Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:13 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 312 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát srp 17, 2018 6:13 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Tamariška píše:Ďakujem za odpoveď, budem sa snažiť o zelené čísla. Niekedy ma vystraší 499 % pri dvoch mrkvičkách. No u těch betakarotenů a dalších provitamínů skupiny A je to docela blbě definováno, tím se moc nezabývejte, tam mají lidé i tisíce procent, já se bavím pouze o vitamínech skupiny B.

Napsal: pát srp 17, 2018 3:20 pm 

Tamariška píše:Urobila mi EMG vyšetrenie a vraj mám hraničné hodnoty. B 12 si dám zistiť. S cronometer.com pracujem, ale s vitamínmi a minerálmi mi to príde dosť problém. Uhlohydráty tuky, bielkoviny si nastavím požadované množstvo 2:1:1 a regulujem príjem /ináč, celkom zábavné/ ale vitamínov aminer ...

Napsal: pát srp 17, 2018 1:11 pm 

Tamariška píše:Prosím Vás, kto sa orientujete vo vitamínoch - neurologička mi diagnostikovala začínajúcu polyneuropatiu, tŕpnu mi nohy, a kázala mi kúpiť Milgamu N. Sú to B vitamíny, B1 benfotiamin, B6 pyridoxiniumchlorid a B 6 kynokobalamín v pomere B1 - 40 mg, B6 -90 mg, B12 -0,25 mg v jednej kaps ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kyselé zelí

Předmět příspěvku: Kyselé zelí
Napsal: pát srp 17, 2018 12:56 pm 

Odpovědi: 57
Zobrazení: 97121

Honza82 píše:Dobrý den Jaroslave, jsem tu nový, dnes jsem se zaregistroval a v první řadě velký DÍK vám za tyto stránky a práci na nich. Docela pilně jsem pročítal forum a odpověď na následující otázku jsem neobjevil proto se ptám: 1) Chtěl jsem se zeptat co si myslíte o pití šťávy z kysaného zelí n ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Salvie či Diacom , dá se věřit?

Předmět příspěvku: Salvie či Diacom , dá se věřit?
Napsal: pát srp 17, 2018 12:48 pm 

Odpovědi: 78
Zobrazení: 132829

Modrovous píše:K tomuto tvrzení bych dodal následující definici: Podvod je čin, kterého se dopustí ten, kdo zneužije cizí nevědomosti či důvěřivosti k vlastnímu neoprávněnému prospěchu či obohacení, resp. někoho za tímto účelem uvede v omyl. Pokud diskuzi chápete v této rovině tak první u čeho musít ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: pát srp 17, 2018 12:33 pm 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

Modrovous píše:Rakovina nemá příčinu v parazitech, už přestaň šířit poplašnou zprávu, je to trestný čin. Už přestaň lhát, že všechny nemoci mají původ v parazitech, to není pravda. Jednou skončíš u soudu. V parazitech tedy podle vás problém není, dobrá proč ne, ale nějak v tom vašem příspěvku mimo n ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Camu Camu

Předmět příspěvku: Camu Camu
Napsal: pát srp 17, 2018 7:15 am 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 18551

krasnagadgetka píše:Je mi z camu camu docela divně, úzko. Nemůže to být tím, že obsahuje zinek a já mám podle vlasové analýzy přebytek zinku? A nebo protože bych měla doplnit sodík, podle vlasové analýzy a camu camu obsahuje draslík? Když se najím, tak se mi udělá lépe. Nevím, zdali ho užívat, nebo ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: pát srp 17, 2018 7:08 am 

Alopat píše:Tehdy se zrodil nápad vyrábět z ropy místo lékárenského petroleje desítky patentovaných a značkami chráněných léků potlačujících příznaky a z jednorázově vyléčeného klienta se stal doživotně trpící pod lékařským dohledem, protože monopol a stálá klientela je výnosnější. Celý ten nadační ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát srp 17, 2018 6:57 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

krasnagadgetka píše:Prosím Vás, vyrobila jsem si ostropestřecovou kašičku, dala jsem si ji do lednice a asi po týdnu radši do mrazáku. V mrazáku mi zmrzla a když jsem ji vyndala, asi po 3 minutách se dala nabrat na lžíci. Pak jsem ji dala opět do lednice a mám ji tam už asi týden. Mohu ji ještě použ ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát srp 17, 2018 6:54 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Dewil7 píše:ubec i v dnešní době není možné nějak extra sehnat. našel jsem tady nějaké, mohl by mi někdo prosím pomoci ohledně složení, který přípravek vypadá nejlépe? https://doplnky-stravy.heureka.cz/now-f ... e/#section http://www.prevencezdravi.eu/kategorie/ ... taine-hcl/ https://doplnky-stravy ...

Napsal: čtv srp 16, 2018 9:41 pm 

Alopat píše:KEROSENE - a Universal Healer by Walter Last http://www.health-science-spirit.com/kero.htm Kerosene By FACT http://www.rethinkingcancer.org/resources/magazine-articles/7_9-10/kerosene.php https://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/kerosine-cancer-cure Byl mastičkářem a šarlatánem, kt ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv srp 16, 2018 11:25 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Dewil7 píše:Zdravím.. chtěl bych se zeptat, zda můžete poslat odkazy na koupi produktů Betain HCL, které jdou objednat v ČR či zkušenosti, který produkt konkrétně vhodně zabral všeobecně.. Děkuji Tak to vás zklamu o tom přehled nemám, stav trhu se stále mění. Osobně bych ani tak neřešil který z těch ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lecitin

Předmět příspěvku: Lecitin
Napsal: úte srp 14, 2018 6:25 pm 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 80124

Tamariška píše:Pán Jarda, prosím Vás, ktorý lecitín je lepší, ak chcem znížiť cholesterol - sojový alebo slnečnicový? V jednom je estrogen, v druhom PUFA a riešim aj zníženú činnosť št. žlazy s autoimun. zápalom. Ďakujem za odpoveď. Tak PUFA obsahují předpokládám oba a z mého pohledu jednoznačně slu ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista kloubů

Předmět příspěvku: Očista kloubů
Napsal: úte srp 14, 2018 12:29 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 469956

šedá myška píše:Dobrý den. Jsem tu poprvé a zaujala mě diskuze kolem očisty kloubů (a nejen kloubů). Nenašla jsem nebo přehlédla přesný recept a jak správně užívat. Mohla bych o něj poprosit. Moc děkuji Projděte si vlákno přímo o bobkovém listu, zde

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: pon srp 13, 2018 1:05 pm 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

Modrovous píše:Četl jsem nedávno nějakou studii, že lidské střevo má minimálně 500 kmenů různých bakterií a 350 z nich lze vypěstovat stravou, pokud chybí, ale zbývajících zhruba 150 kmenů vypěstovat stravou nejde a musí se jedině transplantovat. Jsou to samozřejmě odhady, ale logiku to má. Proto ta ...
Stránka 312 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem