Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 5:54 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 302 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 299, 300, 301, 302, 303, 304, 305 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř zář 26, 2018 12:21 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ondra258 píše:Takže ted mi nezbývá než "brát

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř zář 26, 2018 12:17 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

radis píše:Dobrý den Rok a půl mám tupou bolest na pravo od pupku.Na Ct zjištěny hemangiomy jater ,největší měl 4x4x4cm plus nějaké menší do centimetru a polypy ve žlučníku. Od té doby jím hodně zeleniny ,ovoce ,trochu i oříšků ,semínek a mléčných výrobků,žádný alkohol. 10 měsíců nejím maso ,pečivo ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: stř zář 26, 2018 12:06 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

zu_za_na píše:Chtěla jsem to tu napsat až budu mít výsledky, ale je možné, že se k tomu už nedostanu, tak píšu nyní. Pro kohokoliv, kdo by hledal možnosti řešení nebo pro kohokoliv, kdo by věděl o dalších způsobech (ráda uvítám další rady a tipy): Infekce klíštětem srpen 2017, protilátky proti borel ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: stř zář 26, 2018 12:00 pm 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

pefi píše:krasnagadgetka píše:Pane Jardo, prosím Vás: 1)Pořád nerozumím, proč mám hodně zinku ve vlasech a v krvi málo? Vaše tělo z nějakého důvodu ztrácí (vylučuje zinek). Třeba proto, že má málo biodostupné mědi a snaží se balancovat poměr zinek/měď. Nebo z nějakého jiného důvodu. Jelikož zinek tě ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: stř zář 26, 2018 10:03 am 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

JanM píše:Dobrý den P. Jardo a Dobry den i vsichni ostatni na tomto skvelem foru Davate mi nadeji Rad bych se s vami podelil o svuj zivotni pribeh a poprosil o shovivavost ktere bude pri cteni nasledujicich radku jiste k zapotrebi. Jsem v zoufale situaci a hledam pomoc kde se da. Vim ze jsem udelal ...

Napsal: úte zář 25, 2018 8:52 pm 

ondra258 píše:To zní jako dobrý popis ten vnitřní stres. Možná Vám ještě řeknou něco informace že jsem zkoušel následující doplňky a měl jsem stejnou "stresovou situaci" která vyžadovala více Bček na (od nejhorší po nejlehčí): Mn, Cr, Cu,Ca, glycin, Zn. Dá se z toho něco vyčíst ? Většina uvedených l ...

Napsal: úte zář 25, 2018 4:38 pm 

ondra258 píše:Dobrý den, měl jsem problémy se sliznicemi a neurologické p.. Tak jsem zapátral a z vlasovky mi vyšel nízký křemík. Ten sem doplnil a pomohlo mi to dost hlavně na sliznice, ale začal jsem potřebovat b-komplex forte. Pokud ho beru, moje neuro problémy jsou na 20%. Jakmile ho přestanu br ...

Napsal: úte zář 25, 2018 4:29 pm 

krasnagadgetka píše:Pane Jardo, prosím Vás: 1)Pořád nerozumím, proč mám hodně zinku ve vlasech a v krvi málo? 2) I když mám hořčík v krvi, mohu trpět tetanii? 3) Podle mých krevních výsledků tedy lze zjistit, zdali se mi železo neukládá v orgánech? 4) Jaké všechny prvky patří mezi metylátory? Nikde ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: úte zář 25, 2018 7:58 am 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

Alopat píše:Pane Jardo, jakou barvu, chuť a vůni má Váš americký terpentýn? Rád bych to porovnal s tím mým balzámovým v plechovce, který je ve všech ohledech velmi jemný, takže se dá bez přemáhání užít i samotný. Má to tak být, příjemná sladce borovicová vůně a stejně lehká chuť? Nehrozí u této takř ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Hubnuti

Předmět příspěvku: Hubnuti
Napsal: úte zář 25, 2018 7:53 am 

Odpovědi: 108
Zobrazení: 278391

mirkaolasova píše:Měla jsem veké problémy shubnout,aale nakonec jsem se svěřila do rukou odborníků na výživu ve svěrě zdraví.Celou mě přeměřili a doporučili jidelníček,začla jsem i cvičit a povedlo se mi zhubnout. To má být co, informace, reklama, nebo vtip.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pon zář 24, 2018 9:14 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Alopat píše:Šmejdi umí rozložit methionin a využívají z něj cystein na obranu před naším imunitním systémem. Puriny degraduje naše tělo, aby si z nich šmejdi nemohli stavět nukleové kyseliny. Je opravdu neuvěřitelné co všechno dovedou šmejdi, ale zase mě nejde do hlavy jak to vlastně fungovalo v dob ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Hypertermoterapie - umělé vyvolání horečky

Napsal: pon zář 24, 2018 2:35 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 19567

vero píše:Tak infrasaunu (domácí výroby) jsem používala, ale nebylo to 100%, jak tu někdo psal, neprohřeje tkáně skrz nazkrz, to dokáže jen horečka. Myslím, že by stačila tak 3denní. Ostatně je dokázané, že v Indii, kde je malárie, mají mnohem nižší výskyt rakoviny. Petrolej mi připadá riskantní. Po ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: pon zář 24, 2018 2:29 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

ivhuska76 píše:Já totiž měla hodnoty štítné žlázy Muj vydledek 0,062 a norma(0,35-4,94) a ja brala na to letrox 100 a podle toho prý lékař špatně davkoval, tan mám strach jestli nedošlo k poškození funkce slinivky....Mohu Vám tedy zavolat? Tak volat můžete ale zase na druhou stranu člen pefi vám to ...

Napsal: pon zář 24, 2018 2:24 pm 

Alopat píše:Od malička nás tráví těžkými kovy ve vakcínách, zubních výplních a fluoridem v zubních pastách. Tak jistě, je potřeba to dělat opatrně aby pacient dlouho vydržel.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Přírodní léčba

Předmět příspěvku: Přírodní léčba
Napsal: pon zář 24, 2018 2:23 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 11368

mirkaolasova píše:Ahoj,je tu někdo kdo by mi mohl poadit ohledně přírodní léčby? Děkuji Člen Igi vám odpověděl myslím zcela trefně, nebylo by lepší nejdříve číst a pak teprve napsat takto zmatečně položený dotaz bez uvedení toho co by se vlastně vůbec mělo řešit. Naprostá většina existujících zdravo ...
Stránka 302 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 299, 300, 301, 302, 303, 304, 305 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem