Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 4:39 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 297 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Plivací test - dotaz

Předmět příspěvku: Plivací test - dotaz
Napsal: ned lis 04, 2018 6:33 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 24921

RenataF píše:Ano, je to pravda, jen je k tomu řešení zapotřebí nějakých znalostí a zkušeností. My zoufalci hledáme pomoc a když se jedná o zdraví, ta je k nezaplacení. Díky moc za povzbuzení a jakmile se zbavím povinnosti, která mne nyní svazuje, zavolám Vám a věřím, že vy mi pomůžete. Realizuji vše ...

Napsal: ned lis 04, 2018 2:54 pm 

RenataF píše:Děkuji moc,pane Zajíček... myslím si totiž totéž, vždy se doktorům vyhýbám jdu jen fakt v akutních případech, tehdy, kdy už není zbytí... takže paní doktorka chce nějaké relevantní důkazy, že mám obtíže, vztahující se k možnosti candidy. Přesne jste popsal... štítnou žlázu léčím roky, u ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: ned lis 04, 2018 11:46 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Mojzo píše:Dobrý den, dával jsem si před jídlem půl čajové lžičky hřebíčku (3x denně) a vždy sem to zapil tekutinou, po dobu jednoho týdne ještě společnem s propolisem (tinktura 30 kapek). poté mě hrozně začal pálit žaludek nebo něco v břichu tak moc, že jsem se nebyl schopen ani najíst. Tak jsem to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Rybí tuk

Předmět příspěvku: Rybí tuk
Napsal: ned lis 04, 2018 11:13 am 

Odpovědi: 299
Zobrazení: 451969

mdavid626 píše:Jaká je maximální dávka DHA+EPA za den, cca. 3000-5000mg? Běžně se doporučuje 2g, ale ono bude záležet i na tom o jaký druh půjde a jak je z pohledu balance vitamínu A a D vyvážený, ale i ta dávka co uvádíte je krátkodobě určitě bez problémů a z dlouhodobého pohledu je vhodné sledovat ...

Napsal: ned lis 04, 2018 11:07 am 

RenataF píše:Bojuji víc než tři roky. Netušila jsem dlouhou dobu, že všechny problémy, které mám, by mohly pocházet z tohoto důvodu. Moje obvodní mě posílala na všemožná vyšetření, která by mé problémy zdůvodnily. Nic. Ztráta času ...dva roky bez výsledku...a konečné resumé, jsem psycho, pravděpodob ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: sob lis 03, 2018 8:06 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

jani píše:Máte někdo zkušenost s tímto průplachem? Dělám ho už 4 tý den, začínala jsem ho dělat jako naprosto zdravá holka, rýmu jsem neměla ani nepamatuju, jen jsem to chtěla zkusit. Ihned po první aplikaci se mi ucpal nos zhruba na 2dny, ale totálka, dýchala jsem jen pusou, včera to začlo polevova ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vápník

Předmět příspěvku: Vápník
Napsal: pát lis 02, 2018 3:05 pm 

Odpovědi: 61
Zobrazení: 131237

linda píše:Ahoj! Potřebovala bych se poradit. Již rok řeším boreliozu, bolí mě kotníky. Několikrát ATB, nyní už bez nich. Mám i jiné potíže. Nespavost, bušení srdce v klidu, návaly horka, pocení horní části těla, občas takovou vnitřní nervozitu, vypadávají a hlavně lámou se mi vlasy. V posl. době má ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Růže

Předmět příspěvku: Růže
Napsal: pát lis 02, 2018 3:00 pm 

Odpovědi: 64
Zobrazení: 171989

valenta.klara píše:Děkuji za rychlou reakci. Takže HCl. Je možné ho užívat i jako betain HCl co lze běžně koupit v lékárně? Možná by to pro maminku bylo snesitelnejsi. Mám doma 3,5%. Z toho se tedy dá vyrobit naredene k potírání a klystyrum. Sangre de Drago máme doma v zásobě. Jak lze užívat, vnitřn ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv lis 01, 2018 7:17 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Cordyceps píše:no hehe, tak trochu asi ano. slo mi o to, ze cesnaku kolko pojem, stale mi ho travi bez problemov. tak isto aj ten zazvorovo-kajensky drink - dokonca mi chuti ako som pisal uz. Kazdopadne drink nebudem pit pre istotu naraz celu davku, ale polovicu vecer ihned po priprave nakolko po 17 ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Padání vlasů

Předmět příspěvku: Padání vlasů
Napsal: čtv lis 01, 2018 7:11 pm 

Odpovědi: 354
Zobrazení: 586294

Monka píše:Asi máte trošku pravdu, ale riešim viaceré zdravotné problémy naraz, mám aj žlčníkové kamene, HIT...čítam veľa vecí naraz, ďakujem za tip, chcem sa ešte opýtať, vlasy mi vypadávajú od okamihu, keď mi zistili HIT, mne to príde, že mám v čreve nejakú pleseň alebo kvasinky, myslím, že tích p ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Růže

Předmět příspěvku: Růže
Napsal: čtv lis 01, 2018 4:28 pm 

Odpovědi: 64
Zobrazení: 171989

valenta.klara píše:Zdravím a prosím o názor a radu jak postupovat. Jedná se o mou maminku (57 let). Poslední dva roky se ji radikálně horší zdravotní stav. Kromě šílených hlubokých ran na ploskách nohy se ji před několika dny objevilo zánětlivé onemocnění - růže - na levé noze. Zasáhlo to celé lýtko ...

Napsal: čtv lis 01, 2018 7:59 am 

Tamariška píše:Ďakujem, takže vynechám. Ale je to jeden z hlavních účinných prostředků, tedy výsledky budou mnohem slabší.

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: stř říj 31, 2018 9:51 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

ivana p. píše:Co sa chute tyka, mne sa osvecilo rozmiesat potrebnu davku v deci vody a pocas dna davkovat po lyzicke a zapit vodou. To je dobrý postup, pachuť na jazyku tak je jenom chvilku.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř říj 31, 2018 9:49 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ivana p. píše:Dakujem za odpoved. Horcik mam MgCl2.6H2O, 8g za den, co je zhruba 10-12% cisteho horcika, teda 800-960mg je OK? O ceruloplazmine pocujem 1x, ako sa zistuje? Mam kyselinu l-askorbovu z DM, 10g my nerobi problem. Pokud nemáte průjem tak ho tělo potřebuje tedy to bych viděl v pohodě. Děl ...

Napsal: stř říj 31, 2018 9:45 pm 

Tamariška píše:Prosím Vás, obsahuje tinktúra z čierneho orecha jod? Chcem nahradiť v "trojčatku" lugolov roztok, lebo jód nemôžem. Ano, ten je tam jako hlavní účinná látka.
Stránka 297 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem