe) chodidiel ci ruk ? MA TO VOBEC UCINKY ? Asi 3 tyzdne robim denne taku "15minutovku" = 3minuty intenzivnejsie rucne premasirujem usi, kazdu nohu (masazny "arasidovy struk" - akoby dve spojene lopticky, lopticka s "p ...

Napsal: pát lis 09, 2018 8:01 pm 

milano1 píše:Chcem ešte reagovať na tie plasty. Myslím že plast akýkoľvek vždy zostane plastom. Vyrobil som si prístroj na elektrolýzu podľa návodu na internete kde písali že ako prepážka sa dá použiť celofán. No zasa nie je celofán ako celofán a to Vám nikto nepovie že jeden je z plastu teda škodli ...

Napsal: pát lis 09, 2018 8:01 pm 

Alopat píše:Ona je otázka, co z toho a jak v těle působí a pak také stabilita elektrolýzou vzniklých substancí. Zaznamenal jsem, že pro různé zdravotní účely se používá a testuje všechno. Kyselá voda u katody obsahuje rozpuštěný kyslík a hydronium H3O+ (H+, chlór Cl-, uhličitany CO3−2, sírany SO4-2, ...

Napsal: pát lis 09, 2018 7:38 am 

pv33 píše:Mám známého. který pije na doporučení nějakého dr. už tak 2 roky 1-2 litry denně, až na výjimky, kdy nemá čas to dělat. A doporučení zní, že má být Ph větší než 9. Mám podobnou osobní zkušenost s pitím živé vody a myslím že i delší než dva roky, kdy jsem z počátku na vysokou hodnotu pH dos ...

Napsal: čtv lis 08, 2018 8:22 pm 

milano1 píše:Dobrý deň, prečítal som už toho veľa o živej a mrtvej vode ale nikde som sa nedočítal že koľko živej vody môžeme vypiť a tiež aké PH by mala max. mať ak by som ju pil každý deň. Viete mi prosím niekto poradiť? Čítal som diskusie a zarazilo ma používanie plastových nádob na výrobu ale aj ...
Stránka 295 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem