Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 4:39 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 298 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 295, 296, 297, 298, 299, 300, 301 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: stř říj 31, 2018 3:13 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 50539

Ondrejk píše:Jaká probiotika+prebiotika nejlépe v tabletách byste prosím doporučili? Nejlépe z iHerb a podobně, ty z lékárny mi nepřijdou úplně kvalitní. Díky Na to neexistuje jednotná odpověď, protože můžete mít třeba i SIBO a pak asi nejlépe vůbec žádná. Musel bych dosti přesně znát stav organizmu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř říj 31, 2018 3:03 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ivana p. píše:Ake mnozstvo by ste odporucili? Maximalne mozne alebo radsej mensie, udrziavace? Mam paradentozu a som dost dusevne vycerpana a nervozna. Predpokladam, ze mam velke deficity. Hořčík klidně vysoké dávky a u vitamínu C záleží v jaké formě ho dáváte. Pokud jde o doplňky stravy běžného cha ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Velkoobjemové klystýry

Předmět příspěvku: Velkoobjemové klystýry
Napsal: stř říj 31, 2018 2:57 pm 

Odpovědi: 57
Zobrazení: 157926

Cordyceps píše:dobry den prajem, obraciam sa na vas s prosbou o radu. Zacal som si odkladat nocnu urinu aby som sa vedel vyplachnut po KK, a po troch dnoch som v moci spozoroval plavat taketo nieco: https://youtu.be/ftYdTTLlNak nedokazem si predstavit co by to mohlo byt. ked zvyknem chodievat raz ro ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř říj 31, 2018 2:37 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Cordyceps píše:nechcem sa robit mudrym, ale myslel som ze to mnozstvo je OK.Skocil na mna nejaky virus, a po tomto koktejly sa mi celkom rychlo ulavilo. Akurat mi po "vylieceni sa" lebo som zalahol a mal som aj dva dni horucku napuchli uzliny na bedrach v tej oblasti kde maju zeny vajecniky, a mysle ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Padání vlasů

Předmět příspěvku: Padání vlasů
Napsal: stř říj 31, 2018 8:22 am 

Odpovědi: 354
Zobrazení: 586294

Monka píše:Som tu nová, je tu veľa strán, nestihnem naštudovať, vlasy mi riednu dlhodobo, po umytí hlavy na druhý deň ma svrbí celá hlava, vlasy sú mastné, umývam každý tretí deň, hlava neskutočne svrbí, vlasy mám rok čo rok slabšie, v prednej časti hrozí už lisina, kvasinky? hormonálny problém to a ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř říj 31, 2018 8:13 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Macik píše:Zdravím všechny,co se zajímají o očisty,konkrétně o očistu jater a žlučníku.Ráda bych se podělila o mé zkušenosti.Očistu jsem dělala několikrát,co jsem se náhodně dozvěděla,že mám kameny.Při první jsem se v noci vzbudila a omdlela po cestě na WC,dosti nepříjemné.Ráno pak ze mě vycházelo n ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte říj 30, 2018 9:04 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ivana p. píše:Dobry den. Chcela by som zacat doplnat horcik a vitamin C vo vacsom mnozstve. Je to v poriadku, ak stale kojim? Dakujem Ano, ono to spíše dítěti prospěje než ublíží.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: úte říj 30, 2018 8:59 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Cordyceps píše:Dakujem za prijatie, a mal by som hned aj dotaz: Nakolko sa mi v zahranici podarilo zaobstarat si iba klinceky/hrebicky (nebolo to proste spominane trojcatko), tak som si naordinoval mlete hrebicky do kaplusi velkosti 00. Boli relativne velke Vazim 89kg, vyska 185cm, kazde rano 2 hodi ...

Napsal: úte říj 30, 2018 7:07 pm 

Cordyceps píše:dobry den,myslite ze kokteil: 150gramov dumbieru/zazvoru + 2citrony + 1 grep + cajova lyzica kopcom kajenskeho korenia + obcas aj trochu medu ktory tam ani necitit moze aspon nejakym sposobom postrasit kandidu, respektive nejake parazity v tele? Na rozmixovanie pridavam zvycajne bilin ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Oční vady

Předmět příspěvku: Oční vady
Napsal: pon říj 29, 2018 7:45 am 

Odpovědi: 200
Zobrazení: 382630

aida25 píše:Hezky vecer vsem... Vedeli byste mi poradit jak se da efektivně léčit zrak? i alternativní metodou a cestama ? Mam 2,5 dioptrie na obě oči a nelíbí se mi to jakým stylem to pokracuje mam 25 let. Oplati se operace? dá se to vyléčít i alternativne ? doplnkama ? bylinama ? neco doplnovat ? ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: KOMPLETNÁ ANALÝZA ZDRAVOTNÉHO STAVU .... KOĽKO ASI STOJÍ ?

Napsal: sob říj 27, 2018 8:39 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 15127

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte, ľudkovia, vy čo ma poznáte aj nepoznáte... Rozhodol som sa, že chcem vedieť svoj zdravotný stav DO DETAILOV..... A nie len ho do detailov poznať, ale aj do detailov vedieť, čo a ako robiť, aby som si svoje zdravie vylepšil na najvyššiu možnú úroveň .... Napadajú mi tiet ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Studené nohy a ruky

Předmět příspěvku: Studené nohy a ruky
Napsal: sob říj 27, 2018 5:03 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 15145

chorobaSK píše:Ahojte, Vedeli by ste mi poradiť čo robiť keď mam ladovo studené ruky aj nohy ? a potia sa. (už roky - počítam tak 5-6 rokov ) V lete ked je 30 stupnov je to ok , ale ako náhle napr teraz je uz teplota 10 stupnov uz to je na nevydrzanie. Predpokladám že to môže byť so štítnou ale štít ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: sob říj 27, 2018 11:48 am 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

Isabelle2018 píše:Mě bohužel metoda kapslí ani metoda dárce stolice bez klystýru, nepomohla. Prý to je slabé a asi nebyla dodržena dieta ze strany dárkyně. Takže já stále hledám vhodnou ochotnou dárkyni, která je opravdu zdravá a má husté vlasy a je ve skvělé hormonální kondici. Ale krom těch, které ...

Napsal: sob říj 27, 2018 7:25 am 

Vibola píše:Ahoj, prave jsem se na wiki docetla, ze marigold - mesicek, presneji Tagetes Lucida macena na slunci v alkoholu likviduje kandidu, a nejen ji. Setkal se s touhle informaci nekdo? Nebo to nekdo vyzkousel? "In one study, methanolic extract from the flower inhibited growth of Staphylococcus ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Inspirující videa, knihy, weby, prostě co koho zaujalo :-)

Napsal: čtv říj 25, 2018 2:08 pm 

Odpovědi: 1091
Zobrazení: 1632445

Jednorazovy_Nick píše:Uz len aby ta kocka/macka nebola z rovnikovej Afriky, lebo to by bola vrazedna kombinacia nechat sa od nej ako v Europe zijuci beloch poskrabat... Ale pokial viemm, tak kocku/macku si nemozu so sebou imigranti zobrat do EU.... Asponze to... Inak take premiesanie roznych ras med ...
Stránka 298 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 295, 296, 297, 298, 299, 300, 301 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem