Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 5:32 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 301 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: čtv říj 04, 2018 12:45 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

zu_za_na píše:Výborně, tak to jste mu udělal radost ze nemusím hledat daleko. Ještě mě napadá, vzhledem k tomu kolik různých čajů se chystám pít, bude něčemu vadit že nebudu pít moc čisté vody? Chanca, konopný, přeslička rozrazil? V tom bych problém moc neviděl v některých vinařských oblastech vodu ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: čtv říj 04, 2018 12:43 pm 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

kov píše:Jardo, Vase poznamka o ciganech je velmi priznacna. Uz ksem o tom mnohokrat premyslel. Znal jsem tri totalni alkoholiky. Vybirali popelnice, byli spinavi, smrdeli, jedli svinstvo, skoro denne narvani. Podle vetsiny toho, co se pise o zdravem stylu zivota, by meli do par mesicu zemrit. Vsich ...

Napsal: čtv říj 04, 2018 11:58 am 

zu_za_na píše:Děkuji moc za trpělivost všem, snažím se to všechno dohledávat. Přesličkou a rozrazil koupím kde? A z jakého množství mám ten čaj vařit, jak dlouho jo můžu pít? Obě byliny mám na e-schopu a čajík takto: 1 díl přesličky a 1 díl rozrazilu lékařského smícháme a pak jednu čajovou lžičku sm ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř říj 03, 2018 8:35 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ondra258 píše:No přestal jsem jíst pečivo ( nevadilo mi ale nemyslím že je zrovna zdravé ), a potřebuji nahradit betain který bych získával z toho pečiva něčím jiným. Ideálně něčím co může jíst každý den po trochách jako doplňek. Znáte něco ? popř. splní tuto služubu poměrně dostupný betain HCL ? Ta ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř říj 03, 2018 5:27 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ondra258 píše:Zdravím, jak byste doporučil doplňovat betain ? (ne HCL pouze betain) popř. nevadí to brát jako HCL betain když nesměřuji k extra kyselině ? Díky Ten dotaz moc nechápu, to by jste asi musel nějak přesněji popsat o co vám vlastně jde protože těch kombinací betainu, betainu HCl a pepsinu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Rybí tuk

Předmět příspěvku: Rybí tuk
Napsal: stř říj 03, 2018 3:06 pm 

Odpovědi: 299
Zobrazení: 451969

ivana p. píše:Nasla som tento http://www.rybi-tuk.sk/fermentovany_rybi_olej_skorica. Cena je tam prijatelnejsia. Myslite, ze ta prichut je tam ok? Chcem to pre seba a dcerku 4 roky. To je dobrý olej, sice nedovedu posoudit zrovna tento produkt, ale výrobky této firmy jsou opravdu kvalitní tedy předp ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Rybí tuk

Předmět příspěvku: Rybí tuk
Napsal: stř říj 03, 2018 2:43 pm 

Odpovědi: 299
Zobrazení: 451969

ivana p. píše:Dobry den. Tento olej tu uz bol zoparkat spominany, ale so starym datumom, teda uz niekolko rokov dozadu. Zaujimalo by ma, ci je ok https://www.nutraceutica.sk/sk/produkty ... j-natural/. Dakujem. Tehdy se zde nedal koupit fermentovaný rybí tuk, což dnes jde a tedy raději fermentovaný.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: stř říj 03, 2018 8:59 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

krasnagadgetka píše:Prosím Vás, mohu si udělat krkací test pomocí této jedlé sody https://www.drmax.cz/vitar-soda-tablety-tbl-150? Jsou to tablety, Složení: hydrogenuhličitan sodný v lékopisné kvalitě (91%), sladidlo - sorbitol, protispékavá látka - polyethylenglykol (PEG 6000). Děkuji. Jednak jak z ...

Napsal: úte říj 02, 2018 12:26 pm 

zu_za_na píše:Děkuju moc za všechny rady, mám pár otázek: 1. jaké potraviny tedy NEJÍST aby nebyly prozánětlivé? už jsem se tady to téma snažila otevřít, nedobrala jsem se moc konkrétních odpovědí, je něco čemu se opravdu jednoznačně vyhnout? Jaká koření jsou protizánětlivá? 2. na

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Paraziti

Předmět příspěvku: Paraziti
Napsal: úte říj 02, 2018 11:05 am 

Odpovědi: 269
Zobrazení: 422186

Vibola píše:Zdravim vsechny! Mam takovy zazitek, ktery mozna nekomu pomuze. Zjstila jsem jednoho dne, ze kdyz zavru oci, vidim pod vicky bile tycinky (velmi hrubym) odhadem asi 1 x 0,3mm plovouci v bilem poli. Nadchla me ta krasa neuveritelneho zivota, a tak jsem to pozorovala... az mi doslo, ze to ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: sob zář 29, 2018 7:35 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Marvey píše:Dobry den ,vim ,ze je to narychlo....zítra ráno plánuji zdelat svoji první Shankaprakshalanu .Nemel byste čas na asistenci? Dekuji Pokud zavoláte na mobil a nebudu náhodou zrovna mluvit s někým jiným nevidím problém.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: CHELACE (vyvázání těžkých kovů z těla)

Napsal: sob zář 29, 2018 7:33 am 

Odpovědi: 176
Zobrazení: 379775

Nebir píše:Užívám chlorellu již druhým rokem a zatím se mi výrazně zlepšila pleť a ustoupily potíže s pálením žáhy. Kamarádka mi teď doporučila detoxikační náplasti s turmalínem, přesně řečeno tyto https://www.decodoma.cz/Detoxikacni-naplasti-32-ks.html Jaký na ně máte názor? Děkuji Sám jsem to nikd ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kolagen

Předmět příspěvku: Kolagen
Napsal: čtv zář 27, 2018 6:35 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 113639

krasnagadgetka píše:Pane Jardo prosím Vás, je dobrý tento kolagen https://www.drmax.cz/dr-max-kolagen-2000-aktiv-tbl-1202? Mám ho doma, nevím, zdali užívat. Jde mi hlavně o ten vitamín C - l-askorban sodný, zdali ten je pro tělo neškodný? Děkuji. Netuším co do toho opravdu dávají, ale pokud to co pí ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Protizánětlivá strava

Předmět příspěvku: Protizánětlivá strava
Napsal: čtv zář 27, 2018 3:25 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 22879

Ondrejk píše:zajímal by mě vás názor na to, jakou dietu zvolit při zánětu střev, R.Skleroze, ale zároveň i při slabých játrech, žlučníku a nadledvinkách? Taky aby člověk neubíral moc na váze. začínal jsem s GAPS, která byla fajn, jen mi přišlo že je tam málo vlákniny a vylučování kvůli tomuto nebylo ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: čtv zář 27, 2018 9:51 am 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

krasnagadgetka píše:Já původně myslela, že za toto může gaba, což by také odpovídalo. Pokud se jedná o to, že jsem pořád ve stavu boj nebo útěk, tedy sympatiku, tak je to asi tím, že parasympatikus nemůže dobře fungovat, protože mu něco chybí? Nebo přemýšlím špatně? Dočetla jsem se, že parasympatiku ...
Stránka 301 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem