Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 6:41 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 306 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: úte zář 04, 2018 10:20 am 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

Alopat píše:Vzhledem k tomu, že terpentýn začali v minulých staletích používat praktičtí lékaři a chirurgové, tak je zřejmé, že se jedná o farmakomafií (práškováním) potlačenou léčebnou metodu. Mechanismus působení terpenů a phosphosesquiterpenes na malárii je popsán v tomto US patentu: Method for t ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: úte zář 04, 2018 7:23 am 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

Alopat píše:http://civilwarrx.blogspot.com/2013/03/turpentine-in-civil-war-medicine.html To je hodně zajímavá zmínka a jenom potvrzuje velké léčebné schopnosti terpentýnu.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: úte zář 04, 2018 7:20 am 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Abstinující Bojovník píše:Prosím Pane Jardo, ještě bych teď s odstupem času měl jeden dotaz.Koupil jsem si dnes takové citlivější lakmusové PH papírky se stupnicí a je tam 12 odstínu barev s rozestupem vždy 0,3(jen z 7.0 je pak skok na 7.5).Výsledek mé RO vody je kolem 6,1 až 6,4 PH.Chci se zeptat, ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zazivaci potize

Předmět příspěvku: Zazivaci potize
Napsal: pon zář 03, 2018 8:56 pm 

Odpovědi: 86
Zobrazení: 174725

Imladris píše:Fu, čo je to trojčátko na odblešení ? A na tú pečeň by čo bolo vhodné ? Ja sa celkovo dosť bojím všeličo skúšať, lebo to môže skúšať človek do konca života a ja ešte som tak citlivý, že dokážem reagovať na hocijakú blbosť. Však mne bolo blbo aj z tej bikarbóny pri grgacom teste a kopu ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zazivaci potize

Předmět příspěvku: Zazivaci potize
Napsal: pon zář 03, 2018 4:41 pm 

Odpovědi: 86
Zobrazení: 174725

Imladris píše:Viete poradiť čo ďalej, keď mám ten grgací test za sebou a v podstate asi ukázal prebytok HCl ? Ako nie som odborník, ale nie som si istý, či problém s pečeňou a žlčníkom súvisí s množstvom HCl. Ja vnímal ten môj problém ako kombináciu pečeň + žlčník + črevá. Pri tých črevách si, ale s ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Artritis urica - dna

Předmět příspěvku: Artritis urica - dna
Napsal: pon zář 03, 2018 1:51 pm 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 85247

mirec píše:jak říkáte,otlak to opravdu není, celé leto v žabkách... i tak děkuju za odpověď Pak mě opravdu nenapadá rozumný důvod proč to vzniká.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Revmatoidní artritida

Předmět příspěvku: Revmatoidní artritida
Napsal: pon zář 03, 2018 1:50 pm 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 190033

Alopat píše:Mně to už dlouho vrtalo v hlavě, homocystein a arginin (tvorba šmejdům nepříjemného oxidu dusnatého vazodilatací ovlivňujícího krevní tlak) a postupně jsem z těch studií zjistil, že methionin, který inhibuje MTHF a aktivuje CBS, enzymaticky rozkládají za vzniku homocysteinu a arginin pož ...

Napsal: ned zář 02, 2018 9:18 pm 

Alopat píše:Pokud do těch lidí cpe vysoké dávky kyseliny listové, aby nadměrně tvořený homocystein mohl zrecyklovat v játrech zpět na cystein, tak to znamená, že šmejdi po vychytání a rozkladu tohoto cysteinu z krevního oběhu budou mít k dispozici více nakradené energie a ochrany. Jako profilaxe pře ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Regenerace zubů

Předmět příspěvku: Regenerace zubů
Napsal: ned zář 02, 2018 9:09 pm 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 54532

Obsidián píše:V tom případě by bylo fajn, když by se ozvalo více zájemců, aby se Vám to vyplatilo. Tak se kdyžtak také někdo ozvětě, kdo byste měli zájem! Klidně mě zavolejte a nějak to doladíme co by se pro to dalo udělat.

Napsal: ned zář 02, 2018 7:13 pm 

Alopat píše:Zřejmě, pane Jardo, myslíte v játrech za přítomnosti methytetrahydrofolátu a kobalaminu recyklovaný homocystein obsahující sulfhydrylovou skupinu, který vzniká enzymatickým rozkladem methioninu šmejdy, jež si takto krádežemi z cysteinem získaného pyruvátu vyrábí acetyl-CoA, krom toho, že ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Artritis urica - dna

Předmět příspěvku: Artritis urica - dna
Napsal: ned zář 02, 2018 7:03 pm 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 85247

mirec píše:Zdravím, mám takový dotaz. Delší dobu mám na palci pravé nohy dva hrbolky. Kůže je tmavá,tvrdší, nebolí to, ale jednou za čas cca za měsíc mě trochu bolí klouby na palci. Tmavší a tvrdší kůže je i v nepatrné míře na levém palci. Měl jsem podezření na dnu ale podle obrázků na netu se proje ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Rakovina prsu

Předmět příspěvku: Rakovina prsu
Napsal: ned zář 02, 2018 5:47 pm 

Odpovědi: 514
Zobrazení: 747448

ZDENINA píše: Je třeba se spíše ptát svého podvědomí a napojit se na informační pole,stejně jako to dělali dříve léčitelé.Ty to prostě věděli jak pomoc a třeba ani nevěděli jak k té informaci přišli.Zkrátka od Boha.Tomu kyvadlu bych zase tak moc nevěřila.Hlavní je ale skromnost a touha pomáhat neziš ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Obnova zubů

Předmět příspěvku: Obnova zubů
Napsal: ned zář 02, 2018 11:27 am 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 15925

Tamariška píše:Medzi odpoveďami zákazníkom je otázka - Je to skutočne vyrobené z nata? a odpovedajú že áno, je to originál vita MK7. Tak neviem, možno im dôverovať? Na to nedovedu odpovědět, uvedeného producenta neznám, ale naprostá většina produktů to má na krabičce uvedeno, nakonec proč se nepochl ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Derivační koupel

Předmět příspěvku: Derivační koupel
Napsal: ned zář 02, 2018 9:22 am 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 136986

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Je podľa vás možné súčasne v ten istý moment robiť derivačný kúpeľ a mlganie oleja (oil pulling) ? Nemôže jedna aktivita rušiť druhú (znižovať účinky) ? Osobne si myslím, že by sa to dalo skĺbiť.... Skúšal to už niekto ? Já se domnívám že by se to nemělo nijak vzájemně ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Obnova zubů

Předmět příspěvku: Obnova zubů
Napsal: ned zář 02, 2018 9:21 am 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 15925

Xion píše:Prerataj si ci tie, co si nasiel, ti vyjdu lepsie nez tento https://www.amazon.de/Vitamin-200-365-v ... B01N5P11XX Praskovy je este lacnejsi, ale neviem ho dohladat. V kazdom pripade, vacsina K2 co si pamatam, stoji tak 20 euro za 60 tabletiek, tento vyzera na 30 euro za 356 tabletiek. Ta ...
Stránka 306 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem