Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 4:15 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 296 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv lis 08, 2018 3:54 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

vu3107 píše:máte pravdu, já jsem to již přestal sledovat, jelikož by se mi z toho buď chtělo zvracet nebo plakat. i když si přeji z celého srdce, aby se to změnilo k lepšímu, nejsem si jist zdali blízká budoucnost přinese to očekávané ovoce. nicméně, hodně zdraví, štěstí a trpělivosti všem, ať nesko ...

Napsal: čtv lis 08, 2018 10:11 am 

vu3107 píše:děkuji za odpověď. souhlasím s vámi. pokus by se mi v budoucnu naskytla lepší možnost zdroje domácího mléka, tak ji určitě využiji. k úředním problémům se nebudu vyjadřovat, abych nemusel být sprostý. doufám , že budou po zásluze odměněni. ------------------------------------------------ ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Rakovina prsu

Předmět příspěvku: Rakovina prsu
Napsal: čtv lis 08, 2018 9:50 am 

Odpovědi: 514
Zobrazení: 747448

kov píše:Na netu je hodne prikladu, kdy cerna mast pomohla. Psal jsem si se zenou, ktera tvrdila, ze ji mast z prsu vytahla nador. Koupili jsme knizku o cerne masti. Jeden lecitel mi popisoval priklady, jak u jinych klientu cerna mast zabrala- treba na krku. Takze jsme ji aplikovali na nador prsu. M ...

Napsal: stř lis 07, 2018 9:33 pm 

vu3107 píše:zdravím všechny! mám takovou prosbu ohledně současného stavu "mlékomatů" - automatů na nepasterizované mléko v PRAZE a okolí dojížděl jsem pro něj na Zličín , kde byl bohužel nedávno zrušen:-( dnes jsem se byl podívat v kunraticích, protože jsem našel adresu na netu, ale kde nic tu nic. ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Oční vady

Předmět příspěvku: Oční vady
Napsal: stř lis 07, 2018 6:23 pm 

Odpovědi: 200
Zobrazení: 382630

Goldman píše:Máte pravdu a musím přiznat, že oční cviky nevydržím dělat pravidleně a dlouhodobě. Nevím, jestli z lenosti, nebo proto, že jsou mi ty cviky trochu nepříjemné. Rozhodně nejste sám, jde o převažující stav u velkého procenta lidí a mnozí i třeba mají jasně definované postupy a dokonce jim ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: stř lis 07, 2018 2:20 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 220837

andreat píše:Reaguji na poznámku, že produkty Vetom jsou na trhu nové. Když si projedete google, zjistíte, že je užívá mnoho lidí již mnoho let (Vetom se vyrábi skoro už 20 let, ale dlouho byl dostupný jen pro "vyvolené", teprve před pár lety byl "odtajněn" a nabídnut veřejnosti) a mají s nimi skvěl ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Gastroezofageální reflux - je operace řešení?

Napsal: stř lis 07, 2018 2:07 pm 

Odpovědi: 94
Zobrazení: 189925

Klarisa píše:Myslíte tento jíl? http://www.pro-zdravi-az.cz/bily-jil-ka ... tezky.html je určen ke vnitřnímu užití? Jak dávkovat? Jinak ráno jsem se pokusila o krkaci test-vzala jsem půl čajové lzicky sody a 150ml vody. Ani po 3 min. jsem si nekrkla. Mohla by pomoci urina? Či výplach žaludku solí? Z ...

Napsal: stř lis 07, 2018 2:02 pm 

ZDENINA píše:Máte naprostou pravdu sama to cítím jak se po očistných kůrách psychika zklidňuje.Už Kneip doporučoval léčit psychicky narušené pacienty zábaly,přirozenou stravou a koupelemi.Většina hyperaktivních dětí by místo tlumení léky by byla vyléčená prostou úpravou stravy,příp.zbavením parazitů ...

Napsal: stř lis 07, 2018 1:57 pm 

Goldman píše:Všude se uvádí, že na krátkozrakost pomáhají oční cviky, dostatek vitamínu A a zinku a kávové klystýry na pročištění jater. Mimochodem, je tu někdo, kdo má praktickou zkušenost a vyléčil se z krátkozrakosti, nebo si aspoň snížil dioptrie? Pokud nemáte oční vadu z důvodu mechanického poš ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: stř lis 07, 2018 7:53 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Tamariška píše:Pefi - ďakujem za odpoveď a rady. Euthyrox už začnem brať, hoci som z toho dosť smutná, lebo sa ho už nezbavím. Ja som tajne verila, že keď som už podnikla toľko /asi málo, ale na moje pomery dosť/ opatrení, tak sa mi výsledky prinajlepšom nezhoršia, keď už nie zlepšia. Tak sa zameria ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vápník

Předmět příspěvku: Vápník
Napsal: úte lis 06, 2018 3:29 pm 

Odpovědi: 61
Zobrazení: 131237

linda píše:Ajajaj, tak ovocné saláty ráno snídám už šest let víceméně denně. V poledne zelenina, večer kefír z tibetské houby. Jen občas "normální jídlo" syrová strava u mě rozhodně převažuje. Co s tím? Máte nějaké doporučení na to ranní jídlo? Spočítat si kalorický a nutriční příjem na nutriční kal ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Kyselina solná(HCL) - kde sehnat

Předmět příspěvku: Kyselina solná(HCL) - kde sehnat
Napsal: pon lis 05, 2018 8:13 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 124710

ingvius píše:ahojte, poprosil by som vas o radu: mam kupenu kyselinu HCL chlorovodíková 3,5%/ potravinarsku https://www.chloritansodny.sk/Kyselina-chlorovodikova-3-5-500ml-d2.htm?tab=description#anch1, je bezpecne ju uzivat na travenie v zriedenej forme (napriklad: v 50ml vody, asi 30 kvapiek HCL 3, ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Gastroezofageální reflux - je operace řešení?

Napsal: pon lis 05, 2018 7:59 pm 

Odpovědi: 94
Zobrazení: 189925

Klarisa píše:Dobrý den, pane Jardo, přes 2 mes. mně škrabalo/bolelo v krku (žádné jiné obtíže). Na Orl mi skrze zavedenou sondu skrz nos do krku byl diagnostikovan reflux-i když údajně jiná než běžná forma, kdy člověka pálí žáha atd.) Byl mi předepsan opremazol, během jeho užívání mi zacaly asi typi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Rybí tuk

Předmět příspěvku: Rybí tuk
Napsal: pon lis 05, 2018 1:01 pm 

Odpovědi: 299
Zobrazení: 451969

mdavid626 píše:Jde o tento produkt (rybí olej). Chci brát 2x 10ml za den. Tam nikde není o obsahu vitamínů A a D zmínka, tedy z toho vám nic nevyčtu a můžete si tento produkt zadat do nutriční kalkulačky cronometer.com s ostatní stravou v průběhu dne a uvidíte co vám vyjde. Celkové množství PUFA by ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vápník

Předmět příspěvku: Vápník
Napsal: pon lis 05, 2018 7:50 am 

Odpovědi: 61
Zobrazení: 131237

linda píše:Děkuji za rychlou reakci. Hořčíku mám doma dost, vitamin B6 si koupím. Kolik bych měla přibližně brát toho vitamínu K2 MK-7 a melatoninu? Většinou se to dostane jen v nějakých kombinacích. A ještě prosím z jakého důvodu se mám najíst do hodiny po probuzení a hodně? Má to vliv na metabolis ...
Stránka 296 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem